neno#4 je napisao/la:dema je napisao/la:neno ti si iskompleksirana tetkica,znas li to ,smijesno je objasnjavat nekom kosarku kome se ista objasnjava na kaficama.Tebi je deckicu vrhunac kosarke Partizan.Nosioc ekipe mu Jonas a bio lik neki 4 strijelac ekipe i tak 4 ili 5 skakac svoje ekipe. Toliko neznanja iz tebe ispada da kad bi cijeli forum skupili na jedno mjesto ti bi opet vise gluposti izrekao.A to za lupetanje si vidio od mene jadan ti,pa sad vidim svi ti lupetaju cim znaju vise od tebe.
Ti si nosioc ovog foruma po kolicini neznanja i gluposti koje iznosis.
Kamo srece da mozes bar 1 moj post procitat i shvatit,ali to je nemoguce ipak to nije KAFICA,ovo je kosarka.
S tobom ne vrijedi raspravljati. Tebi je vrh kosarke Joakim Noah i njegova odbrana.
Ja od tebe nesto vidio
Pa do prije dva mjeseca nisi znao napisati post sa velikim slovima
Tvoji postovi su za anale, ali prosipanja...
TETKICE,najveca si neznalica na forumu,smijesan lik totalno,ajde drzi se ti svog traca,nije ovo za tebe ,nosioce neznanja
-tetkica jos ne zna sta znaci nosioc tima,zato mu djaba objasnjavate
-lik misli da je igrac na vrhuncu s 20g,kaze reference stice po kafama,ovo je nenica rekla
-nenica misli da su Srbi izmislili kosarku i da je Duda najbolji trener svih vremena
-tetkica zna koje repke NIKAD nece uzet titule
-cak zna i predvidja buducnost mnogim igracima
-ako mislite da ista znate o basketu onda se varate,jer samo tetkica zna sve a neznalice tipa NBA trenera,FIBA strucnjaka i ostali su za njega preglupi
-zato molim sve trenere svijeta,sve profesore i doktore sporta,NBA igrace itd da dodju u Sarajevo kod VELIKOG,NAJVECEG zivuceg strucnjaka da im objasni sta je to basket,koji igrac je najbolji,koja ekipe itd
-koji mi imamo kapital,nismo svjesni,svi cemo doci da nas poduci covjek cije reference su stecene u najpoznatijim,najprestiznijim,najelitnim Sarajevskim kaficima