Nisam gled'o tekmu, al' Real i dalje ima problema sa odbranom. Očekiv'o sam da će biti vidljiv napredak u tom segmentu igre, no ništa od toga. Kakav crni Rayo Vallecano? Pa ne igraju Bolić i Granov, pa da vam zabijaju golove.
Normalno da imamo probleme kad imamo bolida Albiola u ekipi. Ipak je to rezervni stoper. A ni Marcelo nije odusevio. Koliko god bio odlican u ofanzivi, nazad je kanta. Bolje Concentrao da zapocne sljedecu na beku.
I, što je Di Maria pocrvenio? Je l' neki oštar start il' su stare navike u pitanju (simuliranje)?
Je/be nas taj livescore, je l' da

? Igrao rukom, mozda mahinalno mozda ne, ali nije bilo simuliranje niti prekrsaj.
Al', kako sa ovakvom odbranom konačno prekinuti dominaciju Barcelone?
Nije Mourinho otkacio da stavlja rezervnu odbranu protiv Barce

.
Da ne zaboravim, koji je ovo crveni karton Reala? Koji pod palicom Mourinha?
Covjek bi pomislio da je Mourinhu cilj da mu igraci dobijaju crvene kartone. Neki su zasluzeni, neki ne. Nebitno sad to.
Sto se tice same utakmice, ja sam zadovoljan, iako smo primili 2 gola od Raya.
U napadu je to izgledalo dobro, cak i bez padavicara(i mi konja za trku imamo), dok je odbrana skripila jer je veliki Raul Albiol stupio na scenu

.
Napadaci proradili, Kaka' odigrao odlicno, jedino brine Ozil ali valjda je samo spremnost za mec u pitanju. Mourinho je otkrio da on nije bio potpuno fit za Zagreb i Levante. Ali to ce doci vec vremenom.
Di Mariji ce odlicno doci hladjenje, Kaka' i Ozil zajedno

.
I da, koliko god Khedira glupo postupio protiv Levata, opet je pouzdaniji od Lassa. XABO maestralan, ali sumnjam da ce opet drzati sredinu sam.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.