Virtu4l je napisao/la:Zar nekome trebaju argumenti da dokaže ono što je i slijepcu jasno? Rafael Nadal je veći igrač od Novaka Đokovića. Igrač je koji će se spominjati sve dok postoji ova planeta.
A sto to uopste dokazujes?! To je svakom, iole objektivnom, covjeku jasno! Pa, njih dvojica se jos uvijek nikako ne mogu porediti! Nadal, covjek koji tenis igra na vrhunskom nivou vec 5-6 godina, a Djokovic koji to radi tek prvu godinu, i da se oni porede. Pa to je, blago receno, suludo! Djokovic je i ranije igrao dobar tenis, i bio je zasluzeno 3. teniser svijeta, ali je itekako bio u sjeni iza vodeceg i neprikosnovenog dvojca. I Djokovic moze dostici taj stepen
popularnosti, i da se i njegovo ime pominje dok je ove planete, ali on to treba tek da dokaze. Tebi prijatelju predlazem da se ne raspravljas ovdje s ovim suprotnomisljenicima, koji kad' nesto zacrtaju, tako mora biti, po cijenu zivota. Ja njih cijenim, i zaista su odlicni forumasi, doprinose forumu (naravno, ne svi), ali trebaju shvatiti da ce uvijek biti onih koji imaju opozitno misljenje tvom', i ne smatrati da su uvijek upravu!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."