Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amho
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la amho » 27 sep 2011, 07:08

Principatus je napisao/la:Cuo sam da Aljbancima fale Cana i onaj Curri.
Neznam koliko je to aktuelno, ali bez ovih bi im moglo biti tesko u Francuskoj.
bogdani i agolli sigurno fale zbog kartona... za ostale ne znam...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 sep 2011, 09:49

BH Patriot je napisao/la:Baš sam čitao izjave selektora Luxemburga, Holtza koji dosta samouvjereno govori o predstojećem meču u Zenici što me je doista zaintrigiralo, da li je na pomolu novi Stange ili u ovome ima istine? :mrgreen:
:mrgreen:

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 27 sep 2011, 10:42

slika

Joj kako bi bilo dobro spojiti barem ovo od H8 (gore lijevo) pa sve do D6 (desno). Tu su karte po 10 eura :D Jeste da moras gledati sa durbinom ali ko ce gledati utakmicu kad sa juga zagrmi 15 000 Bosanaca i Hercegovaca.

To povezati bilo bi pravo :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 sep 2011, 11:12

Evo presice, Pape opet pogazio rijec, Muslimovic koji nema kluba nalazi se u repki. Miske ne igra, Ibro se vratio u 11 u svom klubu. Od napadaca igraju samo Dzeko i Zec.

Bit ce tesko ovo, dosta igraca ne igra, ali nadati se najboljem.

Nek igraci moraju biti zahvalni Papetu sto ih zove na okupljanje, valjda zbog ranijih zasluga, valjda se skuliraju da ne bude opet fuckoffanja po selektoru.
Cuva Bog Zelju svog!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 sep 2011, 11:25

mirzza je napisao/la:Evo presice, Pape opet pogazio rijec, Muslimovic koji nema kluba nalazi se u repki. Miske ne igra, Ibro se vratio u 11 u svom klubu. Od napadaca igraju samo Dzeko i Zec.

Bit ce tesko ovo, dosta igraca ne igra, ali nadati se najboljem.

Nek igraci moraju biti zahvalni Papetu sto ih zove na okupljanje, valjda zbog ranijih zasluga, valjda se skuliraju da ne bude opet fuckoffanja po selektoru.

Gdje smo najmanje problema imali sad imamo najvise! Jedino Dzeko u napadu....cim prodju ove utakmice treba traziti napadace 2-3 i isprobati ih ima ovih nekih mladjih momaka "stranaca".....kakvi god da su bolje ce posluziti nego Muslimovic koji nema kluba uopce. Gdje je taj lik zasto ne potpisuje s nekim pa nije toliko los igrac da ne moze nac kluba u istocnim ili sjevernim zemljama
RIP SALE VILENJAK

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 27 sep 2011, 11:47

Poserem se na doktore u Njemackoj i ovog u reprezentaciji....Salihovicu su rekli 10 dana pauze i da je povreda bezazlena. A on nemoze igarti ni poslije 6 sedmica.... :twisted:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 sep 2011, 11:48

ebote opet bez Salihovića,,pa ne mogu da vjerujem više.....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 27 sep 2011, 11:52

Ovaj Salihovic mi ide na **** vise...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 27 sep 2011, 11:57

bez Salihovica ponovo :shock: puuu, nek nam je Bog na pomoci protiv Francuza, ali ipak vijerujem Susicu
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 sep 2011, 12:14

Steta sto opet nece biti Sejada, pored toga mislim da Vedo jos nije spreman. Obavezno nam treba jos jedan napadac pored Dzeke, mozda onaj Aidin Mahmutovic :roll: , Muslimovic ne moze pomoci ipak je pao sa igrom i kondicijom.

Svaki put nas neki peh zadesi. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 27 sep 2011, 12:16

Bosnier je napisao/la:Ovaj Salihovic mi ide na **** vise...
:shock:

Zasto? Zato sto je covjek povrijedjen?

Mozda bi ipak trebao doci i odigrati utakmicu sa povredom i zavrsiti karijeru u Zenici.

Bas si intelektualac..

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 27 sep 2011, 12:39

Bosnier je napisao/la:Ovaj Salihovic mi ide na **** vise...

???
🔵⚪

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 sep 2011, 12:43

Sa ovim timom nemamo sanse protiv Francuza. Kao ekipa prespori za takvu vrstu protivnika, bit ce to slicna slika kao u Sarajevu.

Susic ne iskoristi sansu da recimo umjesto Muslimovica i Salihovica ubaci u ekipu neki trkacki element i na neki nacin nadoknadi takticki gubitak Salihovica i takticku nepotrebnost Muslimovica. E moj Pape zeza te kao trenera ta konzervativna crta !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 12:47

Problemi su ogromni, nema Seje, Muslimović bez kluba, Vedo rovit i još uvijek je ta povreda svježa...
Biće teško napraviti dobitnu kombinaciju, iskristalizirati prvih 14-15 koji mogu iznijeti teret tekme sa Francuzima..
Po svemu su bili favoriti sada još i više, vise nam kartoni iznad glava.... :? :cry: :?: :!:

Pozvati Mahmutovića pa ga i ubaciti protiv Luksa ako rezultat bude odgovarajući...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 27 sep 2011, 12:47

jedina stvar koju ne kontam je ta zasto pape nece da pozove jos nekog igraca .. npr. jahica, kada zna da nam 7-8 igraca ima zuti (rahimic, papac .. bas pozicije koje bi sanel mogao pokriti) ..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 12:51

hordas_Bec je napisao/la:jedina stvar koju ne kontam je ta zasto pape nece da pozove jos nekog igraca .. npr. jahica, kada zna da nam 7-8 igraca ima zuti (rahimic, papac .. bas pozicije koje bi sanel mogao pokriti) ..
Pitanje na mjestu... Sanel jeste bio povrijeđen ali se i oporavio koliko znam... a uvijek je za reprezentaciju davao maksimum.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 sep 2011, 12:56

hordas_Bec je napisao/la:jedina stvar koju ne kontam je ta zasto pape nece da pozove jos nekog igraca .. npr. jahica, kada zna da nam 7-8 igraca ima zuti (rahimic, papac .. bas pozicije koje bi sanel mogao pokriti) ..
konta stručnjak da protiv Luxa nećemo dobit nijedan žuti..........

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 sep 2011, 13:17

Jedino što je u našu korist u meču sa Francuzima je rasterećenost i (eventualna) napaljenost. Govorim eventualna jer sa našim igračima nikad ne znaš na čemu si. :D

Očekivati sigurnu dvojku u Parizu nije realno, po drugoj strani, možda i dosanjamo pobjedu, al' iste šanse imamo sa Jahićem i Mahmutovićem ili bez njih. Ja sam za da ovi momci budu u kombinacijama (ne Jahić) za kvalif. SP Brazil , a ako se plasiramo na EP onda makar na širom spisku putnika. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 27 sep 2011, 13:20

e moj pape moja grdna rano nema od tebe selektora nikad Boze dragi zar je tako tesko pozvati nekog igraca ako se neki drugi povrijedi moj Boze dokle vise ovakva neprofesionalnost :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 sep 2011, 13:21

Koga da pozove? :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.