Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Anti NWO
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Anti NWO » 24 sep 2011, 17:30

mozak je napisao/la:
Reuf_Herco je napisao/la:Budimo svjesni da ce Dzeko morati stalno iznova da se dokazuje, tri-cetri ovakva nastupa i klupa mu negine. To sto je dao 4 gola, pa i Berbatov je prosle godine u jednoj utakmici dao 5, bio prvi strijelac lige, pa ga na kraju ni na klupi nije bilo. Nema ga ni ove godine.
Pa onda ovo: I nije istina da se kod Mancinija ide na klupu nakon tri, cetri lose utakmice, onda bi cijeli MC sjedio na klupi.

Ovo zaista nema smisla sto pises.

Edin je sjajan igrac, za mene jedan od najboljih na svijetu i Man City je jaka ekipa u svim segmentima. Prvi su trenutno u najboljoj ligi na svijetu, to je dovoljan argument. Uspjeh Manciniju daje za pravo da postavlja igrace kako on zeli, odgovoralo to nama ili ne.
Sto se tice sledece utakmice sa Bajernom, ocekujem tesku utakmicu i pobjedu Bayerna, zato sto su uigraniji i zato sto igraju bez pritiska sa klupe, znaci Gomez moze uvezati i 5 losih utakmica ali ce biti i dalje prvi izbor. To Bayern cini jaceg od City-a jer igraci tamo kao i u Real Madridu igraju pod pritiskom jer izlaze na teren sa imperativom pobjede, sto naravno i nije lagano za Edina. To se vidi i u njegovoj igri, oscilira iz utakmice u utakmicu.

Po meni ovo rotiranje i odmaranje igraca nije recept za uspjeh. Trenutno mislim da City ima nekoliko nezadovoljnih igraca a to su: Kolarov, Tevez, Johnson, Milner, Dzeko, Balotelli.
Tevez je napadac na kome se apsolutno lomi sistem koji trener Mancini forsira. Momak je zaista super napadac i to je godinama pokazivao, jak u duelu, super sut, jak sa distance, brz ali kada neigra onda opada forma i onda igrac kao Tevez cak igra jako lose kada ude.

Emanuel Adebayor je izjavio dok je bio jos igrac Reala da mu nesmeta sjediti na klupi ako je to pravedno, ali u City-u jer bio prikovan na klupu i kada je igrao dobro, sto mu je ubilo cjelokupno samopouzdanje - citiriam Adebayora. Prema tome, ista stvar se moze desiti i sa Dzekom, nadajmo se da nece.
Ali Mancini je poznat po ovome sto trenutno radi, uspjeh ima, ali dosta igraca je nezadovoljna tretmanom i world class igraci gube strasno na kvalitetu pod njegovom palicom. On sebi nije smjeo dozvoliti da ima Teveza, Dzeku, Aguera i Balotellija u kombinaciji za prvih 11, jer nijedan od navedenih nije igrac za klupu.

Takoder vadenje Dzeke i pored lose igre nije trebo uraditi iako je Balotelli pogodio. Dzekino samopoudanje je sigurno poljuljano sa vadenjem iz igre, pogotovo u 60 minuti. Jednostavno ovo nije nacin postupanja sa jednim world class igracem, ali kada imas takvu klupu i nemas previse zelje cekati da Edin proradi u jednoj utakmici dje je bio dosta slab. Ali to je zaista problem koji je Mancini sam sebi stvorio i koji sebi stvara vec od Adebayora.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 24 sep 2011, 18:04

Reuf_Herco je napisao/la:
CoDe je napisao/la:Ali realno , realno od mene nije što sam navijač Bayern-a ali ubit cemo ih u svim segmentima igre.
X

Ja nisam navijac Bayerna, navijam za Barcelonu jos od 1994, ali Bayern je u svim segmentima igre bolji od ovog cirkusa kojeg su bahati arapi napravili.
Ovo je onaj isti Reuf sto je napisao pred dvomec sa Bjelorusijom da ce Dzeko kasniti na pripreme jer dolazi u Sarajevo preko Beograda i kako ce u Beogradu ostati da "partija" sa Aleksandrom. Reufe pobrini se ti malo za svoj zivot, jer je vise nego ocito da ili ga nemas ili nije sreden, a Edina ostavi na miru. Ono sto je Edin postigao ti neces i da zivis 5 zivota a ne jedan. Ostavi decka na miru. Ko ti je kriv sto vise volis tude nego svoje. Realno,najrealnije, Edin ije bio nista losiji od saigraca tako da postajes previse ofiran sa suludim komentarima :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 sep 2011, 18:16

Dzeki je izgleda ramazan bio bericetan, dok je trajao, on zabijao, sada opet na staro. Nadam se da se nije vratio starim losim porocima.

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 24 sep 2011, 18:36

Danas je ponovo do izrazaja dosao los prijem lopte... doslovno se ista odbijala po nekoliko metara prilikom prijema, definitivno dodir slona... i kad je napokon uspije smiriti, da sebi prejak for i lopta je izgubljena... Jos jedna primjedba bila bi za usporavanje igre, kad je lopta kod njega doslovce ide slow-motion...
Edine pozorno pregledaj utakmicu i sve ce ti se samo reci... Znamo da mozes bolje i brate potrudi se malo na prijemu lopte, ako nista bolje je za oko...
Silva je danas imao flastera i vidjelo se koliko znaci kada on ne moze napraviti viska igraca... nema kreativnosti u igri , kruzi se oko 16 cekajuci da neko probije na snagu i od neke odbice poentira... :cry:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 sep 2011, 11:47

Halo dokle.Holandski strucnjak na Sport kanal ovako kaze.Strasan igrac ali sta on radi u sredini tu moraju bit Nasri i Silva nije njegovo tu mjesto.na kraju kaze ovog igraca iz Bosne bi neki drugi tim puno bolje iskoristio.Prijatno.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 26 sep 2011, 19:00

http://www.transfermarkt.de/de/diamant- ... 72815.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 sep 2011, 19:50

Kako bi bilo ljepo da Dzeko pogodi protiv Bayerna za dobra stara vremena kada jer redovno punio mreze Bundeslige. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 sep 2011, 20:49

http://sportsport.ba/ino_fudbal/kolarov ... mije/65092" onclick="window.open(this.href);return false;
;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 26 sep 2011, 20:57

^Baš sam pogledao ovaj klip i doista sam se nasmijao, Kolarov izgleda kao pravi šaljivdžija u Cityju i takve ljude poštujem. I prije ovoga ste mogli pogledati klip prije utakmice Carling cupa s Birminghamom kada je zezao Žigića. :lol:

- Sutra povratak Edina u Njemačku, tačnije na Allianz Arenu. Bayern mu je iz doba provedenog u Wolfsburgu odgovarao nadam se da će se ta tradicija nastaviti i sutra, te da će Džeko svoju partiju krunisati pogotkom. Kada se pogleda realna situacija obje momčadi se nalaze u odličnoj formi, ali ipak veće šanse dajem gostima iz Cityja zbog šire klupe sa nizom jokera koji bi mogli riješiti ovaj meč .
Livin' La Vida Loca ;)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 sep 2011, 21:16

BH Patriot je napisao/la:^Baš sam pogledao ovaj klip i doista sam se nasmijao, Kolarov izgleda kao pravi šaljivdžija u Cityju i takve ljude poštujem. I prije ovoga ste mogli pogledati klip prije utakmice Carling cupa s Birminghamom kada je zezao Žigića. :lol:

- Sutra povratak Edina u Njemačku, tačnije na Allianz Arenu. Bayern mu je iz doba provedenog u Wolfsburgu odgovarao nadam se da će se ta tradicija nastaviti i sutra, te da će Džeko svoju partiju krunisati pogotkom. Kada se pogleda realna situacija obje momčadi se nalaze u odličnoj formi, ali ipak veće šanse dajem gostima iz Cityja zbog šire klupe sa nizom jokera koji bi mogli riješiti ovaj meč .
mislis poslije ovoga, jer je onaj klip star 4-5 mjeseci a tek sad ga portali prenijeli :roll:
15.10 - 15.06 ...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 26 sep 2011, 21:18

^Nisam znao, ispričavam se ne znam razlog zašto mediji onda kasne?! :?
Livin' La Vida Loca ;)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 26 sep 2011, 21:43

Odlicno bi bilo, kad bi Edin sutra postigao pogodak protiv Bayerna, poželimo mu srecu...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 sep 2011, 22:00

sanji je napisao/la:Odlicno bi bilo, kad bi Edin sutra postigao pogodak protiv Bayerna, poželimo mu srecu...
Ma da je prvo da on zaigra, nesto sam sumnjicav po tom pitanju. Eh, kad bi zaigrao, ne mogu ni da zamislim sta bi znacio gol, koji bi eventualno postigao. Nadati se da ce nas naš Edin obradovati sutra. ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 26 sep 2011, 22:04

Igrat ce sutra,sudeci po ovom sto je Mancini govorio na press kon

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 00:40

Ne znam zasto neko sumnja da ce zaigrati?
Mancini ga doveo na pres konferenciju i da ga stavi na klupu? Nema teoretske sanse.
EDIN JE U POCETNOM SASTAVU! 100%

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 sep 2011, 01:27

Bgm malo sam zabrinut za Dzeksona naseg,prije svega iznenadio me aguero lik je se adaptirao prebrzo,i igra odlicno..U zadnje vrijeme i Balonja daje golove,a znamo i kredit koliki ima Tevez da je i kapiten bio..Sve u svemu treba davat golove,jer napadac se gleda kroz to,nikakve ocjene goal ovo goal ono samo golovi..Nekoliko prvih kola odlicno je bilo svaka lopta ne Dzeksona svaki vazdusni duel njegov,bukvalno od njeg sve krece..Sada vec nekako mi se puno trosi na sredini terena,pocesto puca forsiran sut...Dobro bi bilo da ga zabije na Allianz areni jer go u LP je ko 3 u Premier ligi...a i mi smo u repki oslabljeni sa napadacima on nam je jedino svjetlo u tunelu,sve sto je on bolji i mi smo odma bolji

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 sep 2011, 10:01

ima li video presice sa Džekom, il samo ovako tekstualno !?

edit: ev našao sam na stranici njihovoj ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 sep 2011, 15:50

city veceras pocinje sa igracem vise po ss.ba :mrgreen:
Italijanski menadžer Manchester Citya Roberto Mancini bi, prema najavama inostranih medija, trebao početi u standardnoj formaciji 4-3-3-1 večerašnji susret, sa isturenim Edinom Džekom u napadu, te trojcem Sergio Aguero, Samir Nasri i David Silva iza njega
ser del barça es el millor que hi ha !

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 sep 2011, 16:38

Scof1eld je napisao/la:city veceras pocinje sa igracem vise po ss.ba :mrgreen:
Italijanski menadžer Manchester Citya Roberto Mancini bi, prema najavama inostranih medija, trebao početi u standardnoj formaciji 4-3-3-1 večerašnji susret, sa isturenim Edinom Džekom u napadu, te trojcem Sergio Aguero, Samir Nasri i David Silva iza njega
Ojjj, samo da vidim ko je autor teksta. Škundrić - sve je jasno. 8-)
Izdržati, to je temelj vrline!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 27 sep 2011, 17:01

Kazu ko radi taj i grijesi .
Pretendovat na broj 1 portal u drzavi i zauzeti taj primat a ovako grijesit nemas pravo.
To dokazuje samo kakva je konkurencija u drzavi da nemas ozbiljnog portala pa moras citati ovdje jer nemas drugo gdje . A pokazuje i kakvo je novinarstvo opcenito.

Sad o Dzeki , dace ga on, imam osjecaj , ovo su njegove utakmice . Igrao sam dvicu , dzeko ako citas ginite . :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []