emir_ je napisao/la:Stvarno je Munib ovo odradio efektno i brzooo... Svaka mu čast, treba kritikovati ali kad zasluži, zašto ne i pohvaliti....
Munibe, svaka ti dala...
Svaka mu [sponzorusa] i daje ...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
emir_ je napisao/la:Stvarno je Munib ovo odradio efektno i brzooo... Svaka mu čast, treba kritikovati ali kad zasluži, zašto ne i pohvaliti....
Munibe, svaka ti dala...
rob do bagro je napisao/la:ewo jedan text vezan za Begovica
http://www.****/sport/fudbal/n ... e-mi-zivot
nemoj zajebavat covjekaPirke je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:ewo jedan text vezan za Begovica
http://www.****/sport/fudbal/n ... e-mi-zivot
znam da mi je ovo prvi komentar i da je Robov post star tri dana...ali koji je to djavo na slici?! Ista ko konj.
To nije nista novo. Begovic je u svojoj kratkoj karijeri vrlo cesto bio na posudbu u engleskim klubovima u drugoj ili cak trecoj ligi.enzo_gio je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Headl ... 80,00.html
Kao sto je vec neko napisao, Portsmouth doveo Antija Niemija. Sada je vrlo vjerovatno da Begovic ode na posudbu, sto je po mom misljenju jako dobro za njega jer ce dobiti puno vise prilika da se pokaze.
"It provides David James with some good competition and also allows Asmir Begovic to go out on loan, while Jamie Ashdown needs first-team football as well"
Ja apsolutno postujem tvoje misljenje i takoder se slazem s tim da ima dosta slabih liga u Evropi medu kojima Se, nazalost, nalazi i nasa Premijer Liga BIH.enzo_gio je napisao/la:Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...
ON nije haman ni drugi golman...A TOLIKO SE O NJEMU PRICA,nidje veze ...Kao da je Misimovic......Tarik14 je napisao/la:Ja apsolutno postujem tvoje misljenje i takoder se slazem s tim da ima dosta slabih liga u Evropi medu kojima Se, nazalost, nalazi i nasa Premijer Liga BIH.enzo_gio je napisao/la:Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...
alen m je napisao/la:Asmire cestitke na ocinstvu, maloj ti zelim zdravlja i srece!! Uzivaj care, zivot ljepsi nemoze biti...
Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golmanTarik14 je napisao/la:Ja apsolutno postujem tvoje misljenje i takoder se slazem s tim da ima dosta slabih liga u Evropi medu kojima Se, nazalost, nalazi i nasa Premijer Liga BIH.enzo_gio je napisao/la:Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...
Netreba nam Begovica!harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golmanTarik14 je napisao/la:Ja apsolutno postujem tvoje misljenje i takoder se slazem s tim da ima dosta slabih liga u Evropi medu kojima Se, nazalost, nalazi i nasa Premijer Liga BIH.enzo_gio je napisao/la:Tako je to cesto u Engleskoj, npr. Foster, drugi golman Uniteda i on je isao na posudbe. To ce biti jako dobro za njega, pa ako se pokaze i u drugoj eng. ligi to ce puno znaciti, jer je eng. druga bolja od dosta prvih evropskih...
A vec poceo zavlaciti i to dvije repke ko, da je Buffon.
Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj?harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman
Smijesno je sto pored dva ziva fosila od golmana nemoze biti ni druga zamijena u klubu koji ce po svim kriticarima biti glavni kandidat za ispadanje.enzo_gio je napisao/la:Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj?harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman
harishp je napisao/la:Smijesno je sto pored dva ziva fosila od golmana nemoze biti ni druga zamijena u klubu koji ce po svim kriticarima biti glavni kandidat za ispadanje.enzo_gio je napisao/la:Sta je smijesno u tome sto sam rekao da je dobro sto ide na posudbu, i da je to cest slucaj, posebno u Engleskoj?harishp je napisao/la:Daj nemojte biti smijesni. Prosijecan golman iz Finske kojem je 37 godina mijenja ,,velikog talenta,, i to kao drugi golman
Moze i Sehic covijek vas iz dubokih govana vadi,svijetska klasa.JoinUnion je napisao/la:Mislim da je najbolje da brani Alajim ili Hadzibulic to su vrhunski golmani svjetske klase!senoRA je napisao/la:Bola kad moze supic branit za repku moze i hadzidzulbic.
Beganovic je izgubljen..............
mada sam citao da nema nikakvih prepreka da nastupi na nas protiv armenije i turske i da ce usanovic da tuzi kanadski fudbalski savez.....