VanBasten je napisao/la:gdje li mi je onaj moj plavi kolega?![]()
Budi drug, čestitaj ba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
VanBasten je napisao/la:gdje li mi je onaj moj plavi kolega?![]()
Budi drug, čestitaj ba
Ja sam posle meca cestitao fudbalerima i simpatizerima Sarajeva na pobedi i pozelio srece u nastavku takmicenja. Ali, posto je tema Sarajevo, nadovezao sam se i na njihova trostuko zbunjujuca izvestaja.pinoche je napisao/la:sve cestitke sarajevu, a tebi jedan prijedlog, onako od srca, nemoj vise dolazizi vamo, umjesto da si zahvalan ovim momcima ti si tipicni balkanac, uvijek nezadovoljan, odi do sivog doma i pitaj zasto placas pretplatu, a ovi ovdje su ti pruzili bar tekstualno da pratis i od mene respect uz nadu da ce live biti jos bolji i da stranica nece padati, ne znam da li je do telecoma ili do vas, jos jednom sve cestitke sarajevu a posebno calicole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena.![]()
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima.![]()
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog...
Ja te podrzavam u potpunosti...smijesni su izvjestaji fakat...i nije istina da je na pocetku bilo 12 000...to je jedna BUDALASTINA od informacije...ja znam Kosevo napamet i bilo je sigurno preko 21000 ....ali hladno!! Iko ko je iz Sarajeva i poznaje Kosevo moze izracunati otprilike koliko ima raje...ali 15 000 je smijesan podatak..i smijesan je onaj koji ga je objavio!! Eto sada se ljutite na menecole-ch je napisao/la:Ja sam posle meca cestitao fudbalerima i simpatizerima Sarajeva na pobedi i pozelio srece u nastavku takmicenja. Ali, posto je tema Sarajevo, nadovezao sam se i na njihova trostuko zbunjujuca izvestaja.pinoche je napisao/la:sve cestitke sarajevu, a tebi jedan prijedlog, onako od srca, nemoj vise dolazizi vamo, umjesto da si zahvalan ovim momcima ti si tipicni balkanac, uvijek nezadovoljan, odi do sivog doma i pitaj zasto placas pretplatu, a ovi ovdje su ti pruzili bar tekstualno da pratis i od mene respect uz nadu da ce live biti jos bolji i da stranica nece padati, ne znam da li je do telecoma ili do vas, jos jednom sve cestitke sarajevu a posebno calicole-ch je napisao/la:Pocetak meca, tekstualni prenos (pise: Prodigy, valjda)... Na Kosevu 10 do 12.000 navijaca... zesca procena.![]()
2:1 za Sarajevo, opste slavlje oko 22.000 navijaca bordo tima.![]()
Izvestaj nakon meca, pise Skoric: Stadion Kosevo oko 15.000 navijaca.
Znaci, lood zbunjenog...
Gde ti u mom tekstu vidis ne zadovoljstvo?! Startas me bez razloga.
Ja samo pisem ono sto sam uocio tokom prenosa. Jako zbunjujuce cifre u vezi posecenosti utakmice na istom portalu. Cudno, zar ne?! Znaci, nisam zlonamerno mislio.
Ja se ne nadam da ce biti bolji prenos, ja sam ubedjen, jer ovaj portal ima kapaciteta u bliskoj buducnosti da bude lider sportskih informacija za sire ex Ju govorno podrucje. Na dobrom su putu.
Koja bi ludnica bila da se sretnu s Partizanom il Dinamomcole-ch je napisao/la:Trebevic je ponudio moguce protivnike, a ja sam po svom ukusu probrao ekipe koje bi po mom misljenju Sarajlije mogle proci ako srce ostave na terenu kao u dvomecu sa Svedjanima.
Briz - Herenven - Metalist Karkov - Tuluz - Dinamo Zg - Tvente - Odenze - Bazel - Lil - Atletiko Bilbao i Partizan.
Samo hrabro i sve je moguce...sretno na zrebanju sutra, pitari.
Bola zar ne vidis da ti je vec data lista kandidata koje bi mogli sresti? I tu nema ni Rome ni Valencije. A sto bi to bilo dobro da oni dodju. Da im uvale 7 komada ko veceras Roma Gentu, bili to dobro bilo? Vako stadion pun 100 %, prenos na Tv-u, i mogucnost prolaza.EnZo_85 je napisao/la:Ja licno ne bih volio ni Partizan, a ni Dinamo zbog nacionalizma tu bi bilo svega, a najmanje fudbala. Zato im lijepo zelim da nas zaobiđu pa nek nam dodje neko od ovih sa istoka da prodjemo u grupnu u fazu ili jedna Roma, Valencija pa zasluzeno ispadnemo al da se pise historija...
nick je napisao/la:najgore sto se moze desit da dodju rumuni bugari ukrajinci i slicni,nimalo atraktivni a sigurno te izbace
Srecom pa Horde ne razmisljaju kao vas dvojica, a ni ja.Rz88 je napisao/la:nick je napisao/la:najgore sto se moze desit da dodju rumuni bugari ukrajinci i slicni,nimalo atraktivni a sigurno te izbace
Odličan post, potpuno se slažem sa ovim.
Željo je izbacio dva nosioca Akranesa (Island) i Lilestrom (Norveška), kad je stigao do 3. pretkola Lige šampiona, al šta ima veze, kad se slavi može se i slagatHordeZla je napisao/la:komentar sa naseg foruma
FK SARAJEVO je prvi bh. klub koji je poslije rata uspio da preskoči DVA NOSIOCA (Spartak i HIF). Nikad i nikome dosada to nije uspjelo. ZATO I JESMO NAJVEĆI BH KLUB.