Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

yup
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la yup » 29 sep 2011, 15:18

neroazzurni je napisao/la:sta bi mu SAF uradio da je kojim slucajem njemu ovako reagovao :?:
Sir ne bi nikad napravio takvu glupu izmjenu.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 sep 2011, 15:25

Fozgen je napisao/la:Hmmmm nije lako ni Manciniju. Ima pobunu na brodu i to je vise nego li ocigledno.
Tevez, Zabaleta, Dzeko a men se cini i Kolarov. Sa Balotelijem je izgleda rjesio neke stvari mada nisu se nesto direktno ni kacili.
A to sto je, i ako je, rekao Dzeki. Pa sta? Jel Dzeko i njeg na klupi poslao u neku stvar, lijepo se vidi na snimci da da Dzeko posla u pm?
Drag mi je Dzeko pravo ali jbga doveden si tu od strane Mancinija koji mu je, budimo realni, bio velika podrska cak i kada je bio otpisan od pola BiH. Relativno je standardan u timu u kome ima brdo dobrih igraca. I sad ako te je izmjenio jer vec u subotu gostujes Blackburn Roversima onda suti i poklopi se.
Naravno da napadaci ne vole biti promjenjeni i to jos u tako ranom stadiju igre al to sto radi Mancini haman samo on razumije ali i ako grjesi on je glavni i vozdra.
Dobro je što si malo ublažio žestok riječnik protiv Mancinija, jer ipak on zna najbolje... Ko zna zbog čega je dobro što je jeftina ekipa na čelu sa jeftinim Aguerom imala samo 2 šuta u okvir gola Manuela Noera? Mora to biti dobro za nešto, tek ćemo da vidimo za šta? :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 sep 2011, 15:31

Mančini nikako ne može u istu rečenicu sa SAF-om, Wengerom ili Mourinjom stoga se ne treba ni pitati šta bi SAF uradio u ovoj situaciji. Dobro yup reče, ne bi SAF nikada radio gluposti kakve Mančini radi, nama može biti žao to što Edin nije imao sreće da dođe pod palicu nekog od ovih vrhunskih trenera jer bi tako trpao protivnike da bi matere djecu sklanjale ispred TV-a da ne gledaju to masakriranje protivničkih golmana.

Edin je ispravno postupio, morao je i on jednom pokazati zube ovom antitreneru. U suprotnom bi i dalje on uvijek bio taj koji bi bio prvi na listi za svaljivanje krivice kada ne ide jer je on fini dječko koji se nikada ne buni. Biće na klupi jednu ili dvije utakmice, sve dok Balo ponovo ne pokaže svoje pravo lice, dok Mančini ne uvidi da ni Aguero nije bog fudbala ili do neke povrede nekog od ove dvojice.

Šta se još može desiti: Mančini može otići i da dođe neki trener koji bi sa ovom ekipom harao redom. Ili, neka loša varijanta da Edin izvisi ali zima je blizu, može ga prodati ponovo u neki vrhunski tim koji ima tupava trenera i to je to. Dakle, Edin nema plaho šta izgubiti a morao je jednom ovako reagovati. Pa i on je samo čovjek i ima živce a puštati da ga se u ekipi zaobilazi i ignoriše, prvo od strane saigrača pa onda i trenera nije pametno. Ispravno je postupio.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 29 sep 2011, 15:35

Adinjo je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Mancini je obicni talijanski klosar koji iza sebe nema nikakvih trenerskih rezultata.
Covjek uzeo FA Cup, trece mjesto i direktan plasman u CL, i ti kazes nema rezultata, ako ovo nije uspijeh onda ne znam :? ..jos uzmi u obzir da ova kvaziekipa nema timskog duha, nista, sve redom placenici. I te kako se moze reci da je covjek ipak napravio nesto od njih.
I Ranieri je sa Chelsea-jem isto uradio (odveo ih u LP)... al je Abramovich bio pametniji pa mu otkaz dao i doveo Mourinha... a ovaj mu vratio sa 2 titule... i ruku na srce ova ekipa koju sada ima City je duplo jacha nego ona sa kojom je Mou uzeo titule u Chelsea-u !!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 sep 2011, 15:40

Kaže Mančini: Možda je ipak Bayern prejak za nas :lol: Ja da sam šeik te sekunde bi on prestao biti to što jeste (zapravo, da sam šeik, nikad taj ne bi ni bio trener). Klub je, dakle, sastavljen od igrača i trenera. Obzirom da je od igrača kupio sve što je želio onda je bilo samo do njega, ne mogu ove priče nikako. Pa veći otpor je Wolfsburg pružao Bayernu nego City.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 29 sep 2011, 15:41

neroazzurni je napisao/la:sta bi mu SAF uradio da je kojim slucajem njemu ovako reagovao :?:
[youtube][/youtube]

Imao je i Sir momenata kao i njegov Ronaldo
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 sep 2011, 15:46

Fozgen je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Imao je i Sir momenata kao i njegov Ronaldo

Kad se ovo desilo već se znalo da Ronaldo ide. Bio je to sami kraj sezone 2008/2009.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 15:50

Zar nije i Shrek kakio u par navrata kad je bio zamijenjen,pa SAF-tonja podvuce rep na kraju.
A i Berbatov je skoro u istoj situaciji kao i Tevez.Ljudi najbolji strelci PL prosle sezone i opet nemaju mjesta u ekipi.
I Tuti Bugarinu ce puci film. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2011, 15:53

harishp je napisao/la: I Tuti Bugarinu ce puci film. :mrgreen:
Nije lud. Funte svakog ponedjeljka na računu, što bi kukao :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 15:54

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la: I Tuti Bugarinu ce puci film. :mrgreen:
Nije lud. Funte svakog ponedjeljka na računu, što bi kukao :mrgreen:
Ne pase mu uz odjelo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2011, 15:57

Misliš?

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 sep 2011, 16:02

NoName je napisao/la:Kaže Mančini: Možda je ipak Bayern prejak za nas :lol: Ja da sam šeik te sekunde bi on prestao biti to što jeste (zapravo, da sam šeik, nikad taj ne bi ni bio trener). Klub je, dakle, sastavljen od igrača i trenera. Obzirom da je od igrača kupio sve što je želio onda je bilo samo do njega, ne mogu ove priče nikako. Pa veći otpor je Wolfsburg pružao Bayernu nego City.
Ma ja, lik se vec prije borbe pere za neuspjehe. Smijesan je on lik. Nije mi jasno kako Bayern moze biti jaci. Ok, mozda uigraniji, ali to je proizvod trenerske kvalitete, koju Mancini ocigledno nema.

No jos smjesnijji su mi oni navijaci na njihovom forumu, ljudi se doslovice kunu u Mancinija sto im je donio LP i FA kup. Mislim, pa sa ovakvim igracima bi to napravio i neki nas kvalitetniji premijerligaski trener, recimo Amar Osim. No dzaba tamo govoriti, kako je krenulo jos malo pa ce i stadion po njegovom imenu nazvati...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 sep 2011, 16:10

harishp je napisao/la:Zar nije i Shrek kakio u par navrata kad je bio zamijenjen,pa SAF-tonja podvuce rep na kraju
Navedi primjer za ovo i objasni kako je to zbog bas tog negodovanja SAF podvio rep? Ili se vise ne javljaj.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 29 sep 2011, 16:16

Virtu4l je napisao/la:Misliš?

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 29 sep 2011, 17:10

Steta sto sad igraju protiv prejadnog Blackburna. To je prilika da se Baloteli u potpunosti vrati. A onda, Dzeko ce biti taj koji ce cekat slabiju partiju direktnog konkurenta.

Manciniju je noga do Bozica najdalje. Ali ja bih volio da Dzeko napusti ovo ruglo bez obzira na novog trenera.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 17:18

Trasimaco je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zar nije i Shrek kakio u par navrata kad je bio zamijenjen,pa SAF-tonja podvuce rep na kraju
Navedi primjer za ovo i objasni kako je to zbog bas tog negodovanja SAF podvio rep? Ili se vise ne javljaj.
Kako,pa fino,pojeo vuk magarca SAF-tonja drmnuo dva tri viskija poslije toga i hajmo dalje.
Ili mu je mozda krhnuo tri godine suspenzije :lol: Cuj kako,grdne rane.Sad ces jos reci da SAF-tonja nema rep,kad porumeni od muke k'o u aligatora mu po terenu marise.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 29 sep 2011, 18:04

BH Patriot je napisao/la:Manciniju se trese klupa kao nikada do sada jeste da ih je uveo u elitno društvo, ali ipak velika pobuna je na pomolu. Jedne od najvećih zvijezda u klubu su nezadovoljni što mnogo toga govori, sama njegova taktika i igra protiv Bayerna je bila za zaborav i nadam se da će na klupu sjesti gospodin Benitez koji bi sa ovim sastavom harao!
Uh, ako Benitez dodje tek ce onda biti sranje, tom se liku sa Liverpoolom jednom posrećilo a poslije je samo dovodio
igrače s kojima uglavnom nije znao sta da radi, mislim da ih je oko 100 proslo kroz ekipu za njegova doba. Benitez je loš trener.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 sep 2011, 18:12

mokhe je napisao/la:
BH Patriot je napisao/la:Manciniju se trese klupa kao nikada do sada jeste da ih je uveo u elitno društvo, ali ipak velika pobuna je na pomolu. Jedne od najvećih zvijezda u klubu su nezadovoljni što mnogo toga govori, sama njegova taktika i igra protiv Bayerna je bila za zaborav i nadam se da će na klupu sjesti gospodin Benitez koji bi sa ovim sastavom harao!
Uh, ako Benitez dodje tek ce onda biti sranje, tom se liku sa Liverpoolom jednom posrećilo a poslije je samo dovodio
igrače s kojima uglavnom nije znao sta da radi, mislim da ih je oko 100 proslo kroz ekipu za njegova doba. Benitez je loš trener.
Benitez je veliki taktičar!
Bolji je izbor od mancinija definitivno, iako ima i boljih rješenja!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 sep 2011, 18:38

Dzeko je uradio kako treba. Kao sto neko rece, mora i on pokazati zube, a ne da uvijek bude dezurni krivac. Tevez je vec dobio 2 sedmice suspenzije, a u sljedecoj tekmi cemo vidjeti koja je "kazna" za Dzeku. Nadam se da ce on i Mancini pronaci zajednicki jezik i da cemo ponovo gledati Dzeku sa pocetka sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 sep 2011, 18:48

el-fighter je napisao/la:Dzeko je uradio kako treba. Kao sto neko rece, mora i on pokazati zube, a ne da uvijek bude dezurni krivac. Tevez je vec dobio 2 sedmice suspenzije, a u sljedecoj tekmi cemo vidjeti koja je "kazna" za Dzeku. Nadam se da ce on i Mancini pronaci zajednicki jezik i da cemo ponovo gledati Dzeku sa pocetka sezone.
Mancini je to već nagovjestio!
Slijedeći susret dzeko je na klupi, iako se to moglo predpostaviti i bez ovoga incidenta!
Jedino je upitno da li će ikako dobiti priliku.., ja mislim da neće!
Balonja će imati ponovo priliku protiv slabašnog blackburna, i nesumnjam da će je iskoristiti!
Džeko će iz ovoga izaći jači, neka mu je pokazao zube!
Svaka slijedeća loša utakmica će dobro zadrmati mancinijevu stolicu, a u timu vlada ljubomora, zavist, pa čak i mržnja među pojedinim igračima!
Sve u svemu, city postaje još popularniji što se tiče dešavanja na terenu, i van njega!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anoniman, Beli98, Bing [Bot], CAGarfia, Drum, Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, johntravolta123, meecko, RacioEmocionalan, rukometubih23 i 75 gostiju.