Fantasy Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: Fantasy Premier League

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 01 okt 2011, 16:52

howard i pored 2 primljena gola, 7 bodova, suarez 6, enrique 9, larson mi ima asistenciju, kompany ga nije primio do sad :mrgreen: , dzeko i richards mi ne igraju
Za zivot cijeli!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 okt 2011, 16:53

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:howard i pored 2 primljena gola, 7 bodova, suarez 6, enrique 9, larson mi ima asistenciju, kompany ga nije primio do sad :mrgreen: , dzeko i richards mi ne igraju
Pa rek'o sam ja prije da izbacite Džeksona, Mancini je rekao da će ga kazniti jednom tekmom ne igranja. :D
Evo i meni Krul i Taylor iz Newcastlea dobro napreduju, takođe imam Kompanya. Nani mi je još uvijek u opticaju, Young eventualnim ulaskom. Aguero takođe. Biće još bodova, ne sumnjam. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 01 okt 2011, 16:57

Imam Howarda i Begovica, ja nikad al NIKAAAAAAAD nisam ubacio onog koga treba, ova pi*ka brani penal, pa prije 3 kola isto tako...nisam ga stavio...a Begovica kad stavim nista ne uradi... :twisted:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 okt 2011, 16:57

Young nije ni na klupi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 okt 2011, 17:00

Jimmy from the hood je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:howard i pored 2 primljena gola, 7 bodova, suarez 6, enrique 9, larson mi ima asistenciju, kompany ga nije primio do sad :mrgreen: , dzeko i richards mi ne igraju
Pa rek'o sam ja prije da izbacite Džeksona, Mancini je rekao da će ga kazniti jednom tekmom ne igranja. :D
Evo i meni Krul i Taylor iz Newcastlea dobro napreduju, takođe imam Kompanya. Nani mi je još uvijek u opticaju, Young eventualnim ulaskom. Aguero takođe. Biće još bodova, ne sumnjam. :mrgreen:
Yunga nema ni na klupi,aguero izasao u 30 min zbog povrede
Visca el Barça ! Mes que un club !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2011, 17:07

Ja sam ovo kolo us*o i šefa i stanicu. :(

1) Izbacim Rooneya (po medijima pišu nekoliko sedmica pauze,znam sam da neće biti toliko ali opet kontam čuvaće ga Fergi zbog reprezentativnih obaveza i meča protiv Liverpoola) i ubacim Welbecka.Da stvar bude gora stavim ga za kapitena. :(

2) Ubacivši Welbecka dobio sam 3-4 boda pa odlučih ubaciti i Nania tako da sam i -4 boda u startu.

3) Aguero u napadu,a napustio već igru tako da mi je donio 1 bod.

4) Brunt konačno nakon 3-4 katastrofalna meča upiše asistenciju,a ja ga stavim na klupu. :(

Užas,bio sam 2 u ss.ba ligi sada očekujem drastičan pad i zaostatak za vodećima od nekih 50-tak bodova. :roll:
Pred slijedeće kolo moraću iskoristiti wild card da se isčupam nekako. :(
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 okt 2011, 17:07

E pišam ga, onda loše kolo skroz. :?
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 01 okt 2011, 17:50

Još mi Newcastle primi go' ma fuj . :?

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 okt 2011, 18:30

Mene je stid reci sta sam sve danas uradio. :lol:

Zasad 37 bodova.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 01 okt 2011, 18:38

Kod mene, konačno, sjajna situacija...
Vala, naček'o sam se :D
55. poena od sedmorice nogometaša. Nasri sjajan, šteta što mu ne okači kapitensku traku :P
Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu :P
Joint_fc

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2011, 18:57

kumkalesic je napisao/la:Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu :P
Adebayor bi treb'o donijeti fine bodove. :mrgreen:

Danas katastrofalnih 37 bodova :oops: (Taylor 2,Kompany 6,Nani 3,Larsson 5,Silva 6,Suarez 6,Aguero 1,Welbeck 8 (C)).

Sutra mi ostali još:Begović,Shawcross i Bosingwa.Očekujem od njih zajedno nekih 12 bodova. :x
FK Pjetlovi

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 01 okt 2011, 20:29

reds je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu :P
Adebayor bi treb'o donijeti fine bodove. :mrgreen:

Danas katastrofalnih 37 bodova :oops: (Taylor 2,Kompany 6,Nani 3,Larsson 5,Silva 6,Suarez 6,Aguero 1,Welbeck 8 (C)).

Sutra mi ostali još:Begović,Shawcross i Bosingwa.Očekujem od njih zajedno nekih 12 bodova. :x
Nadam se, jer me je koštao mnogih rotacija koje napravih prošle sedmice, samo kako bi ga uvrstio u tim. Sreća pa sam imao dva besplatna transfera, ali jedan ću ipak morati platiti.
Treba očekivati bodove od Showcrossa i Bosingwe, pogotov od ovog drugog...
Mene je jedino danas koštao Džeko, koji uđe na kraju, i naravno da nisam imao nikakve koristi od toga, al' kao i većina na forumu. Mislio sam ga ostaviti na klupi, ali zaboravih, no nebitno, donio je Samir bodova za obojicu :P
Joint_fc

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 okt 2011, 20:43

41 bod, na 6 igraca 8-) Pazite ovo:

Agbonlahor 18 8-) (bonus dobija 100%, znaci 24)
Dzeko 1
Suarez 6 (i on bonus dobiva)
Larsson 4
Silva 6
Kompany 6

Bale, Bosingwa, Begovic, Shawcross i Hangeland sutra :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2011, 20:44

Ja za naredno kolo vjerovatno koristim wild card. :( Moram vratiti u napad Rooneya te u veznom redu nešto iskomponovati. :mrgreen: Vjerovatno da ću i morati prodati nekoga iz veze (Nania ili Silvu,prije ovog prvog) kako bi ubacio nekog jeftinijeg.Opet nije isključeno da promješan i odbranu,uglavnom brdo promjena.
FK Pjetlovi

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 okt 2011, 20:48

reds je napisao/la:Ja za naredno kolo vjerovatno koristim wild card. :( Moram vratiti u napad Rooneya te u veznom redu nešto iskomponovati. :mrgreen: Vjerovatno da ću i morati prodati nekoga iz veze (Nania ili Silvu,prije ovog prvog) kako bi ubacio nekog jeftinijeg.Opet nije isključeno da promješan i odbranu,uglavnom brdo promjena.
Kako da iskoristim taj Wildcard ?
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 01 okt 2011, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 okt 2011, 20:49

DesimaL je napisao/la:
reds je napisao/la:Ja za naredno kolo vjerovatno koristim wild card. :( Moram vratiti u napad Rooneya te u veznom redu nešto iskomponovati. :mrgreen: Vjerovatno da ću i morati prodati nekoga iz veze (Nania ili Silvu,prije ovog prvog) kako bi ubacio nekog jeftinijeg.Opet nije isključeno da promješan i odbranu,uglavnom brdo promjena.
Kako to da iskoristim ?
Joj frajera neki dan lik objasnio, citaj malo
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2011, 20:56

Trasimaco je napisao/la:Ne znam kako vi to radite, ali ja kad god se registrujem bilo gdje, prva stvar koju uradim je to da procitam FAQs i sve dostupne vodice. Mislim da su oni tu s razlogom. :mrgreen:

Wild Card omogucava da se u jednom kolu odradi neogranicen broj transfera bez penaltya. Koristi se tako sto se u okviru budzeta izvrsi broj transfera po volji i nakon prihvatanja trenutnog stanja tima, dobijemo opcije da li zelimo potvrditi transfere, promijeniti ih ili otkazati. Skupa s ovim se opcija za koristenje WC pojavi samo ako smo u jednom kolu izvrsili vise od 2 transfera. Tada treba pritisnuti tu puljku i rijesen problem. :mrgreen:
Evo ti objašnjenje. ;)
FK Pjetlovi

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 okt 2011, 21:00

reds je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ne znam kako vi to radite, ali ja kad god se registrujem bilo gdje, prva stvar koju uradim je to da procitam FAQs i sve dostupne vodice. Mislim da su oni tu s razlogom. :mrgreen:

Wild Card omogucava da se u jednom kolu odradi neogranicen broj transfera bez penaltya. Koristi se tako sto se u okviru budzeta izvrsi broj transfera po volji i nakon prihvatanja trenutnog stanja tima, dobijemo opcije da li zelimo potvrditi transfere, promijeniti ih ili otkazati. Skupa s ovim se opcija za koristenje WC pojavi samo ako smo u jednom kolu izvrsili vise od 2 transfera. Tada treba pritisnuti tu puljku i rijesen problem. :mrgreen:
Evo ti objašnjenje. ;)
Znaci moram cekati jos 1 tekmu,da mogu da izvrsim 2 transfera :x

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 okt 2011, 21:30

Sve je to uredu dok ja bas ovo kolo nisam zamjenio Rooneya Aguerom i jos mu stavio kapitensku traku jer sam mislio da ovaj prvi nece igrat :evil: :evil:
32 boda za sad i sutra jos 3 igraca Stokea(Begovic,Shawcross,Walters) :roll:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 02 okt 2011, 01:17

Lose,ponovo sam razocaran(svega 33 boda),iako su za sutra ostali:Begovic,Shawcross,Terry,Bosingwa,Mikel.Najvise mi je Nasri donio(14).Mogu se jos i Agbonlahorom pohvaliti (9).Problem "Dzeko" rjesit cu transferom,ne ide s njim vise.Najprije cu Suareza dovesti.
Chelsea F.C.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.