bogdani i agolli sigurno fale zbog kartona... za ostale ne znam...Principatus je napisao/la:Cuo sam da Aljbancima fale Cana i onaj Curri.
Neznam koliko je to aktuelno, ali bez ovih bi im moglo biti tesko u Francuskoj.
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
BH Patriot je napisao/la:Baš sam čitao izjave selektora Luxemburga, Holtza koji dosta samouvjereno govori o predstojećem meču u Zenici što me je doista zaintrigiralo, da li je na pomolu novi Stange ili u ovome ima istine?

Joj kako bi bilo dobro spojiti barem ovo od H8 (gore lijevo) pa sve do D6 (desno). Tu su karte po 10 eura
To povezati bilo bi pravo
Evo presice, Pape opet pogazio rijec, Muslimovic koji nema kluba nalazi se u repki. Miske ne igra, Ibro se vratio u 11 u svom klubu. Od napadaca igraju samo Dzeko i Zec.
Bit ce tesko ovo, dosta igraca ne igra, ali nadati se najboljem.
Nek igraci moraju biti zahvalni Papetu sto ih zove na okupljanje, valjda zbog ranijih zasluga, valjda se skuliraju da ne bude opet fuckoffanja po selektoru.
Nek igraci moraju biti zahvalni Papetu sto ih zove na okupljanje, valjda zbog ranijih zasluga, valjda se skuliraju da ne bude opet fuckoffanja po selektoru.
Cuva Bog Zelju svog!
mirzza je napisao/la:Evo presice, Pape opet pogazio rijec, Muslimovic koji nema kluba nalazi se u repki. Miske ne igra, Ibro se vratio u 11 u svom klubu. Od napadaca igraju samo Dzeko i Zec.
Gdje smo najmanje problema imali sad imamo najvise! Jedino Dzeko u napadu....cim prodju ove utakmice treba traziti napadace 2-3 i isprobati ih ima ovih nekih mladjih momaka "stranaca".....kakvi god da su bolje ce posluziti nego Muslimovic koji nema kluba uopce. Gdje je taj lik zasto ne potpisuje s nekim pa nije toliko los igrac da ne moze nac kluba u istocnim ili sjevernim zemljama
RIP SALE VILENJAK
Poserem se na doktore u Njemackoj i ovog u reprezentaciji....Salihovicu su rekli 10 dana pauze i da je povreda bezazlena. A on nemoze igarti ni poslije 6 sedmica.... 
ebote opet bez Salihovića,,pa ne mogu da vjerujem više.....
Ovaj Salihovic mi ide na **** vise...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bez Salihovica ponovo
puuu, nek nam je Bog na pomoci protiv Francuza, ali ipak vijerujem Susicu
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Steta sto opet nece biti Sejada, pored toga mislim da Vedo jos nije spreman. Obavezno nam treba jos jedan napadac pored Dzeke, mozda onaj Aidin Mahmutovic
, Muslimovic ne moze pomoci ipak je pao sa igrom i kondicijom.
Svaki put nas neki peh zadesi.
Svaki put nas neki peh zadesi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bosnier je napisao/la:Ovaj Salihovic mi ide na **** vise...
Zasto? Zato sto je covjek povrijedjen?
Mozda bi ipak trebao doci i odigrati utakmicu sa povredom i zavrsiti karijeru u Zenici.
Bas si intelektualac..
Bosnier je napisao/la:Ovaj Salihovic mi ide na **** vise...
???
🔵⚪
Sa ovim timom nemamo sanse protiv Francuza. Kao ekipa prespori za takvu vrstu protivnika, bit ce to slicna slika kao u Sarajevu.
Susic ne iskoristi sansu da recimo umjesto Muslimovica i Salihovica ubaci u ekipu neki trkacki element i na neki nacin nadoknadi takticki gubitak Salihovica i takticku nepotrebnost Muslimovica. E moj Pape zeza te kao trenera ta konzervativna crta !
Susic ne iskoristi sansu da recimo umjesto Muslimovica i Salihovica ubaci u ekipu neki trkacki element i na neki nacin nadoknadi takticki gubitak Salihovica i takticku nepotrebnost Muslimovica. E moj Pape zeza te kao trenera ta konzervativna crta !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Problemi su ogromni, nema Seje, Muslimović bez kluba, Vedo rovit i još uvijek je ta povreda svježa...
Biće teško napraviti dobitnu kombinaciju, iskristalizirati prvih 14-15 koji mogu iznijeti teret tekme sa Francuzima..
Po svemu su bili favoriti sada još i više, vise nam kartoni iznad glava....
Pozvati Mahmutovića pa ga i ubaciti protiv Luksa ako rezultat bude odgovarajući...
Biće teško napraviti dobitnu kombinaciju, iskristalizirati prvih 14-15 koji mogu iznijeti teret tekme sa Francuzima..
Po svemu su bili favoriti sada još i više, vise nam kartoni iznad glava....
Pozvati Mahmutovića pa ga i ubaciti protiv Luksa ako rezultat bude odgovarajući...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
hordas_Bec
- Kontakt:
jedina stvar koju ne kontam je ta zasto pape nece da pozove jos nekog igraca .. npr. jahica, kada zna da nam 7-8 igraca ima zuti (rahimic, papac .. bas pozicije koje bi sanel mogao pokriti) ..
Pitanje na mjestu... Sanel jeste bio povrijeđen ali se i oporavio koliko znam... a uvijek je za reprezentaciju davao maksimum.hordas_Bec je napisao/la:jedina stvar koju ne kontam je ta zasto pape nece da pozove jos nekog igraca .. npr. jahica, kada zna da nam 7-8 igraca ima zuti (rahimic, papac .. bas pozicije koje bi sanel mogao pokriti) ..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
konta stručnjak da protiv Luxa nećemo dobit nijedan žuti..........hordas_Bec je napisao/la:jedina stvar koju ne kontam je ta zasto pape nece da pozove jos nekog igraca .. npr. jahica, kada zna da nam 7-8 igraca ima zuti (rahimic, papac .. bas pozicije koje bi sanel mogao pokriti) ..
Jedino što je u našu korist u meču sa Francuzima je rasterećenost i (eventualna) napaljenost. Govorim eventualna jer sa našim igračima nikad ne znaš na čemu si.
Očekivati sigurnu dvojku u Parizu nije realno, po drugoj strani, možda i dosanjamo pobjedu, al' iste šanse imamo sa Jahićem i Mahmutovićem ili bez njih. Ja sam za da ovi momci budu u kombinacijama (ne Jahić) za kvalif. SP Brazil , a ako se plasiramo na EP onda makar na širom spisku putnika.
Očekivati sigurnu dvojku u Parizu nije realno, po drugoj strani, možda i dosanjamo pobjedu, al' iste šanse imamo sa Jahićem i Mahmutovićem ili bez njih. Ja sam za da ovi momci budu u kombinacijama (ne Jahić) za kvalif. SP Brazil , a ako se plasiramo na EP onda makar na širom spisku putnika.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
kinder_jaje
- Kontakt:
e moj pape moja grdna rano nema od tebe selektora nikad Boze dragi zar je tako tesko pozvati nekog igraca ako se neki drugi povrijedi moj Boze dokle vise ovakva neprofesionalnost 
Koga da pozove? 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.