RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Gdje ce se igrati ova utakmica? Zar nije BB suspendovan?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Igra se pred praznim tribinamaZoom088 je napisao/la:Gdje ce se igrati ova utakmica? Zar nije BB suspendovan?
sretno velezu protiv zrinjskog!!! 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
tm84 je napisao/la:sretno velezu protiv zrinjskog!!!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
SUTRA, SVI UTISAJTE TON NA BHT 1 I ODVIJTE RADIO FEDERACIJE BIH I GLEDATE DERBI I SLUSATE NAJBOLJEG KOMENTATORA U BIH....
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
tko komentira , marjan ?alenpitar je napisao/la:SUTRA, SVI UTISAJTE TON NA BHT 1 I ODVIJTE RADIO FEDERACIJE BIH I GLEDATE DERBI I SLUSATE NAJBOLJEG KOMENTATORA U BIH....
možda Nermin Bise s komentarima tipa: Gooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll, vodi Velež u 93. minuti...

Na kojoj poziciji igra vam taj Durakovic? Zadnji vezni, centralni venzi?
Moze igrati na vise pozicija , desno krilo , centralni vezni i ofanzivni vezniAmar_BiH je napisao/la:Na kojoj poziciji igra vam taj Durakovic? Zadnji vezni, centralni venzi?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
- Kontakt:
Imal na TV-u sutra tekma ?
Mislim da gubite, prosli ste u kupu ali Zrinjski uzima bodove sutra.
Kako god sretno i dabogda me demantovali.
17:00 na BHT-u , ako nekim slucajem nemas BHT posjeti http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false; , vrse besplatno streamovanje tekme .samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
- Kontakt:
Oke, hvalaAdin_BiH je napisao/la:17:00 na BHT-u , ako nekim slucajem nemas BHT posjeti http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false; , vrse besplatno streamovanje tekme .samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
mnogi bi zelili da velez izgubi, ali nema...samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
-
- Kontakt:
ja ne zelim, zelim da pobjedite ali objektivno misljenje je da nece pobjeditvm22 je napisao/la:mnogi bi zelili da velez izgubi, ali nema...samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?

cao objektivnisamosarajvo je napisao/la:ja ne zelim, zelim da pobjedite ali objektivno misljenje je da nece pobjeditvm22 je napisao/la:mnogi bi zelili da velez izgubi, ali nema...samosarajvo je napisao/la:Imal na TV-u sutra tekma ?
-
- Kontakt:
Kako svi znate sutra nemozemo borditi nase Rodjene pod Bijelim brijegom.
Ipak ono sto mozemo uciniti jeste da se okupimo u 14:30h ispred prostorija FK Velez na Titovoj i ispratimo nase igrace i strucni stab, nadamo se do nove pobjede!!!
Nakon toga u Klubu navijaca Red Army ce se gledati tv prenos utakmice na velikom platnu, svi ste dobrodosli...
Mi smo vasi cuvari, samo naprijed Rodjeni, pjevaju vam sinovi, vasi Red Army!!!
Ipak ono sto mozemo uciniti jeste da se okupimo u 14:30h ispred prostorija FK Velez na Titovoj i ispratimo nase igrace i strucni stab, nadamo se do nove pobjede!!!
Nakon toga u Klubu navijaca Red Army ce se gledati tv prenos utakmice na velikom platnu, svi ste dobrodosli...
Hvala za info. Dolazim sutra ispred prostorijaVELEZDOGROBA je napisao/la:Kako svi znate sutra nemozemo borditi nase Rodjene pod Bijelim brijegom.
Sretno Rodjeni sutra
Bod danas bio bi ko kuća!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
s obzirom kako im je onaj bandit Skakic svirao u srijedu, slažem se. Naša sreća što nisu mogli u 16-erac uči da im svira penal. Ne brinem se ja za rezultat, ako bude imalo pošteno suđenje.mozak je napisao/la:Bod danas bio bi ko kuća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.