Do neki dan je to bio Tevez.
Kako se bosnjo lahko transformise
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Manciniju je ovo prva ozbiljnija utakmica.Uzeo mu je Napoli bod,izgubio je od Bayerna.Izgubice i kod kuce od Bayerna.Cekaj dok mu dodje Manchester U. i Chelsea vidjecemo onda koliki je strucnjak.Goldy je napisao/la:Ibisevic82 je napisao/la:Mancini je prosjecan trener koji nije dorastao da vodi tim kakav je MC.Ako vlasnik treneru da para koliko je god potrebno da sastavis ekipu i onda taj isti trener po svom ukusu dovede igrace i ti isti igraci ne mogu igrati kao tim ja onda ne znam kakav je to trener.Trebaju oni otjarati Mancinija i dovesti Wengera ako je moguce.On bi sa onim timom napravio cudo u Engleskoj ligi a Bogami i u ligi prvaka.
pa polako druze kud se žuriš mancini je tek stigao i napravio je ekipu od njih....uzeli su trofej, prvi su na tabeli...igraju LP...ovo im je tek prvi poraz ove sezone zar ne? ništa ne može preko noći... pogledaj reala imaju vrhunskog trenera vrh vrhova igrače pare sve al ništa...koliko sam čitao o manciniju on je znao uzimati trofeje i ulaziti u finala takmičenja na veoma malim budjetima....uspešan manager je on veoma...i dobar rekao bih...btw koji su tvoji kriteriji po kojima ocenjuješ da li je manger prosek ili vrh? koji su po tebi vrhunski manageri , nabroj 3 trojicu, ako može...siguran sam da ću im pronaći tovar neuspeha i gluposti koje su počinili...
mozel prijevod ?Lucryler je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ve-forward
Ovako je najbolje , i za njega i za Mancinija
Ukratko, izvinio se Manciniju i saigračiam na svom ponašanju, Mancini ej prihvatio njegovo izvinjenje, već su misli okrenute narednoj utakmici.Edvin_Mg je napisao/la:mozel prijevod ?Lucryler je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ve-forward
Ovako je najbolje , i za njega i za Mancinija
Slazem se, trebao je i on njega odj.ebati u Italiju i onda se javno izvinuti i sve bi bilo ok, njih dvojica bi bili 1:1, a Dzeko bi opet igrao pogotovo nakon sto Tevez odj.ebe za ArgentinuTrasimaco je napisao/la:Ma joj ocam' trebao mu je reci: "Fuck off back to Italy." Tada bi tek racuni bili izravnati.
Naravno da se treba izvinuti ,pa kakav bi on uzor od igraca bio kad bi se tako ponaso!!!bordo_Sarajevo je napisao/la:nije bilo potrebe da se izvine, DZEKO majstore
Kako to kod nas nije dosao?! Dajte ba ljudi, sta drzavu blatite na svakom koraku?! Je l' to nijedan igrac do sada nije onako reagovao kao Edin?! Stvarno pretjerujete! Ima igraca koji s namjerom idu da ti slomiju nogu, ruku, kojim nista ne predstavlja sto ces ti odsustvovati pola godine ('lupam)... i to je normalno, to je fair play... Ovo od Edina nije nista (u odnosu na to), normalno je sto je ovako odreagovao. Bio je ljut, kako na sebe, svoje saigraca, tako i na trenera. Al', mi nikad ne podrzavamo svoje, svi su bolji od nas...vrebac86 je napisao/la:ali svijetu postoji kodeks ponasanja!! samo kod nas nije jos dosao(bar u nekim djelovima)!!!
pa jel trebaju svake sedmice prenosit city bgt??stalno ih prenose..dosta vise i njih..rogeRF je napisao/la:Koji su **** ovi s BHT-a. Danas prenose utakmicu MAN Utd-a, a u isto vrijeme se igra i utakmica Cityja... nigdje logike...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Iobit, jasmin10, Pensioner26 i 17 gostiju.