Dylan Dog je napisao/la:
Sve se vraća, sve se plaća ....
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Dylan Dog je napisao/la:
upravo !Goalgetter je napisao/la:Dzeko odmoran i zdrav odlazi na okupljanje repke, to je najvaznije
Bravo @Stivi.Stivi_Dzi je napisao/la:Ebo vas prosjek više, šta ste svi navalili "namjerno ga izbacuje da mu sjebe prosjek"
Kako razmišljate isto djeca, čovjek je ga jednostavno odmarao jer je odigrao tu utakmicu LP a ova tekma protiv Blackburna i nije nešto jaka, vidjeli ste da je i Nasri ostao na klupi. Odma neke zavjere "mancini mrzi dzeku".
Što se mene tiče i bolje je što je ostao na klupi, sad će bit 100 % spreman za Lux.
i meni to više ide na živce... Pa brate dragi ne može ni Džeko svaku da igra, a pri tome City ima odlične igrače. I sad neko kaže "da je igrao Džeko dali bi još jedno 2-3 komada"Stivi_Dzi je napisao/la:Ebo vas prosjek više, šta ste svi navalili "namjerno ga izbacuje da mu sjebe prosjek"
Kako razmišljate isto djeca, čovjek je ga jednostavno odmarao jer je odigrao tu utakmicu LP a ova tekma protiv Blackburna i nije nešto jaka, vidjeli ste da je i Nasri ostao na klupi. Odma neke zavjere "mancini mrzi dzeku".
Što se mene tiče i bolje je što je ostao na klupi, sad će bit 100 % spreman za Lux.
Ne bi želio da ispadne kao da pametujem, ali pade mi na pamet izreka 'igraš onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli'.Neandertalac je napisao/la:Sta god, Mancini je danas postavio dobru taktiku, protiv , moram naglasiti ocajno slabog Blacburna,
Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu pricati o Balonjinoj jucerasnjoj igri, ali sigurno mogu reci da on nema ni priblizne kvalitete Edinovim, tako da mene Mario uopste ne zabrinjava.Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.
Ma to ti je od utakmice do utakmice!Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.
Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.
Denizmare je napisao/la:Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.stvarno ne mogu vjerovati da tako mislis. Da si rekao Aguero,Runi ili neko drugi pa hajde dalo bi se raspravljati jer su ukusi razliciti,a svaki je veliki na svoj nacin.Ali Baloteli,objektivno...daj nemoj se zahebavati...
Taj Baloteli još ništa nije pokazao, tu i tamo da koji gol, godine mu nisu opravdanje, pa i Pato, Miler i mnogi su mladi, pa igraju dobro i ne glupiraju se. Ovaj mali ima samo dobar marketing i vec godinama nas truju kako je aman talenat, a u suštini još ništa nije toliko pokazao, smiješno ga je porediti s Džekomarmin dju je napisao/la:Denizmare je napisao/la:Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.stvarno ne mogu vjerovati da tako mislis. Da si rekao Aguero,Runi ili neko drugi pa hajde dalo bi se raspravljati jer su ukusi razliciti,a svaki je veliki na svoj nacin.Ali Baloteli,objektivno...daj nemoj se zahebavati...
Brate Dzeko je nas, al ga ne treba dizati u nebesa, tu su oni negdje u 10 deka sad, al da je dzeko pametniji u svakom pogledu ,u tome nema ni zrno sumnje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.