17:00 na BHT-u , ako nekim slucajem nemas BHT posjeti http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false; , vrse besplatno streamovanje tekme .samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
Mislim da gubite, prosli ste u kupu ali Zrinjski uzima bodove sutra.
Kako god sretno i dabogda me demantovali.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
samosarajvo
- Kontakt:
Oke, hvalaAdin_BiH je napisao/la:17:00 na BHT-u , ako nekim slucajem nemas BHT posjeti http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false; , vrse besplatno streamovanje tekme .samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
mnogi bi zelili da velez izgubi, ali nema...samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
-
samosarajvo
- Kontakt:
ja ne zelim, zelim da pobjedite ali objektivno misljenje je da nece pobjeditvm22 je napisao/la:mnogi bi zelili da velez izgubi, ali nema...samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
cao objektivnisamosarajvo je napisao/la:ja ne zelim, zelim da pobjedite ali objektivno misljenje je da nece pobjeditvm22 je napisao/la:mnogi bi zelili da velez izgubi, ali nema...samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Kako svi znate sutra nemozemo borditi nase Rodjene pod Bijelim brijegom.
Ipak ono sto mozemo uciniti jeste da se okupimo u 14:30h ispred prostorija FK Velez na Titovoj i ispratimo nase igrace i strucni stab, nadamo se do nove pobjede!!!
Nakon toga u Klubu navijaca Red Army ce se gledati tv prenos utakmice na velikom platnu, svi ste dobrodosli...
Mi smo vasi cuvari, samo naprijed Rodjeni, pjevaju vam sinovi, vasi Red Army!!!
Ipak ono sto mozemo uciniti jeste da se okupimo u 14:30h ispred prostorija FK Velez na Titovoj i ispratimo nase igrace i strucni stab, nadamo se do nove pobjede!!!
Nakon toga u Klubu navijaca Red Army ce se gledati tv prenos utakmice na velikom platnu, svi ste dobrodosli...
Hvala za info. Dolazim sutra ispred prostorijaVELEZDOGROBA je napisao/la:Kako svi znate sutra nemozemo borditi nase Rodjene pod Bijelim brijegom.
Sretno Rodjeni sutra
Bod danas bio bi ko kuća!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
s obzirom kako im je onaj bandit Skakic svirao u srijedu, slažem se. Naša sreća što nisu mogli u 16-erac uči da im svira penal. Ne brinem se ja za rezultat, ako bude imalo pošteno suđenje.mozak je napisao/la:Bod danas bio bi ko kuća!
Ipak treba pohvaliti sudiju, koji je iako je imao pritisaka da nastavi mec, odlucio da ga prekine. Prije bi se nastavio 100% i nikom nebi bilo nista.vfc1922 je napisao/la:s obzirom kako im je onaj bandit Skakic svirao u srijedu, slažem se. Naša sreća što nisu mogli u 16-erac uči da im svira penal. Ne brinem se ja za rezultat, ako bude imalo pošteno suđenje.mozak je napisao/la:Bod danas bio bi ko kuća!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Pozitivna stvar što se tiče ove utakmice jeste da će biti tv prenos, a to igrači znaju!
Nije lako igrati pred praznim tribinama, i to drugu utakmicu u 5 dana!
Psihički, zrinjski je pod pritiskom, a velež će ući opuštenije, jer je dosta uradio u prošloj utakmici, i zato se bojim da će nas to koštati!
Koliko vidim, nećemo biti fit, merzić fali, a pitanje je ko se još žali na povrede!
Zato ponavljam, bod ko kuća
Psihički, zrinjski je pod pritiskom, a velež će ući opuštenije, jer je dosta uradio u prošloj utakmici, i zato se bojim da će nas to koštati!
Koliko vidim, nećemo biti fit, merzić fali, a pitanje je ko se još žali na povrede!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- el-fighter
- Kontakt:
Ne bih se bas slozio sa ovime. Pobijedili smo ih u kupu, a ovo je liga, tako da igraci moraju zaboraviti da su nesto uradili sa rezultatom iz prosle utakmice. Sada igraju za bodove i mislim da nece opusteno uci u utakmicu. Motiva im nebi trebalo nedostajati nakon prosle utakmice i mislim da uz maksimalno zalaganje i danas mozemo do pobjede ili bar do remija.mozak je napisao/la:Pozitivna stvar što se tiče ove utakmice jeste da će biti tv prenos, a to igrači znaju!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hocel biti red army u ultrasi na tekmi

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
jesam manijak, al velež mi je drugi najdraži tim u BiH
Velež ovdje dobiva
Velež ovdje dobiva
sa ispracaja danas :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
extra je biloammarc je napisao/la:sa ispracaja danas :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
morate malo ozbiljnije poceti igrati..ovo sto sada gledamo je viktorija..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako Bobic bude morao uci.... Najebali smo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.