FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 26 sep 2011, 21:49

nidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
naravno,gađali smo sami sebe,ne znam kako to nisi vidio...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 sep 2011, 21:50

nidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
Kako si zaboravio ručnu bombu koju smo bacili ? Sreća pa imaju snimke :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 sep 2011, 21:51

e ne mogu vjerovati, dabogda ih izbacili iz lige :x

Sto rece KB, kako nisu vidjeli kad je jedan manijak zoljom gadjo istocnu tribinu, svasta :roll:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 sep 2011, 21:52

Ma ja, lakše izmislit da su naši navijači bacali tvrde predmete na teren, nego reći istinu da su njihovi navijači bacali betonske blokove sa terena... kakva degutantna propaganda, muka mi je od tih "ljudi"...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 sep 2011, 21:56

samosarajvo je napisao/la:
e ne mogu vjerovati, dabogda ih izbacili iz lige :x

Sto rece KB, kako nisu vidjeli kad je jedan manijak zoljom gadjo istocnu tribinu, svasta :roll:
fuj jadovi joooooj kako me isfrustriraju ovake izjave
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 sep 2011, 21:57

Hawking je napisao/la:
Ma ja, lakše izmislit da su naši navijači bacali tvrde predmete na teren, nego reći istinu da su njihovi navijači bacali betonske blokove sa terena... kakva degutantna propaganda, muka mi je od tih "ljudi"...
nisam najbolje razumio ali čini mi se da je rekao da će ispitati da li su željini navijači isprovocirali navijače borca

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 26 sep 2011, 21:59

Naravno, manijaci su za sve krivi :lol: :lol: ...oni navijaci borca koji su utrcali na terenu i bacali građevinske blokove su se samo branili.
Kakva seljacka propaganda i zamjena teza....šta oni misle sa ovim presmiješnim pokušajem prebacivanja krivice :?: :shock: da ce neko popušiti taj šupljak :?: pa jesu li ti majmuni što izvaljuju ovakve gluposti svjesni uopšte da je bio TV prenos citavo vrijeme (cak i dok je trejao prekid od sat vremena)...citava država je mogla vidjeti taj cirkus, ali eto nama Šipovac Radmilo porucuje ovim izjavama da ne vjerujemo svojim ocima, vec njegovim rijecima :lol: :lol: kakva seljacka propaganda :oops:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 sep 2011, 22:00

spizz je napisao/la:
Naravno, manijaci su za sve krivi :lol: :lol: ...oni navijaci borca koji su utrcali na terenu i bacali građevinske blokove su se samo branili.
Kakva seljacka propaganda i zamjena teza....šta oni misle sa ovim presmiješnim pokušajem prebacivanja krivice :?: :shock: da ce neko popušiti taj šupljak :?: pa jesu li ti majmuni što izvaljuju ovakve gluposti svjesni uopšte da je bio TV prenos citavo vrijeme (cak i dok je trejao prekid od sat vremena)...citava država je mogla vidjeti taj cirkus, ali eto nama Šipovac Radmilo porucuje ovim izjavama da ne vjerujemo svojim ocima, vec njegovim rijecima :lol: :lol: kakva seljacka propaganda :oops:
on misle željo travnik pa da nas naguze :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 22:02

A onaj let onog lešinara sa ograde će okarakterisati kao pokušaj ubistva :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 sep 2011, 22:03

Bianconeri1988 je napisao/la:A onaj let onog lešinara sa ograde će okarakterisati kao pokušaj ubistva :mrgreen:
Gradimir Gojer je našao sjajnu poziciju na jednoj od obližnjih zgrada, te je snajperom "pokosio" nedužnog simpatizera.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 26 sep 2011, 22:03

Bianconeri1988 je napisao/la:A onaj let onog lešinara sa ograde će okarakterisati kao pokušaj ubistva :mrgreen:
gurno ga dino pekic :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 sep 2011, 22:05

nidi je napisao/la: nisam najbolje razumio ali čini mi se da je rekao da će ispitati da li su željini navijači isprovocirali navijače borca
I doće do zaključka da su ih Manijaci isprovocirali pjevajući "ratnu" himnu i mašući "ratnim" zastavama... ali ni to im neće biti argument, jer tam rat još nije stao, tako da su dozvoljena "ratna" obilježja...

@Bianconeri1988 Taj je pao kad je Amar puhao prema istoku žvačući Airwaves Extreme koji obara s nogu :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 22:15

Do subote je obarao s nogu, od subote obara i sa ograde :lol: :lol:
Ž '21!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 sep 2011, 22:20

Hawking je napisao/la:

sad je jasno otkud ti betonski blokovi na terenu, lešinari su to samo vratili nazad :lol:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 sep 2011, 22:22

nime_tm87 je napisao/la:
Amar_TM87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Jel iko provalio sta pise na desnom rukavu na dresu ? :mrgreen: ozbiljno pitam
Sta pise :D
to ja vas pitam :D
Ima li ko sliku? :D Trebalo bi bit od ove banke sto smo s njima potpisali ;)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 22:26

Evo sad će emisija na BHT 1 o Premier Ligi. :D
Ž '21!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 sep 2011, 22:31

Aco pravi insajder :mrgreen:

A Amar je to mudro danas prešutio, neće oni smjeti doći u Sarajevo na proljeće... :D
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 26 sep 2011, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 26 sep 2011, 22:31

ma ja ... manijaci ubacivali tvrde predmete, odnosno one stijene na tartan stazu, a lesinari jadnici samo uletili da to zacas rasklone, da im ne ostane na atletskoj stazi ... pa slucajno neki seljo jace fizicke konstitucije igrao se horuk :D i bacio preko ograde na naseg navijaca ... al slucajno ... :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 26 sep 2011, 22:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Ebo fudbal, ebo sve. Aca kada je govorio da je Komitet suplja, i ovdje su me napadali. E, pa drugovi potprdsjednik Komiteta je fizicki napao vaseg menadzera, malo mu se glavom unosio u glavu, no svi ste ovdje hvalospjeve pisali o Komitetu radi Ivice. E moji drugovi, e moj Ivica, sa kim tim pokusavas nesto napraviti. Gadi mi se sve.
:D
"JOŠ OD 1926"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 sep 2011, 22:55

:lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Kajkutenjoyer i 11 gostiju.