naravno,gađali smo sami sebe,ne znam kako to nisi vidio...nidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- KB-TM87
- Kontakt:
Kako si zaboravio ručnu bombu koju smo bacili ? Sreća pa imaju snimkenidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
samosarajvo
- Kontakt:
e ne mogu vjerovati, dabogda ih izbacili iz ligenidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
Sto rece KB, kako nisu vidjeli kad je jedan manijak zoljom gadjo istocnu tribinu, svasta
Ma ja, lakše izmislit da su naši navijači bacali tvrde predmete na teren, nego reći istinu da su njihovi navijači bacali betonske blokove sa terena... kakva degutantna propaganda, muka mi je od tih "ljudi"...nidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
fuj jadovi joooooj kako me isfrustriraju ovake izjavesamosarajvo je napisao/la:e ne mogu vjerovati, dabogda ih izbacili iz ligenidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren![]()
Sto rece KB, kako nisu vidjeli kad je jedan manijak zoljom gadjo istocnu tribinu, svasta
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
nisam najbolje razumio ali čini mi se da je rekao da će ispitati da li su željini navijači isprovocirali navijače borcaHawking je napisao/la:Ma ja, lakše izmislit da su naši navijači bacali tvrde predmete na teren, nego reći istinu da su njihovi navijači bacali betonske blokove sa terena... kakva degutantna propaganda, muka mi je od tih "ljudi"...nidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
Naravno, manijaci su za sve krivinidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
Kakva seljacka propaganda i zamjena teza....šta oni misle sa ovim presmiješnim pokušajem prebacivanja krivice
on misle željo travnik pa da nas naguzespizz je napisao/la:Naravno, manijaci su za sve krivinidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren![]()
...oni navijaci borca koji su utrcali na terenu i bacali građevinske blokove su se samo branili.
Kakva seljacka propaganda i zamjena teza....šta oni misle sa ovim presmiješnim pokušajem prebacivanja krivice![]()
da ce neko popušiti taj šupljak
pa jesu li ti majmuni što izvaljuju ovakve gluposti svjesni uopšte da je bio TV prenos citavo vrijeme (cak i dok je trejao prekid od sat vremena)...citava država je mogla vidjeti taj cirkus, ali eto nama Šipovac Radmilo porucuje ovim izjavama da ne vjerujemo svojim ocima, vec njegovim rijecima
![]()
kakva seljacka propaganda
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A onaj let onog lešinara sa ograde će okarakterisati kao pokušaj ubistva 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Gradimir Gojer je našao sjajnu poziciju na jednoj od obližnjih zgrada, te je snajperom "pokosio" nedužnog simpatizera.Bianconeri1988 je napisao/la:A onaj let onog lešinara sa ograde će okarakterisati kao pokušaj ubistva
- eliminator
- Kontakt:
gurno ga dino pekicBianconeri1988 je napisao/la:A onaj let onog lešinara sa ograde će okarakterisati kao pokušaj ubistva
I doće do zaključka da su ih Manijaci isprovocirali pjevajući "ratnu" himnu i mašući "ratnim" zastavama... ali ni to im neće biti argument, jer tam rat još nije stao, tako da su dozvoljena "ratna" obilježja...nidi je napisao/la: nisam najbolje razumio ali čini mi se da je rekao da će ispitati da li su željini navijači isprovocirali navijače borca
@Bianconeri1988 Taj je pao kad je Amar puhao prema istoku žvačući Airwaves Extreme koji obara s nogu
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Do subote je obarao s nogu, od subote obara i sa ograde

Ž '21!
Hawking je napisao/la:Ma ja, lakše izmislit da su naši navijači bacali tvrde predmete na teren, nego reći istinu da su njihovi navijači bacali betonske blokove sa terena... kakva degutantna propaganda, muka mi je od tih "ljudi"...nidi je napisao/la:sad na kantonalnoj televiziji milorad lale spominje da su željini navijači ubacivali baklje i tvrde predmete u teren
sad je jasno otkud ti betonski blokovi na terenu, lešinari su to samo vratili nazad
Ima li ko sliku?nime_tm87 je napisao/la:to ja vas pitamAmar_TM87 je napisao/la:Sta pisenime_tm87 je napisao/la:Jel iko provalio sta pise na desnom rukavu na dresu ?ozbiljno pitam
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo sad će emisija na BHT 1 o Premier Ligi. 
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Aco pravi insajder
A Amar je to mudro danas prešutio, neće oni smjeti doći u Sarajevo na proljeće...
A Amar je to mudro danas prešutio, neće oni smjeti doći u Sarajevo na proljeće...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 26 sep 2011, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
ma ja ... manijaci ubacivali tvrde predmete, odnosno one stijene na tartan stazu, a lesinari jadnici samo uletili da to zacas rasklone, da im ne ostane na atletskoj stazi ... pa slucajno neki seljo jace fizicke konstitucije igrao se horuk
i bacio preko ograde na naseg navijaca ... al slucajno ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
veteran 1987
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ebo fudbal, ebo sve. Aca kada je govorio da je Komitet suplja, i ovdje su me napadali. E, pa drugovi potprdsjednik Komiteta je fizicki napao vaseg menadzera, malo mu se glavom unosio u glavu, no svi ste ovdje hvalospjeve pisali o Komitetu radi Ivice. E moji drugovi, e moj Ivica, sa kim tim pokusavas nesto napraviti. Gadi mi se sve.
"JOŠ OD 1926"
- KB-TM87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.