Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bandit
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la bandit » 06 avg 2009, 15:14

emir_ je napisao/la:Stvarno je Munib ovo odradio efektno i brzooo... Svaka mu čast, treba kritikovati ali kad zasluži, zašto ne i pohvaliti....

Munibe, svaka ti dala...

Svaka mu [sponzorusa] i daje ... :arrow:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 avg 2009, 18:46

rob do bagro je napisao/la:ewo jedan text vezan za Begovica
http://www.****/sport/fudbal/n ... e-mi-zivot

znam da mi je ovo prvi komentar i da je Robov post star tri dana...ali koji je to djavo na slici?! Ista ko konj. :o
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 06 avg 2009, 18:49

Pirke je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:ewo jedan text vezan za Begovica
http://www.****/sport/fudbal/n ... e-mi-zivot

znam da mi je ovo prvi komentar i da je Robov post star tri dana...ali koji je to djavo na slici?! Ista ko konj. :o
nemoj zajebavat covjeka :D

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 07 avg 2009, 17:11

http://www.premierleague.com/page/Headl ... 80,00.html

Kao sto je vec neko napisao, Portsmouth doveo Antija Niemija. Sada je vrlo vjerovatno da Begovic ode na posudbu, sto je po mom misljenju jako dobro za njega jer ce dobiti puno vise prilika da se pokaze.

"It provides David James with some good competition and also allows Asmir Begovic to go out on loan, while Jamie Ashdown needs first-team football as well"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 avg 2009, 17:52

enzo_gio je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Headl ... 80,00.html

Kao sto je vec neko napisao, Portsmouth doveo Antija Niemija. Sada je vrlo vjerovatno da Begovic ode na posudbu, sto je po mom misljenju jako dobro za njega jer ce dobiti puno vise prilika da se pokaze.

"It provides David James with some good competition and also allows Asmir Begovic to go out on loan, while Jamie Ashdown needs first-team football as well"
To nije nista novo. Begovic je u svojoj kratkoj karijeri vrlo cesto bio na posudbu u engleskim klubovima u drugoj ili cak trecoj ligi.

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 07 avg 2009, 18:03

Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 avg 2009, 18:15

enzo_gio je napisao/la:Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...
Ja apsolutno postujem tvoje misljenje i takoder se slazem s tim da ima dosta slabih liga u Evropi medu kojima Se, nazalost, nalazi i nasa Premijer Liga BIH.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 avg 2009, 09:35

Begović na posudbi u Škotskoj?

Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član engleskog Portsmoutha, Asmir Begović, kako stvari stoje, ponovo bi mogao otići na posudbu.
Dolaskom finskog veterana Niemoga u Portsmouth, otvorena su vrata našem golmanu Asmiru Begoviću za odlazak na posudbu.

Čelnici engleskog kluba misle da će Begović, odlaskom u drugi klub, steći određeno iskustvo i kvalitet.

Kako saznajemo, Begović ima dvije odlične ponude, za koje se špekuliše da dolaze iz Škotske.

Time bi Mornari peti put poslali bh. golmana na kaljenje, nakon što su ga slali u La Louviere, Macclesfield, Bournemouth i Yeovil.

Vidjećemo šta će biti od ovoga...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 avg 2009, 09:38

Tarik14 je napisao/la:
enzo_gio je napisao/la:Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...
Ja apsolutno postujem tvoje misljenje i takoder se slazem s tim da ima dosta slabih liga u Evropi medu kojima Se, nazalost, nalazi i nasa Premijer Liga BIH.
ON nije haman ni drugi golman...A TOLIKO SE O NJEMU PRICA,nidje veze ...Kao da je Misimovic......

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 09 avg 2009, 22:23

Posudba je dobro rjesenje za Begovica

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 10 avg 2009, 10:41

Asmire cestitke na ocinstvu, maloj ti zelim zdravlja i srece!! Uzivaj care, zivot ljepsi nemoze biti...

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 10 avg 2009, 11:26

Pridružujem se čestitkama i jedva čekam da te vidim na golu ljiljana

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 10 avg 2009, 12:38

alen m je napisao/la:Asmire cestitke na ocinstvu, maloj ti zelim zdravlja i srece!! Uzivaj care, zivot ljepsi nemoze biti...
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 avg 2009, 14:01

Cestitke Asmiru, uz zelju da rodjenje iduceg djeteta(Sina) proslavi sa igracima Chelsea il' nekog jaceg kluba :D
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 avg 2009, 14:25

Tarik14 je napisao/la:
Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman :shock:
A vec poceo zavlaciti i to dvije repke ko, da je Buffon.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 avg 2009, 14:28

harishp je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman :shock:
Netreba nam Begovica! :|

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 10 avg 2009, 14:35

harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman :shock:
Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj? :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 avg 2009, 15:08

enzo_gio je napisao/la:
harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman :shock:
Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj? :roll:
Smijesno je sto pored dva ziva fosila od golmana nemoze biti ni druga zamijena u klubu koji ce po svim kriticarima biti glavni kandidat za ispadanje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

el toro
Kontakt:

Post Postao/la el toro » 10 avg 2009, 15:10

harishp je napisao/la:
enzo_gio je napisao/la:
Smijesno je sto pored dva ziva fosila od golmana nemoze biti ni druga zamijena u klubu koji ce po svim kriticarima biti glavni kandidat za ispadanje.
:lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 avg 2009, 15:24

JoinUnion je napisao/la:
senoRA je napisao/la:Bola kad moze supic branit za repku moze i hadzidzulbic.
Beganovic je izgubljen..............
mada sam citao da nema nikakvih prepreka da nastupi na nas protiv armenije i turske i da ce usanovic da tuzi kanadski fudbalski savez.....
Mislim da je najbolje da brani Alajim ili Hadzibulic to su vrhunski golmani svjetske klase!
Moze i Sehic covijek vas iz dubokih govana vadi,svijetska klasa. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], kakarut i 7 gostiju.