Oj majko mila...Prvo je Bo bio u top 5 play-eva svijeta,sad je i Kukoc bolji od Drzena!!!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Oj majko mila...Prvo je Bo bio u top 5 play-eva svijeta,sad je i Kukoc bolji od Drzena!!!NEZALAGANJE je napisao/la:ni ja dobar je bio dražen ali kao da je bio preveliki sAmotnjak ...kao da se sve moralo vrtiti oko njega u ekipi u kojoj on igra...za mene je bolji Kukoč npr bio....
Hajde da ti ne odgovaram u na to prvo, buduci da se osjecam prozvan; ti si svoje argumente iznio, ja svoje. Cijenio bih da tako i ostane.NEZALAGANJE je napisao/la: Oj majko mila...Prvo je Bo bio u top 5 play-eva svijeta,sad je i Kukoc bolji od Drzena!!!Bez obzira na tvoje misljenje,kao i na cinjenicu da i sam mnogo volim Kukoca,rijetko ko moze i u recenicu sa Drazenom,a kamoli reci da je bolji od njega!!
storm_raider je napisao/la:Hajde da ti ne odgovaram u na to prvo, buduci da se osjecam prozvan; ti si svoje argumente iznio, ja svoje. Cijenio bih da tako i ostane.NEZALAGANJE je napisao/la: Oj majko mila...Prvo je Bo bio u top 5 play-eva svijeta,sad je i Kukoc bolji od Drzena!!!Bez obzira na tvoje misljenje,kao i na cinjenicu da i sam mnogo volim Kukoca,rijetko ko moze i u recenicu sa Drazenom,a kamoli reci da je bolji od njega!!
Za ostatak posta se slazem, sa Drazenom niko sa balkana ne moze u istu recenicu.
Sjećam se jedne utakmice gdje je jedan igrač zabio 60, ali je njegova ekipa ipak izgubila...doe78 je napisao/la: i dalje od balkana druze!!
po 60 p je znao cesto zabiti u evropi.
Goldy je napisao/la:Sjećam se jedne utakmice gdje je jedan igrač zabio 60, ali je njegova ekipa ipak izgubila...doe78 je napisao/la: i dalje od balkana druze!!
po 60 p je znao cesto zabiti u evropi.da je htio i Kukoč je mogao zabaijati 60, ali nije mu to bio cilj
![]()
Ko prica o medalji?BIHfan je napisao/la:Citas li ti sta ja pisem. Valanciunas eto po tebi bio nosioc i jel donio medalju Litvi? Nije, zato Bgt ne prosipaj se. Moze igrac biti nosioc sa kolko hoces godina, ali da bi bio nosioc i osvajajo titule treba imat mnogo vise od 20 godina kako ti kazes.neno#4 je napisao/la: Jok, to znaci da od njega zelis da napravis vodonosu![]()
![]()
Velikim igracem se postaje na nacin, sto igrac ima ovlasti kada se lomi utakmica. Moze on da sutira tokom utakmice i po 20 lopti, ako nema ono nesto, nikada od njega nece biti vrhunski materijal.
Pa evo dao sam primjer Valanciunasa, i kako covjek sa 19 godina ravnopravno dijeli minutazu i neke utakmice je cak u prvi plan izbio.
A da na pricam o Kukocu, Radji i sa koliko godina su ljudi postajali nosioci..I sta su sve radili...
Mozda ti ne razumijes o cemu se prica. Ja govorim o vrhunskim igracima...
A Nihad je trebao da bude jedan od njih...
S tobom ne vrijedi raspravljati. Tebi je vrh kosarke Joakim Noah i njegova odbrana.dema je napisao/la:neno ti si iskompleksirana tetkica,znas li to ,smijesno je objasnjavat nekom kosarku kome se ista objasnjava na kaficama.Tebi je deckicu vrhunac kosarke Partizan.Nosioc ekipe mu Jonas a bio lik neki 4 strijelac ekipe i tak 4 ili 5 skakac svoje ekipe. Toliko neznanja iz tebe ispada da kad bi cijeli forum skupili na jedno mjesto ti bi opet vise gluposti izrekao.A to za lupetanje si vidio od mene jadan ti,pa sad vidim svi ti lupetaju cim znaju vise od tebe.
Ti si nosioc ovog foruma po kolicini neznanja i gluposti koje iznosis.
Kamo srece da mozes bar 1 moj post procitat i shvatit,ali to je nemoguce ipak to nije KAFICA,ovo je kosarka.
3 x zaredom Kukoč JE VODIO siromašnu i autsajdersku Jugoplastiku do trona Evrope ...Dražen mu nije mogao ništa...bio je potpuno zasjenjen....dakle Draženove ekipe nisu pobjeđivale Kukočeve jesu i sasvim je jasno bilo ko je bolji....mogao je Kukoč zabiti 60 ali on nije igrač sa takvim stilom on se podredio EKIPI... pročitaj moj post o kriterijima kvalitete igrača iznad.... za kvalitet nije dovoljno dati mnogo poena...treba igrati i obranu treba voditi računa o tome da se i drugi razigraju da se inspirišu da razviju samopouzdanje i vjeru u pobjedudoe78 je napisao/la:
Nazalost su drazenove ekipe pobjedivale!!
real madrid to pamti!!
Kukoc nije realnost pored drazena i nije bio u stanju da zabije toliko!!
Apsolutno se slazem, i dalje od balkana.doe78 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Hajde da ti ne odgovaram u na to prvo, buduci da se osjecam prozvan; ti si svoje argumente iznio, ja svoje. Cijenio bih da tako i ostane.NEZALAGANJE je napisao/la: Oj majko mila...Prvo je Bo bio u top 5 play-eva svijeta,sad je i Kukoc bolji od Drzena!!!Bez obzira na tvoje misljenje,kao i na cinjenicu da i sam mnogo volim Kukoca,rijetko ko moze i u recenicu sa Drazenom,a kamoli reci da je bolji od njega!!
Za ostatak posta se slazem, sa Drazenom niko sa balkana ne moze u istu recenicu.
i dalje od balkana druze!!
A OLIMPIJA se tog momka najbolje sjeca:))))112 poena!!
Goldy je napisao/la:3 x zaredom Kukoč JE VODIO siromašnu i autsajdersku Jugoplastiku do trona Evrope ...Dražen mu nije mogao ništa...bio je potpuno zasjenjen....dakle Draženove ekipe nisu pobjeđivale Kukočeve jesu i sasvim je jasno bilo ko je bolji....mogao je Kukoč zabiti 60 ali on nije igrač sa takvim stilom on se podredio EKIPI... pročitaj moj post o kriterijima kvalitete igrača iznad.... za kvalitet nije dovoljno dati mnogo poena...treba igrati i obranu treba voditi računa o tome da se i drugi razigraju da se inspirišu da razviju samopouzdanje i vjeru u pobjedudoe78 je napisao/la:
real madrid to pamti!!
tad kad je drazen osvajao u evropi kukoc nije ni igrao...kad se Kukoc pojavio odmah je preuzeo dominaciju nad njim i to je bilo dijelom u 80-im...doe78 je napisao/la:Goldy je napisao/la:3 x zaredom Kukoč JE VODIO siromašnu i autsajdersku Jugoplastiku do trona Evrope ...Dražen mu nije mogao ništa...bio je potpuno zasjenjen....dakle Draženove ekipe nisu pobjeđivale Kukočeve jesu i sasvim je jasno bilo ko je bolji....mogao je Kukoč zabiti 60 ali on nije igrač sa takvim stilom on se podredio EKIPI... pročitaj moj post o kriterijima kvalitete igrača iznad.... za kvalitet nije dovoljno dati mnogo poena...treba igrati i obranu treba voditi računa o tome da se i drugi razigraju da se inspirišu da razviju samopouzdanje i vjeru u pobjedudoe78 je napisao/la:
real madrid to pamti!!
bila nekad jedna cibona 80 godina:)) hheheh.
TETKICE,najveca si neznalica na forumu,smijesan lik totalno,ajde drzi se ti svog traca,nije ovo za tebe ,nosioce neznanjaneno#4 je napisao/la:S tobom ne vrijedi raspravljati. Tebi je vrh kosarke Joakim Noah i njegova odbrana.dema je napisao/la:neno ti si iskompleksirana tetkica,znas li to ,smijesno je objasnjavat nekom kosarku kome se ista objasnjava na kaficama.Tebi je deckicu vrhunac kosarke Partizan.Nosioc ekipe mu Jonas a bio lik neki 4 strijelac ekipe i tak 4 ili 5 skakac svoje ekipe. Toliko neznanja iz tebe ispada da kad bi cijeli forum skupili na jedno mjesto ti bi opet vise gluposti izrekao.A to za lupetanje si vidio od mene jadan ti,pa sad vidim svi ti lupetaju cim znaju vise od tebe.
Ti si nosioc ovog foruma po kolicini neznanja i gluposti koje iznosis.
Kamo srece da mozes bar 1 moj post procitat i shvatit,ali to je nemoguce ipak to nije KAFICA,ovo je kosarka.
Ja od tebe nesto vidio![]()
![]()
![]()
Pa do prije dva mjeseca nisi znao napisati post sa velikim slovima![]()
![]()
![]()
Tvoji postovi su za anale, ali prosipanja...
doe78 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Hajde da ti ne odgovaram u na to prvo, buduci da se osjecam prozvan; ti si svoje argumente iznio, ja svoje. Cijenio bih da tako i ostane.NEZALAGANJE je napisao/la: Oj majko mila...Prvo je Bo bio u top 5 play-eva svijeta,sad je i Kukoc bolji od Drzena!!!Bez obzira na tvoje misljenje,kao i na cinjenicu da i sam mnogo volim Kukoca,rijetko ko moze i u recenicu sa Drazenom,a kamoli reci da je bolji od njega!!
i dalje od balkana druze!!
A OLIMPIJA se tog momka najbolje sjeca:))))112 poena!!
doe78 je napisao/la:Goldy je napisao/la:Sjećam se jedne utakmice gdje je jedan igrač zabio 60, ali je njegova ekipa ipak izgubila...doe78 je napisao/la: i dalje od balkana druze!!
po 60 p je znao cesto zabiti u evropi.da je htio i Kukoč je mogao zabaijati 60, ali nije mu to bio cilj
![]()
real madrid to pamti!!
doe78 je napisao/la:@goldy
tad kad je drazen osvajao u evropi kukoc nije ni igrao...kad se Kukoc pojavio odmah je preuzeo dominaciju nad njim i to je bilo dijelom u 80-im...
Ne bas,1988 je Drazen jos bio u Ciboni,kada je Jugoplastika uzela titulu pobjedivsi Partizana u finalu....Medjutim,u medjusobnom duelu te iste godine u kupu,Cibona ih je pobijedila!NEZALAGANJE je napisao/la:Pink panter je osvajao kad je drazen otisao heheh!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.