Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Fantasy Premier League
howard i pored 2 primljena gola, 7 bodova, suarez 6, enrique 9, larson mi ima asistenciju, kompany ga nije primio do sad
, dzeko i richards mi ne igraju
Za zivot cijeli!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Pa rek'o sam ja prije da izbacite Džeksona, Mancini je rekao da će ga kazniti jednom tekmom ne igranja.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:howard i pored 2 primljena gola, 7 bodova, suarez 6, enrique 9, larson mi ima asistenciju, kompany ga nije primio do sad, dzeko i richards mi ne igraju
Evo i meni Krul i Taylor iz Newcastlea dobro napreduju, takođe imam Kompanya. Nani mi je još uvijek u opticaju, Young eventualnim ulaskom. Aguero takođe. Biće još bodova, ne sumnjam.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Imam Howarda i Begovica, ja nikad al NIKAAAAAAAD nisam ubacio onog koga treba, ova pi*ka brani penal, pa prije 3 kola isto tako...nisam ga stavio...a Begovica kad stavim nista ne uradi... 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Young nije ni na klupi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Yunga nema ni na klupi,aguero izasao u 30 min zbog povredeJimmy from the hood je napisao/la:Pa rek'o sam ja prije da izbacite Džeksona, Mancini je rekao da će ga kazniti jednom tekmom ne igranja.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:howard i pored 2 primljena gola, 7 bodova, suarez 6, enrique 9, larson mi ima asistenciju, kompany ga nije primio do sad, dzeko i richards mi ne igraju
![]()
Evo i meni Krul i Taylor iz Newcastlea dobro napreduju, takođe imam Kompanya. Nani mi je još uvijek u opticaju, Young eventualnim ulaskom. Aguero takođe. Biće još bodova, ne sumnjam.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja sam ovo kolo us*o i šefa i stanicu.
1) Izbacim Rooneya (po medijima pišu nekoliko sedmica pauze,znam sam da neće biti toliko ali opet kontam čuvaće ga Fergi zbog reprezentativnih obaveza i meča protiv Liverpoola) i ubacim Welbecka.Da stvar bude gora stavim ga za kapitena.
2) Ubacivši Welbecka dobio sam 3-4 boda pa odlučih ubaciti i Nania tako da sam i -4 boda u startu.
3) Aguero u napadu,a napustio već igru tako da mi je donio 1 bod.
4) Brunt konačno nakon 3-4 katastrofalna meča upiše asistenciju,a ja ga stavim na klupu.
Užas,bio sam 2 u ss.ba ligi sada očekujem drastičan pad i zaostatak za vodećima od nekih 50-tak bodova.
Pred slijedeće kolo moraću iskoristiti wild card da se isčupam nekako.
1) Izbacim Rooneya (po medijima pišu nekoliko sedmica pauze,znam sam da neće biti toliko ali opet kontam čuvaće ga Fergi zbog reprezentativnih obaveza i meča protiv Liverpoola) i ubacim Welbecka.Da stvar bude gora stavim ga za kapitena.
2) Ubacivši Welbecka dobio sam 3-4 boda pa odlučih ubaciti i Nania tako da sam i -4 boda u startu.
3) Aguero u napadu,a napustio već igru tako da mi je donio 1 bod.
4) Brunt konačno nakon 3-4 katastrofalna meča upiše asistenciju,a ja ga stavim na klupu.
Užas,bio sam 2 u ss.ba ligi sada očekujem drastičan pad i zaostatak za vodećima od nekih 50-tak bodova.
Pred slijedeće kolo moraću iskoristiti wild card da se isčupam nekako.
FK Pjetlovi
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
E pišam ga, onda loše kolo skroz. 
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Još mi Newcastle primi go' ma fuj . 
Mene je stid reci sta sam sve danas uradio.
Zasad 37 bodova.
Zasad 37 bodova.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- kumkalesic
- Kontakt:
Kod mene, konačno, sjajna situacija...
Vala, naček'o sam se
55. poena od sedmorice nogometaša. Nasri sjajan, šteta što mu ne okači kapitensku traku
Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu
Vala, naček'o sam se
55. poena od sedmorice nogometaša. Nasri sjajan, šteta što mu ne okači kapitensku traku
Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu
Joint_fc
Adebayor bi treb'o donijeti fine bodove.kumkalesic je napisao/la:Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu![]()
Danas katastrofalnih 37 bodova
Sutra mi ostali još:Begović,Shawcross i Bosingwa.Očekujem od njih zajedno nekih 12 bodova.
FK Pjetlovi
- kumkalesic
- Kontakt:
Nadam se, jer me je koštao mnogih rotacija koje napravih prošle sedmice, samo kako bi ga uvrstio u tim. Sreća pa sam imao dva besplatna transfera, ali jedan ću ipak morati platiti.reds je napisao/la:Adebayor bi treb'o donijeti fine bodove.kumkalesic je napisao/la:Sutra mi ostaju Showcross, Bosingwa, Modrić i Adebayor. Nadam se i od njih kojem bodu![]()
![]()
Danas katastrofalnih 37 bodova(Taylor 2,Kompany 6,Nani 3,Larsson 5,Silva 6,Suarez 6,Aguero 1,Welbeck 8 (C)).
Sutra mi ostali još:Begović,Shawcross i Bosingwa.Očekujem od njih zajedno nekih 12 bodova.
Treba očekivati bodove od Showcrossa i Bosingwe, pogotov od ovog drugog...
Mene je jedino danas koštao Džeko, koji uđe na kraju, i naravno da nisam imao nikakve koristi od toga, al' kao i većina na forumu. Mislio sam ga ostaviti na klupi, ali zaboravih, no nebitno, donio je Samir bodova za obojicu
Joint_fc
41 bod, na 6 igraca
Pazite ovo:
Agbonlahor 18
(bonus dobija 100%, znaci 24)
Dzeko 1
Suarez 6 (i on bonus dobiva)
Larsson 4
Silva 6
Kompany 6
Bale, Bosingwa, Begovic, Shawcross i Hangeland sutra
Agbonlahor 18
Dzeko 1
Suarez 6 (i on bonus dobiva)
Larsson 4
Silva 6
Kompany 6
Bale, Bosingwa, Begovic, Shawcross i Hangeland sutra
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja za naredno kolo vjerovatno koristim wild card.
Moram vratiti u napad Rooneya te u veznom redu nešto iskomponovati.
Vjerovatno da ću i morati prodati nekoga iz veze (Nania ili Silvu,prije ovog prvog) kako bi ubacio nekog jeftinijeg.Opet nije isključeno da promješan i odbranu,uglavnom brdo promjena.
FK Pjetlovi
Kako da iskoristim taj Wildcard ?reds je napisao/la:Ja za naredno kolo vjerovatno koristim wild card.Moram vratiti u napad Rooneya te u veznom redu nešto iskomponovati.
Vjerovatno da ću i morati prodati nekoga iz veze (Nania ili Silvu,prije ovog prvog) kako bi ubacio nekog jeftinijeg.Opet nije isključeno da promješan i odbranu,uglavnom brdo promjena.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 01 okt 2011, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Joj frajera neki dan lik objasnio, citaj maloDesimaL je napisao/la:Kako to da iskoristim ?reds je napisao/la:Ja za naredno kolo vjerovatno koristim wild card.Moram vratiti u napad Rooneya te u veznom redu nešto iskomponovati.
Roger Federer the greatest of all time!
Evo ti objašnjenje.Trasimaco je napisao/la:Ne znam kako vi to radite, ali ja kad god se registrujem bilo gdje, prva stvar koju uradim je to da procitam FAQs i sve dostupne vodice. Mislim da su oni tu s razlogom.![]()
Wild Card omogucava da se u jednom kolu odradi neogranicen broj transfera bez penaltya. Koristi se tako sto se u okviru budzeta izvrsi broj transfera po volji i nakon prihvatanja trenutnog stanja tima, dobijemo opcije da li zelimo potvrditi transfere, promijeniti ih ili otkazati. Skupa s ovim se opcija za koristenje WC pojavi samo ako smo u jednom kolu izvrsili vise od 2 transfera. Tada treba pritisnuti tu puljku i rijesen problem.
FK Pjetlovi
Znaci moram cekati jos 1 tekmu,da mogu da izvrsim 2 transferareds je napisao/la:Evo ti objašnjenje.Trasimaco je napisao/la:Ne znam kako vi to radite, ali ja kad god se registrujem bilo gdje, prva stvar koju uradim je to da procitam FAQs i sve dostupne vodice. Mislim da su oni tu s razlogom.![]()
Wild Card omogucava da se u jednom kolu odradi neogranicen broj transfera bez penaltya. Koristi se tako sto se u okviru budzeta izvrsi broj transfera po volji i nakon prihvatanja trenutnog stanja tima, dobijemo opcije da li zelimo potvrditi transfere, promijeniti ih ili otkazati. Skupa s ovim se opcija za koristenje WC pojavi samo ako smo u jednom kolu izvrsili vise od 2 transfera. Tada treba pritisnuti tu puljku i rijesen problem.
Sve je to uredu dok ja bas ovo kolo nisam zamjenio Rooneya Aguerom i jos mu stavio kapitensku traku jer sam mislio da ovaj prvi nece igrat
32 boda za sad i sutra jos 3 igraca Stokea(Begovic,Shawcross,Walters)
32 boda za sad i sutra jos 3 igraca Stokea(Begovic,Shawcross,Walters)
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Lose,ponovo sam razocaran(svega 33 boda),iako su za sutra ostali:Begovic,Shawcross,Terry,Bosingwa,Mikel.Najvise mi je Nasri donio(14).Mogu se jos i Agbonlahorom pohvaliti (9).Problem "Dzeko" rjesit cu transferom,ne ide s njim vise.Najprije cu Suareza dovesti.
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.