FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2009, 01:14

VanBasten je napisao/la:gdje li mi je onaj moj plavi kolega? :mrgreen:
Budi drug, čestitaj ba
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 avg 2009, 01:15

pinoche je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena. :D
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima. :D
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog... :D
sve cestitke sarajevu, a tebi jedan prijedlog, onako od srca, nemoj vise dolazizi vamo, umjesto da si zahvalan ovim momcima ti si tipicni balkanac, uvijek nezadovoljan, odi do sivog doma i pitaj zasto placas pretplatu, a ovi ovdje su ti pruzili bar tekstualno da pratis i od mene respect uz nadu da ce live biti jos bolji i da stranica nece padati, ne znam da li je do telecoma ili do vas, jos jednom sve cestitke sarajevu a posebno cali
Ja sam posle meca cestitao fudbalerima i simpatizerima Sarajeva na pobedi i pozelio srece u nastavku takmicenja. Ali, posto je tema Sarajevo, nadovezao sam se i na njihova trostuko zbunjujuca izvestaja.
Gde ti u mom tekstu vidis ne zadovoljstvo?! Startas me bez razloga.
Ja samo pisem ono sto sam uocio tokom prenosa. Jako zbunjujuce cifre u vezi posecenosti utakmice na istom portalu. Cudno, zar ne?! Znaci, nisam zlonamerno mislio.
Ja se ne nadam da ce biti bolji prenos, ja sam ubedjen, jer ovaj portal ima kapaciteta u bliskoj buducnosti da bude lider sportskih informacija za sire ex Ju govorno podrucje. Na dobrom su putu.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 07 avg 2009, 01:20

cole-ch je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena. :D
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima. :D
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog... :D
sve cestitke sarajevu, a tebi jedan prijedlog, onako od srca, nemoj vise dolazizi vamo, umjesto da si zahvalan ovim momcima ti si tipicni balkanac, uvijek nezadovoljan, odi do sivog doma i pitaj zasto placas pretplatu, a ovi ovdje su ti pruzili bar tekstualno da pratis i od mene respect uz nadu da ce live biti jos bolji i da stranica nece padati, ne znam da li je do telecoma ili do vas, jos jednom sve cestitke sarajevu a posebno cali
Ja sam posle meca cestitao fudbalerima i simpatizerima Sarajeva na pobedi i pozelio srece u nastavku takmicenja. Ali, posto je tema Sarajevo, nadovezao sam se i na njihova trostuko zbunjujuca izvestaja.
Gde ti u mom tekstu vidis ne zadovoljstvo?! Startas me bez razloga.
Ja samo pisem ono sto sam uocio tokom prenosa. Jako zbunjujuce cifre u vezi posecenosti utakmice na istom portalu. Cudno, zar ne?! Znaci, nisam zlonamerno mislio.
Ja se ne nadam da ce biti bolji prenos, ja sam ubedjen, jer ovaj portal ima kapaciteta u bliskoj buducnosti da bude lider sportskih informacija za sire ex Ju govorno podrucje. Na dobrom su putu.
Ja te podrzavam u potpunosti...smijesni su izvjestaji fakat...i nije istina da je na pocetku bilo 12 000...to je jedna BUDALASTINA od informacije...ja znam Kosevo napamet i bilo je sigurno preko 21000 ....ali hladno!! Iko ko je iz Sarajeva i poznaje Kosevo moze izracunati otprilike koliko ima raje...ali 15 000 je smijesan podatak..i smijesan je onaj koji ga je objavio!! Eto sada se ljutite na mene :mrgreen:

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 07 avg 2009, 01:20

Čestitke Sarajevu, Sljedeca utakmica aBd nek vam je sa srecom

od vašeg gradskog komšije

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 07 avg 2009, 01:23

Ev nisam siguran,ali po mom računu ovo su mogući protivnici Sarajeva...

Cluj,Athletic B.,Hertha,Fener,Shakhtar...Valjda je to to...

Mislim da je najpovojniji Cluj,jer se možda može proći...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 07 avg 2009, 01:23

slika

MI SMO DIVOVI
SVAKO NAM JE PLIJEN
NAŠ JE CIJELI SVIJET
U BORDO OBOJEN

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 avg 2009, 01:26

I ja bih samo da čestitam na pobjedi. Svaka čast igračima, a i navijačima.....
Sretno i idemo aBd u grupnu fazu.......
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 avg 2009, 01:30

Samo da cestitam Sarajevu na pobjedi i prolazu u narednu rundui ako neko moze da postavi golove i navijanje posto sam u BG a vamo nema nigdje snimak utakmice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 avg 2009, 01:32

Nema ni ovdje jos.Bice sutra. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 avg 2009, 01:33

Trebevic je ponudio moguce protivnike, a ja sam po svom ukusu probrao ekipe koje bi po mom misljenju Sarajlije mogle proci ako srce ostave na terenu kao u dvomecu sa Svedjanima.

Briz - Herenven - Metalist Karkov - Tuluz - Dinamo Zg - Tvente - Odenze - Bazel - Lil - Atletiko Bilbao i Partizan.

Samo hrabro i sve je moguce...sretno na zrebanju sutra, pitari.

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 07 avg 2009, 01:35

cole-ch je napisao/la:Trebevic je ponudio moguce protivnike, a ja sam po svom ukusu probrao ekipe koje bi po mom misljenju Sarajlije mogle proci ako srce ostave na terenu kao u dvomecu sa Svedjanima.

Briz - Herenven - Metalist Karkov - Tuluz - Dinamo Zg - Tvente - Odenze - Bazel - Lil - Atletiko Bilbao i Partizan.

Samo hrabro i sve je moguce...sretno na zrebanju sutra, pitari.
Koja bi ludnica bila da se sretnu s Partizanom il Dinamom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wembley nebi bio dovoljan :D

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 07 avg 2009, 01:37

E raja je li Ciro bio na tekmi?? Kladim se da nije..ali neka je on pogledao Dinamo:Salzburg....e to me nervira kod njega....da je dosao moga je primjetiti Dzakmica koji ce sigurno ostvariti odlican transfer...momak igra ovu sezonu za 10 (kada igra svoju poziciju)!
I CIro me iznervirao sa pozivom za Mirnela Sadovica ...vidi se da i njemu neko sastavlja spisak ascare..otisao sam bas offtopic ali sam morao spomenuti!!

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 07 avg 2009, 01:40

Ja licno ne bih volio ni Partizan, a ni Dinamo zbog nacionalizma tu bi bilo svega, a najmanje fudbala. Zato im lijepo zelim da nas zaobiđu pa nek nam dodje neko od ovih sa istoka da prodjemo u grupnu u fazu ili jedna Roma, Valencija pa zasluzeno ispadnemo al da se pise historija...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 07 avg 2009, 01:45

EnZo_85 je napisao/la:Ja licno ne bih volio ni Partizan, a ni Dinamo zbog nacionalizma tu bi bilo svega, a najmanje fudbala. Zato im lijepo zelim da nas zaobiđu pa nek nam dodje neko od ovih sa istoka da prodjemo u grupnu u fazu ili jedna Roma, Valencija pa zasluzeno ispadnemo al da se pise historija...
Bola zar ne vidis da ti je vec data lista kandidata koje bi mogli sresti? I tu nema ni Rome ni Valencije. A sto bi to bilo dobro da oni dodju. Da im uvale 7 komada ko veceras Roma Gentu, bili to dobro bilo? Vako stadion pun 100 %, prenos na Tv-u, i mogucnost prolaza.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 01:47

I ja mislim da bi bilo bolje da dođe neki jak klub u Sarajevo jer bolje od Lille ispasti nego od Heerenvena koji bi realno govoreći pobjedio laganini Sarajevo. Dobro ko zna možda im zapadne Basel, s njom se može igrati, zna se kako vole "naše" klubove.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 avg 2009, 01:50

najgore sto se moze desit da dodju rumuni bugari ukrajinci i slicni,nimalo atraktivni a sigurno te izbace
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 avg 2009, 01:50

nick je napisao/la:najgore sto se moze desit da dodju rumuni bugari ukrajinci i slicni,nimalo atraktivni a sigurno te izbace

Odličan post, potpuno se slažem sa ovim.

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 07 avg 2009, 01:51

komentar sa naseg foruma

FK SARAJEVO je prvi bh. klub koji je poslije rata uspio da preskoči DVA NOSIOCA (Spartak i HIF). Nikad i nikome dosada to nije uspjelo. ZATO I JESMO NAJVEĆI BH KLUB.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 avg 2009, 01:52

Rz88 je napisao/la:
nick je napisao/la:najgore sto se moze desit da dodju rumuni bugari ukrajinci i slicni,nimalo atraktivni a sigurno te izbace

Odličan post, potpuno se slažem sa ovim.
Srecom pa Horde ne razmisljaju kao vas dvojica, a ni ja.
Bas ste pesimisti, zesci. :D

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 avg 2009, 01:53

HordeZla je napisao/la:komentar sa naseg foruma

FK SARAJEVO je prvi bh. klub koji je poslije rata uspio da preskoči DVA NOSIOCA (Spartak i HIF). Nikad i nikome dosada to nije uspjelo. ZATO I JESMO NAJVEĆI BH KLUB.
Željo je izbacio dva nosioca Akranesa (Island) i Lilestrom (Norveška), kad je stigao do 3. pretkola Lige šampiona, al šta ima veze, kad se slavi može se i slagat :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, MSOZ101, riki46, rimljanin90, ristagrad, supervizor i 48 gostiju.