FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
aaa pa nigdje nikoga na forumu sampiona,a vazna utakmica u gradaccu mislim da ce se u nedjelju viditi gdje su i jedni i drugi 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zatišje pred buruastra1922 je napisao/la:aaa pa nigdje nikoga na forumu sampiona,a vazna utakmica u gradaccu mislim da ce se u nedjelju viditi gdje su i jedni i drugi

cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjaca
i to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nikad to navijaci Borca nisu uradili, nemoj da siris neistinu.astra1922 je napisao/la:cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjacai to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
ma necu da se upustam u raspravu da nisam bio pa et,uglavnom dobrodosli ko i svi navijajte i kuciIgorBL je napisao/la:Nikad to navijaci Borca nisu uradili, nemoj da siris neistinu.astra1922 je napisao/la:cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjacai to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Borčevi navijači su do sada bili jaaako korektni u Gradačcu
Dobro došli u Gradačac.Fer i korektno navijajte.Kao takvi osjećat će se kao u B.Luci.Nema kod nas huligana na utakmici.Vrlo pitoma smo sredina.Borac je za nijansu boji al to ovaj put na terenu neće biti.pozdrav
Ja sam bio do sada,svaki put u Gradaccu,kada su se susretali Zvijezda i Borac,mislim 3 puta,i nista od ovoga sto si napisao nije istina,stvarno nije korektno s tvoje strane...Ali dobro.astra1922 je napisao/la:cujem dolazite u velikom broju u gradacac,vjerovatno ce te opet da provocirate i velicate ratne zlocince kao i uvijek do sada...nadam se da necete uglavnom ceka vas kordon kornjacai to ninja kornjaca
nemoj da se vrtite
Sutra po pobjedu.
-
- Kontakt:
zadnja dva puta ste bili i vise nego korektni ali zato ste prije 3 godine kad smo igrali u Orasju ... imali svakakvih parola od noz zica pa nadalje... uglavnom .... ne kakite puno sa tim i bodrite svoj tim i nece nikom falit dlaka sa glave i ako se budete toga drzali imat ce te aplauz na kraju od zmajeva to vam ja licno mogu garantovati... samo fer i korektno
sportski pozdrav iz Gradacca ...

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Ne znam zasto vam je potrebno da govorite ovakve odvratne neistine...Bio sam i tada u Orasju,i nije se nista ovakvo pojavilo na tribini.Stvarno uzasno sta pisete.necko_gradacac je napisao/la:zadnja dva puta ste bili i vise nego korektni ali zato ste prije 3 godine kad smo igrali u Orasju ... imali svakakvih parola od noz zica pa nadalje... uglavnom .... ne kakite puno sa tim i bodrite svoj tim i nece nikom falit dlaka sa glave i ako se budete toga drzali imat ce te aplauz na kraju od zmajeva to vam ja licno mogu garantovati... samo fer i korektno![]()

cijenim te kao forumasa jer si realan,al nije mi jasno kako mozes rec da lazemo.pa ebavali ste drzavu u kojoj ste vi sampioni,pa noz zica pa valjda znamo sta smo culi al nema veze bujrumjubitubi je napisao/la:Ne znam zasto vam je potrebno da govorite ovakve odvratne neistine...Bio sam i tada u Orasju,i nije se nista ovakvo pojavilo na tribini.Stvarno uzasno sta pisete.necko_gradacac je napisao/la:zadnja dva puta ste bili i vise nego korektni ali zato ste prije 3 godine kad smo igrali u Orasju ... imali svakakvih parola od noz zica pa nadalje... uglavnom .... ne kakite puno sa tim i bodrite svoj tim i nece nikom falit dlaka sa glave i ako se budete toga drzali imat ce te aplauz na kraju od zmajeva to vam ja licno mogu garantovati... samo fer i korektno![]()
sportski pozdrav iz Gradacca ...Dobro,neka na vasu cast.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Borac je dobar klub. Banja Luka je lijep grad... Ali sto im to vrijedi kad ih 200 huligana predstavi u najlosijem svijetlu..
Mislim da nam je svima jasno sta su Lešinari,sta im je cilj i kakva im je samo svrha...
Ono sto smo gledali na utakmici Borac-Banja Luka- Željo je bio trening paravojnih jedinica...
1991 je ovako bilo u Zagrebu..... Ali opet sami sebe pljucaju na ovakav nacin.. Klub je kaznjen,željo dobio bodove..a oni opet na pocetku..puni samopouzdanja i nade da su ucinili nesto korisno. A sta tu ima korisno?? na gradjanina svoje drzave baciti kamenicu,baklju???
Manijaci svaka čast za hrabrost...
Mislim da nam je svima jasno sta su Lešinari,sta im je cilj i kakva im je samo svrha...
Ono sto smo gledali na utakmici Borac-Banja Luka- Željo je bio trening paravojnih jedinica...
1991 je ovako bilo u Zagrebu..... Ali opet sami sebe pljucaju na ovakav nacin.. Klub je kaznjen,željo dobio bodove..a oni opet na pocetku..puni samopouzdanja i nade da su ucinili nesto korisno. A sta tu ima korisno?? na gradjanina svoje drzave baciti kamenicu,baklju???
Manijaci svaka čast za hrabrost...
Da, njima je to dva koraka unazad, pa i danas će ih Zvijezda lagano dobiti, oni su silazna putanja, nisu oni baš sam vrh da mogu držati kontinuitet, al' vidjet će se, već popodne.Moje skromno mišljenje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Budi sam na ulici
Jedino rješenje je ukinuti policijsko obezbjeđenje na utakmicama. Tada niko ne bi smio ići na gostovanja,a oni koji odu na gostujući stadion bi bili manji od makovog zrna.Lako se k určiti kad te čuvaju kordoni policije. Da nema policije,niti bi TM smjeli u Banjaluci provocirati "Yebem Borac,yebem Banjaluku" niti bi Lešinari uopšte smjeli prići organizovano Grbavici i Koševu.
Policija je kriva za sve,zato što štiti te grupe kao bijele medvjede.
Policija treba,kao nekad,da samo stoji na atletskoj stazi i štiti aktere meča po potrebi.
Policija treba,kao nekad,da samo stoji na atletskoj stazi i štiti aktere meča po potrebi.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
-
- Kontakt:
Не " " "Budi sam na ulici je napisao/la:Jedino rješenje je ukinuti policijsko obezbjeđenje na utakmicama. Tada niko ne bi smio ići na gostovanja,a oni koji odu na gostujući stadion bi bili manji od makovog zrna.Lako se k určiti kad te čuvaju kordoni policije. Da nema policije,niti bi TM smjeli u Banjaluci provocirati "Yebem Borac,yebem Banjaluku" niti bi Lešinari uopšte smjeli prići organizovano Grbavici i Koševu.

$ ' ? па $ опет & $ $ 1991-1995,% ? & "!
$ " ? ? у & ? " у ' & зна & " се све ? !
" опет % " ",па $ пост,% " !
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
- bojan-vultures
- Kontakt:
Čuj da nema milicije? cccc pa bilo bi mrtvih svako kolo nebitno gdje se igra. Treba sto vise milicije na stadionima i da ta milicija hapsi sve majmune sto ovo rade. Nije ni cudno sto nam klubovima pucaju petarde kada odu u Evropu kad se svako kolo desavaju neka sranja na terenima. Ja stvarno želim da dočekam taj dan da gledam Borac u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a isto to želim Sarajevu, Želji, Širokom, Zrinjskom, Leotaru, Veležu...Medjutim, tesko da cemo to docekati sve dok nam se ovakve stvari desavaju.
- Budi sam na ulici
Upravo obrnuto. Ove grupičice bi se rasformirale jer ne bi smjele ići u goste,a svaki ljubitelj fudbala kad ode u drugi grad bi se ponašao pristojno,kako se ponašaju npr u Španiji,Engleskoj,Njemačkoj i drugim zemljama gdje ne postoje te bezvezne grupe.
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
-
- Kontakt:
svaka ti cast na tome sto si napisao, pozitivno si me iznenadio... nemoj misliti da generalizujem i stavljam sve u isti kos (mada su ona zbivanja davala takav dojam da su u bl svi isti) ali ovaj tvoj post lici na ono famozno "svjetlo na kraju tunela"bojan-vultures je napisao/la:Čuj da nema milicije? cccc pa bilo bi mrtvih svako kolo nebitno gdje se igra. Treba sto vise milicije na stadionima i da ta milicija hapsi sve majmune sto ovo rade. Nije ni cudno sto nam klubovima pucaju petarde kada odu u Evropu kad se svako kolo desavaju neka sranja na terenima. Ja stvarno želim da dočekam taj dan da gledam Borac u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a isto to želim Sarajevu, Želji, Širokom, Zrinjskom, Leotaru, Veležu...Medjutim, tesko da cemo to docekati sve dok nam se ovakve stvari desavaju.
jos jednom svaka cast
26.05.2010-TITULA
Jedino sto se pjevalo je vjerovatno,"titula nam ne treba,jer Bosna nije nasa drzava".Nikakvo hebavanje,nikakvo psovanje,a posebno nikakvo skandiranje,ili parole na racun Srebrenice!To je za mene previse,i odvratno i nikada ne bi to skandirao.astra1922 je napisao/la: cijenim te kao forumasa jer si realan,al nije mi jasno kako mozes rec da lazemo.pa ebavali ste drzavu u kojoj ste vi sampioni,pa noz zica pa valjda znamo sta smo culi al nema veze bujrum
Ali dobro,ako vi kazete da ste culi,u redu...
Ma uostalom nije ni bitna prica o navijacima,bitno je da se odigra korektna utakmica,i da bolji pobijedi.Pobjeda vama donosi bijeg sa zacelja tabele,a nama pobjeda donosi drzanja koraka za Sarajevom,i Sirokim,a i zadrzanje razlike nad Zeljeznicarom.Tako da vidjecemo,motiva ne manjka,bice tesko.
svaka cast,uglavnom dobrodosli i nek pobijedi sretniji i spretnijijubitubi je napisao/la:Jedino sto se pjevalo je vjerovatno,"titula nam ne treba,jer Bosna nije nasa drzava".Nikakvo hebavanje,nikakvo psovanje,a posebno nikakvo skandiranje,ili parole na racun Srebrenice!To je za mene previse,i odvratno i nikada ne bi to skandirao.astra1922 je napisao/la: cijenim te kao forumasa jer si realan,al nije mi jasno kako mozes rec da lazemo.pa ebavali ste drzavu u kojoj ste vi sampioni,pa noz zica pa valjda znamo sta smo culi al nema veze bujrum
Ali dobro,ako vi kazete da ste culi,u redu...
Ma uostalom nije ni bitna prica o navijacima,bitno je da se odigra korektna utakmica,i da bolji pobijedi.Pobjeda vama donosi bijeg sa zacelja tabele,a nama pobjeda donosi drzanja koraka za Sarajevom,i Sirokim,a i zadrzanje razlike nad Zeljeznicarom.Tako da vidjecemo,motiva ne manjka,bice tesko.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.