FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

veteran 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la veteran 1987 » 27 sep 2011, 23:28

bdz je napisao/la:Ima puno finih ljudi u Borcu,ali onaj Darko Ljubojevic je neotesani primitivac.Zbog takvih Borcu ne daju u strukture FSRS pa covjek ambicije hoce da ostvari kroz BH Savez.On je direktni krivac za ovu atmosferu oko kluba.
i ti si se registrovao da to kazes
e nek si im rekao :D
"JOŠ OD 1926"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 sep 2011, 23:31

bdz je napisao/la:Ima puno finih ljudi u Borcu,ali onaj Darko Ljubojevic je neotesani primitivac.Zbog takvih Borcu ne daju u strukture FSRS pa covjek ambicije hoce da ostvari kroz BH Savez.On je direktni krivac za ovu atmosferu oko kluba.
Sve je počelo od malog trenera sada tezgaroša a Šipovac igra svoju neku igru i lično mislim da g.Ljubojevic nema krivicu i da je pošten momak a jagodica-bobica je glavni kuhar,,,,,,

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 27 sep 2011, 23:32

pabizo je napisao/la:
Sve je počelo od malog trenera sada tezgaroša a Šipovac igra svoju neku igru i lično mislim da g.Ljubojevic nema krivicu i da je pošten momak a jagodica-bobica je glavni kuhar,,,,,,
i ti sve ovako u jednom dahu i to iz splita , nego jel sutra po tradiciji
"JOŠ OD 1926"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 23:33

pabizo je napisao/la:
kazu da je g.Ljubojevic fizicki nasrtao na Osima kada je rekao da Zeljo nece nastaviti tekmu protiv Borca... :? :?
ja mislim da bi prof.dr Curguz trebao dobiti priliku.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 sep 2011, 23:38

mma_hz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
kazu da je g.Ljubojevic fizicki nasrtao na Osima kada je rekao da Zeljo nece nastaviti tekmu protiv Borca... :? :?
ja mislim da bi prof.dr Curguz trebao dobiti priliku.. :mrgreen: :mrgreen:
NARAVNO,,,,,

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 27 sep 2011, 23:50

Jeli to borac do kraja polu sezone igra kuci bez navijaca???

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 sep 2011, 23:54

Silkoni je napisao/la:Jeli to borac do kraja polu sezone igra kuci bez navijaca???
pitar :roll:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 23:55

Silkoni je napisao/la:Jeli to borac do kraja polu sezone igra kuci bez navijaca???
3 utakmice,s tim da ce se zaliti i vjerovatno dobiti 2. :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 28 sep 2011, 07:34

jubitubi je napisao/la:Kazna ocekivana,odradimo sutra Zvijezdu u Kupu,zatim Slobodu,i trebali bi Velez,ali kontam nakon zalbe da ce smanjiti sa 3 na 2,tako to obicno biva...Sto se novcane kazne tice,korektno,sta reci,nekoliko dobrih plata smo odbili igracima,ali eto.

Nego,cuo sam neku pricu da ce biti zabranjena gostovanja svim navijacima do kraja sezone,ne znam koliko je to istinito...

E sad malo veselije stvari,pocela je konacno gradnja tribine-jedne,i pomocnih terena,bageri rade. 8-)

Nije još ništa zabranjeno nego je izdata preporuka takmičarske komisije da se iz sigurnosnih razloga zabrane kretanja navijača iz jednog grada u drugi do kraja ove polusezone. Postoje informacije da su neke službe stranih zemalja dosta prisustne u posljednje vrijeme i da bi imale interes iskoristiti ovakve događaje za ispunjenje svojih ciljeva.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 28 sep 2011, 11:28

Kakve sluzbe?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 sep 2011, 12:56

Rade Paprica 9 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Kazna ocekivana,odradimo sutra Zvijezdu u Kupu,zatim Slobodu,i trebali bi Velez,ali kontam nakon zalbe da ce smanjiti sa 3 na 2,tako to obicno biva...Sto se novcane kazne tice,korektno,sta reci,nekoliko dobrih plata smo odbili igracima,ali eto.

Nego,cuo sam neku pricu da ce biti zabranjena gostovanja svim navijacima do kraja sezone,ne znam koliko je to istinito...

E sad malo veselije stvari,pocela je konacno gradnja tribine-jedne,i pomocnih terena,bageri rade. 8-)

Nije još ništa zabranjeno nego je izdata preporuka takmičarske komisije da se iz sigurnosnih razloga zabrane kretanja navijača iz jednog grada u drugi do kraja ove polusezone. Postoje informacije da su neke službe stranih zemalja dosta prisustne u posljednje vrijeme i da bi imale interes iskoristiti ovakve događaje za ispunjenje svojih ciljeva.

ma ja upetljaj u ovo jos i neke teorije zavjere po kojima ste vi srbi poznati nadaleko....
daj ba sto je tako tesko priznat da su oni to trazili samo da nebi bilo frke na terenima i tribinama...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 28 sep 2011, 15:48

Armageddon2012 je napisao/la:Kakve sluzbe?

Neznam pitaj komisiju za takmičenje NSBiH.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 28 sep 2011, 15:54

jug-onostalgicar je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:

ma ja upetljaj u ovo jos i neke teorije zavjere po kojima ste vi srbi poznati nadaleko....
daj ba sto je tako tesko priznat da su oni to trazili samo da nebi bilo frke na terenima i tribinama...

To što ti ne znaš ko je bio Rade Paprica, i što se slučajno nalazimo na temi Borca, ne daje ti za pravo da ovdje dijeliš etikete, bilo kome. Ovo je sportski forum. O službama je pričala Komisija za takmičenje, a informacije su dobijene od sigurnosnih državnih agencija. Znači riječ je o službenim institucijama, a ne tamo nekim Srbima, Bošnjacima ili Hrvatima.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 sep 2011, 18:20

jel danas pred praznim tribinama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 28 sep 2011, 18:35

astra1922 je napisao/la:jel danas pred praznim tribinama
Jeste.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 sep 2011, 18:41

hajde imali neko da pise kretanje rezultata bar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 28 sep 2011, 18:47

1:0 Borac vodi,Kajkut strijelac.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 sep 2011, 19:01

2-0
Čelik Zenica 1945

BLm1
Kontakt:

Post Postao/la BLm1 » 28 sep 2011, 21:10

2-0 (Kajkut iz slobodnog udarca i Krunić) Borac bio dosta bolji od ekipe Gradačca u svim segmentima igre(prvo poluvrijeme bolje od drugog) Kajkut je imao jos dvije prečke od kojih je jedna bila iz slobodnjaka(šteta bio bi fin gol ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 sep 2011, 21:30

BLm1 je napisao/la:2-0 (Kajkut iz slobodnog udarca i Krunić) Borac bio dosta bolji od ekipe Gradačca u svim segmentima igre(prvo poluvrijeme bolje od drugog) Kajkut je imao jos dvije prečke od kojih je jedna bila iz slobodnjaka(šteta bio bi fin gol ;)
Ma meni je i ovako fina prečka :lol:
Dragon Town

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.