Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Ljepoje
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Ljepoje » 01 okt 2011, 18:43

Dylan Dog je napisao/la:slika
slika
slika
slika
slika
slika

Sve se vraća, sve se plaća ....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2011, 19:02

Dzeko odmoran i zdrav odlazi na okupljanje repke, to je najvaznije :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 okt 2011, 19:11

Goalgetter je napisao/la:Dzeko odmoran i zdrav odlazi na okupljanje repke, to je najvaznije :mrgreen:
upravo !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 01 okt 2011, 19:26

Ebo vas prosjek više, šta ste svi navalili "namjerno ga izbacuje da mu sjebe prosjek"
Kako razmišljate isto djeca, čovjek je ga jednostavno odmarao jer je odigrao tu utakmicu LP a ova tekma protiv Blackburna i nije nešto jaka, vidjeli ste da je i Nasri ostao na klupi. Odma neke zavjere "mancini mrzi dzeku".

Što se mene tiče i bolje je što je ostao na klupi, sad će bit 100 % spreman za Lux.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 okt 2011, 19:32

Ja sam rekao da ovo Edinu ne valja za prosjek jer mu se pise tekma a broj golova 0.
Nisam rekao da je to Mancini namjerno uradio!
Ne vjerujem da Mancini misli na te stvari ali ubaciti ga u zadnjim minutama kod rezultata 0:4 ima neki razlog. Mozda je htio da izgladi ili je ipak htio da dokaze neke druge stvari.
Bilo kako bilo, nije morao nikako da ga ubacuje jer izmjena svakako nije bila potrebna. Nit se trebalo dobivati na vremenu, nit je trebalo da se napada, nista.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 okt 2011, 19:33

Stivi_Dzi je napisao/la:Ebo vas prosjek više, šta ste svi navalili "namjerno ga izbacuje da mu sjebe prosjek"
Kako razmišljate isto djeca, čovjek je ga jednostavno odmarao jer je odigrao tu utakmicu LP a ova tekma protiv Blackburna i nije nešto jaka, vidjeli ste da je i Nasri ostao na klupi. Odma neke zavjere "mancini mrzi dzeku".

Što se mene tiče i bolje je što je ostao na klupi, sad će bit 100 % spreman za Lux.
Bravo @Stivi. 8-)

Svakom je jasno da su Aguero i Džeko sjajan tandem i da će upravo oni i predvoditi napad ove sezone.Balotelli je jednostavno neozbiljan,a Tevez nakon onog u Minhenu je na neki nači zapečatio sam sebi sudbinu.I Edin je imao problema nakon one burne reakcije i to je vjerovatno utjecalo da ne počne danas meč.U svakom slučaju već od narednog će biti starter tako da nema frke.Bolje da nije ni igrao,sada je odmoran za meč protiv Luxa u kojem očekujem koji gol od njega.
FK Pjetlovi

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 okt 2011, 19:56

Stivi_Dzi je napisao/la:Ebo vas prosjek više, šta ste svi navalili "namjerno ga izbacuje da mu sjebe prosjek"

i meni to više ide na živce... Pa brate dragi ne može ni Džeko svaku da igra, a pri tome City ima odlične igrače. I sad neko kaže "da je igrao Džeko dali bi još jedno 2-3 komada" :roll: . dali bi al malo morgen budimo realni, polako ;) . Sjećam se da sam ja komentarisao kad je Džeko dao ona 4 gola da mi neće biti krivo ako u sljedeće 2-3 utakmice ne da gol... Eto u sljedećem kolu je vrijeme... A ko zna bliži se gradski derbi možda tu zabije... ;) a neka ga sad za reprezentaciju...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 okt 2011, 20:02

Ja jos uvijek ne znam ko je rekao da ga je Mancini namjerno ubacio da mu sjebe prosjek?
Utrpati nekom rijeci usta i onda pametovati je najlakse. :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 okt 2011, 20:06

Mancini htio pokazati da je Dzeko bolji od Teveza jer hoce uci u igru i u 89.min. :mrgreen: :mrgreen:

Ma najvaznije je da sa zdravim Dzekom ulazimo u ove reprezentativne utakmice, kakva bi to samo katastrofa bila da se i on povrijedio :o :o :o

Ovako je Mancini pokazao ko je gazda, znamo da ce Dzeko sljedecu igrati od pocetka i znamo da je 100% spreman za repku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 02 okt 2011, 08:43

Neandertalac je napisao/la:Sta god, Mancini je danas postavio dobru taktiku, protiv , moram naglasiti ocajno slabog Blacburna,
Ne bi želio da ispadne kao da pametujem, ali pade mi na pamet izreka 'igraš onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli'.

Pored toga, postoje i mnoge ekipe i ljudi koji su jako sugestivni...i izgubiće ili igrati loše protiv ekipe koju previše respektuju....nisu mancini i city uložili tolike pare džaba... mnogi timovi će sami skinuti gaće pred cityjem respektirajući te cifre i imena, a bez da ovi moraju nešto posebno odigrati...nije to rasipanje para sve to ima velikog smisla....
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 okt 2011, 10:35

Prva postava citya u jučerašnjoj utakmici je logična!
Džeko je umoran, a baloteli je u kakvoj takvoj seriji i zaslužuje jednu utakmicu od početka neračunajući onaj kup!
Džeko može biti jako sretan!Navijači ga vole i podržavaju, a mancini nije imao potrebe da ga ikako ubacuje, ali ga je ubacio samo da bi do kraja izgladio odnose sa edinom i uvažio pozive navijača koji su tražili da edin uđe u igru!
Pošto nema teveza, atmosfera u timu će se popraviti sigurno!
Ipak, edin dolazi zdrav i to je najvažnije!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 02 okt 2011, 10:44

Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.
FEDERER= KLOC

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 02 okt 2011, 10:46

Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.
Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu pricati o Balonjinoj jucerasnjoj igri, ali sigurno mogu reci da on nema ni priblizne kvalitete Edinovim, tako da mene Mario uopste ne zabrinjava.
I da, promijeni potpis! :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 okt 2011, 11:03

Halo pa Kolarov je bio rezerva cini mi se 2-3 tekme,juce onaj Bery nije igro,De Jong najaci odbranbeni igrac neigra rezerva pa sta protiv njih ima Mancini.Halo nije Dzeko Mesi ali je puno bolji od Bale.Ovo je super za njeg a i za nas.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 okt 2011, 11:10

Iker C je napisao/la:Baloteli je jučer nažalost pokazao da je bolji igrač od Džeke. Bez pravih lopte sam je sebi stvorio par šansi i to će biti dovoljno da i u slijedećoj utakmici bude u startnih 11.
Ma to ti je od utakmice do utakmice!
Kada je džeko zabio 4 gola, ni ibrahimović mu nije bio ni do koljena!
Baloteli je psihički nestabilna osoba!Zabijao je golove slabijim ekipama, jer ima prostora, lopte, te ima lakši posao nego kada na red dodju jače ekipe!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 okt 2011, 12:46

E sad pitanje glasi sto nikad Mancini ne stavlja Aguera da se odmara? Doduse,odmarao je jednu utakmicu, ali je tu utakmicu Dzeko zavrsio na tribinama :roll:

Dzeko da 4 gola i zavrsi na "zasluzenom" odmoru na klupi a Aguero odigra sljedeci susret. Eto odakle frustracije Dzeke. Ispao je vec iz forme a nece je moci ni vratiti jer ce ga Mancini konstantno rotirati. Dzeko nije taj tip igraca i mislim da samo neka veca povreda Aguera moze da mu pruzi sansu da se ustali u prvoj postavi i da odigra meceve do 75 - 80 minute.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 okt 2011, 14:38

:lol: stvarno ne mogu vjerovati da tako mislis. Da si rekao Aguero,Runi ili neko drugi pa hajde dalo bi se raspravljati jer su ukusi razliciti,a svaki je veliki na svoj nacin.Ali Baloteli,objektivno...daj nemoj se zahebavati...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 okt 2011, 20:20

Denizmare je napisao/la:
:lol: stvarno ne mogu vjerovati da tako mislis. Da si rekao Aguero,Runi ili neko drugi pa hajde dalo bi se raspravljati jer su ukusi razliciti,a svaki je veliki na svoj nacin.Ali Baloteli,objektivno...daj nemoj se zahebavati...

Brate Dzeko je nas, al ga ne treba dizati u nebesa ;) , tu su oni negdje u 10 deka sad, al da je dzeko pametniji u svakom pogledu ,u tome nema ni zrno sumnje :lol:

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 02 okt 2011, 21:05

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... iot-sto-ne" onclick="window.open(this.href);return false;

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 02 okt 2011, 21:12

armin dju je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:

Brate Dzeko je nas, al ga ne treba dizati u nebesa ;) , tu su oni negdje u 10 deka sad, al da je dzeko pametniji u svakom pogledu ,u tome nema ni zrno sumnje :lol:
Taj Baloteli još ništa nije pokazao, tu i tamo da koji gol, godine mu nisu opravdanje, pa i Pato, Miler i mnogi su mladi, pa igraju dobro i ne glupiraju se. Ovaj mali ima samo dobar marketing i vec godinama nas truju kako je aman talenat, a u suštini još ništa nije toliko pokazao, smiješno ga je porediti s Džekom

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Micron i 23 gosta.