FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 18 sep 2011, 16:06

Ma okrenut' se Sirokom , nije jos nista gotovo . I da Borac pobijedi veceras,mi i dalje mozemo biti prvi zaboravili ste da ima jos 22 kola do kraja ukupno 66 bodova(normalno ne ocekujem da sve ovo osvojim ali poenta je da se sad tek pocelo zakuhavati,sto je bolje sad neko pred kraj k'o uvijek)...da se osvoji . No sekirli , okrecemo se SIROKOM :!:
1946

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 18 sep 2011, 17:54

Sarajlijc@ je napisao/la:Redari su tu usrali pravo dobru noc ni nama nije bilo drago kad smo gledali sta se desava, jer znamo da i nas moze isto snaci ;) Nego ovaj poraz u trebinju mene uopste nije rastuzio , vas ? :D
sto bi rastuzio 13 utakmica igramo odlicno.Samo lagano do novih pobjeda !!! :D
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 sep 2011, 18:25

[youtube][/youtube]
Prvi ponisten gol sumnjiv skroz , drugi na koji smo se najvise zalili nije prikazan...Pogledajte start na 1:18 :shock: :shock: ...za Zenice , a nije ni faul sviran

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 18 sep 2011, 18:31

ko daje ovim Nebojsi kolaku da izvjestava sa utakmica??? ovo nije vise normalno...izvjestava kako njemu i Leotaru odgovara...nimalo nije objektivan...Katastrofa!!! ovo nije vise za gledat :(
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 18:40

HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prvi ponisten gol sumnjiv skroz , drugi na koji smo se najvise zalili nije prikazan...Pogledajte start na 1:18 :shock: :shock: ...za Zenice , a nije ni faul sviran
hahahha svasta ..i ovo mi je novinar ..ovo je jedno smece od covjeka..prvo pravilo novinarstva je da moras biti objektivan a nikako subjektivan...kako moze reci da su opravdani ofsajdi ,nisu drugi ni prikazali a vala i prvi fakat dismr...hahaha samo se smijat,smijat i ponovo smijati hahahahha
cuj zadzuje gestikulacija torlaka ..tamo ga drotovi tuku a vamo mu J*** balijsku mater i nebojsi nije jasno....
valjda je kod njih u kamenjaru dole normalno da drotovi tuku igrace ....e za ovo je zaduzen ivica osim(jer je glavni) i on bi trebao nesta da kaze i da zastite igraca (u ovom slucaju torlaka)..da se ovo desilo u sarajevu bilo bi nacionalizam ovo ono..brujalo bi sa svih strana kao inace kad se nesto desi u" teheranu"...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 19:29

" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje sada onaj sto postavlja slike hordi ,da malo pogleda i uporedi...
semjone srbine horde su uz tebe !!
FK SARAJEVO.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 sep 2011, 20:10

http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... sar_39.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Semjon svaka čast !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 sep 2011, 20:24

drago mi je na slikama i na klipu da se vidi kako HZ samo prodju pored ovih obicnih gledaoca koji navijaju za Leotar jer su nam govorili kako smo u SB napdali starce i slicne gluposti pa nek ljudi zakljuce koliko je to istina tj kolika je to laz
Fina Gradska sarajevska raja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 sep 2011, 20:26

Zagor je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... sar_39.jpg
Semjon svaka čast !!!
I prošle godine na Biljinom je došao da pozdravi Horde. I pitaju, zašto ga volimo i poštujemo.

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 sep 2011, 20:35

Ljudina je on. Gotivim ga pravo ali realno i Torlak i Dupovac su sad bolji/isplativiji igraci od njega.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 18 sep 2011, 20:46

Sto se ovaj Siroki gradi sa gol razlikom .. XD . Nista...cekamo da tekme zavrse i da slavimo ostajanje na prvom mjestu :D
1946

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 18 sep 2011, 20:50

A onda ako Bog da, slijedece sedmice ove kamenjare rastaviti na Kosevu!!!

alibi

Post Postao/la alibi » 18 sep 2011, 23:10

Evo sad se naravno na tv vidi da se nista ne vidi kod gola iz "ofsajda".I to samo jedna situacija prikazana koja ruku na srce prije da nije bio ofsajd nego da jeste.Al to su nasi snimci pa covjek ne moze da vidi cijelu akciju.Tuzno(smijesno),sta reci drugo.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 sep 2011, 23:11

Izvjestaj iz Trebinja totalno friziran, kriminalan kao i sama utakmica... pl bih - najgora liga u evropi :!:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 23:13

alibi je napisao/la:Evo sad se naravno na tv vidi da se nista ne vidi kod gola iz "ofsajda".I to samo jedna situacija prikazana koja ruku na srce prije da nije bio ofsajd nego da jeste.Al to su nasi snimci pa covjek ne moze da vidi cijelu akciju.Tuzno(smijesno),sta reci drugo.
e to je posao komiteta za normalizaciju..fkt nema poboljsanja za poneka gostovanja u ovoj ligi ... :evil:
FK SARAJEVO.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 sep 2011, 23:16

UPS je napisao/la:Izvjestaj iz Trebinja totalno friziran, kriminalan kao i sama utakmica... pl bih - najgora liga u evropi :!:
ma ponisten je jos jedan gol kojeg nisu prikazali,kakav crni komitet svi isti ljudi ostali, samo su se sa Corsovicem pojacali
Fina Gradska sarajevska raja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 sep 2011, 23:22

zubizareta je napisao/la:
UPS je napisao/la:Izvjestaj iz Trebinja totalno friziran, kriminalan kao i sama utakmica... pl bih - najgora liga u evropi :!:
ma ponisten je jos jedan gol kojeg nisu prikazali,kakav crni komitet svi isti ljudi ostali, samo su se sa Corsovicem pojacali
ma nije to brate ,fazon je sto nasi nece nista uciniti niti reci na sva ova desavanja ,nego ce to kao i prije prihvatiti kao normalno i preci preko toga,sto je nasa greska al et... :roll: :roll:mozda bi se nesto i postiglo da se digne frka (kad je ostali stalno dizu mozemo i mi ),bar neka kazna za sudije bi bila nekakva satisfakcija...mora postojati snimak citave utakmice koji moraju pogledati u tom komitetu...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 sep 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 18 sep 2011, 23:24

Imaju valjda ljudi u klubu koji ce izvrsiti presing! Da se stvarno ovi snimci malo bolje analiziraju. I da se kazne ovi dzutani!!Mi ne zelimo na guzove tri boda,jer ce mo na posten nacin svakog poderati!! A Komitet je taj koji mora da pokaze zube,i da ove provincijske klubove posalje u saban ligu,neka igraju po sumama i livadama!

Armaaa
Kontakt:

Post Postao/la Armaaa » 19 sep 2011, 00:18

zubizareta je napisao/la:
Zaboravljaš da je u Komitetu najveći trener svih vremena i jedan od najbolji igrača svih vremena naše države.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 19 sep 2011, 00:53

Armaaa je napisao/la: Zaboravljaš da je u Komitetu najveći trener svih vremena i jedan od najbolji igrača svih vremena naše države.
ublehaški komitet sa ublehama na čelu. yebe se njima za premijer ligu, važno im je samo da reprezentacija funkcioniše kako treba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, PingoFTW i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []