FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Najavljenih 150 lesinara nije stiglo u Gradačac iz nepoznatih razloga.Mozda je tih 150 bilo medju onim nasim 2000,2500 hiljade jer sam po zavrsetku utakmice primijetio veliki broj nepoznatih likova ali i slatkih curica,vjerovatno banjalučanki.
Eh sad dolazite kod jednog novog Čelika 

Sacuvaj boze,pa nismo mi kao neki,da se iz utakmice u utakmicu,mijenjamo kao vremenska prognoza.Izgubis od Travnika,pa kukas kako neces Evropu vidjeti,a onda pobjedis Slobodu kuci,i dodjes na temu konkurenta i krenes podjebavati,a imas samo bod prednosti nad njim.Mislim cudno,ali okej...
Borac je u krizi nakon onoga sa Zeljeznicarom,i to je to.Vjerovatno ce biti nekih promjena u strucnom stabu ali o tom po tom.Evropa mora biti prioritet,mora se izboriti,inace je sve uzalud.
Borac je u krizi nakon onoga sa Zeljeznicarom,i to je to.Vjerovatno ce biti nekih promjena u strucnom stabu ali o tom po tom.Evropa mora biti prioritet,mora se izboriti,inace je sve uzalud.
150 Lesinara je doslo u Gradacac u pola 6 navece.Dosli su iako su u Klasnicama upali u zasjedu policije koja je nad njima vrsila torturu kakva se ne vidja ni kod najvecih ubica,manijaka,silovatelja,pedofila.Policija je u pola 4 zavrsila sa njima,i rekla sad mozete ici.Nisu se vratili kuci,nego su dosli gore,iako su znali da stadiona nece vidjeti.A ti zezaj...zvjezdas je napisao/la:Najavljenih 150 lesinara nije stiglo u Gradačac iz nepoznatih razloga.Mozda je tih 150 bilo medju onim nasim 2000,2500 hiljade jer sam po zavrsetku utakmice primijetio veliki broj nepoznatih likova ali i slatkih curica,vjerovatno banjalučanki.
Jubitubi, nemoj se dzaba prepucavati sa amebama.
Borac jeste u krizi, ali proci ce to. Ne pucamo na prvo mjesto, nije nam vazno uopste. Zna se zasto. Vazna je samo Evropa. A nju cemo izboriti. To je jedan i jedini cilj.
Borac jeste u krizi, ali proci ce to. Ne pucamo na prvo mjesto, nije nam vazno uopste. Zna se zasto. Vazna je samo Evropa. A nju cemo izboriti. To je jedan i jedini cilj.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
e to je zalosno zao mi je sto nisu prisustovali utakmici,al dosta je ljudi sa autima bilo iz banja lukejubitubi je napisao/la:Sacuvaj boze,pa nismo mi kao neki,da se iz utakmice u utakmicu,mijenjamo kao vremenska prognoza.Izgubis od Travnika,pa kukas kako neces Evropu vidjeti,a onda pobjedis Slobodu kuci,i dodjes na temu konkurenta i krenes podjebavati,a imas samo bod prednosti nad njim.Mislim cudno,ali okej...
150 Lesinara je doslo u Gradacac u pola 6 navece.Dosli su iako su u Klasnicama upali u zasjedu policije koja je nad njima vrsila torturu kakva se ne vidja ni kod najvecih ubica,manijaka,silovatelja,pedofila.Policija je u pola 4 zavrsila sa njima,i rekla sad mozete ici.Nisu se vratili kuci,nego su dosli gore,iako su znali da stadiona nece vidjeti.A ti zezaj...zvjezdas je napisao/la:Najavljenih 150 lesinara nije stiglo u Gradačac iz nepoznatih razloga.Mozda je tih 150 bilo medju onim nasim 2000,2500 hiljade jer sam po zavrsetku utakmice primijetio veliki broj nepoznatih likova ali i slatkih curica,vjerovatno banjalučanki.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa sta ste mislili u gradaccu su zajebavat ovo je grad zmaja od bosne...ovdje nema zajebancije...
i onako bi provocirali ...

Zar nisu zabranjena gostovanja navijaca,vjerovatno zbog toga nje bilo lesinara.
Nisu zabranjena!damirfile je napisao/la:Zar nisu zabranjena gostovanja navijaca,vjerovatno zbog toga nje bilo lesinara.

a ti si sigurno neki bitan lik čim se pitaš šta je borcu važno a šta nije, isto je igrati ligu prvaka i evropa liguIgorBL je napisao/la:Jubitubi, nemoj se dzaba prepucavati sa amebama.

Trener Cvetkovic je dobio otkaz.
Ma pusti to nego ko koga razbi sinocjubitubi je napisao/la:Trener Cvetkovic je dobio otkaz.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jel to zvanični ili mu se tek sprema korpica, ali i ovako on nije bio trener nego samo službeno lice zar nejubitubi je napisao/la:Trener Cvetkovic je dobio otkaz.
Pa nije jos sluzbeno,danas je sjednica,ali 98% da je bivsi ljubavnik...
Pitam se samo koji ce vrag takvi bolesnici poput tebe u BiH.. Ako ti se nesvidja BiH idi pusti posteni normalni svijet da zivi takvi bolesnici poput tebe i prave ovo sto prave i na fudbalskim terenima i van njih ....IgorBL je napisao/la:Jubitubi, nemoj se dzaba prepucavati sa amebama.
Seli se iz BiH ako ti nevalja ali ni parce BiH neces ponjeti sa sobom ni ti ni bilo koji drugi bolesnik .....
-
- Kontakt:
jok mom je dedi vaazna titulaLFCBiH je napisao/la:Pitam se samo koji ce vrag takvi bolesnici poput tebe u BiH.. Ako ti se nesvidja BiH idi pusti posteni normalni svijet da zivi takvi bolesnici poput tebe i prave ovo sto prave i na fudbalskim terenima i van njih ....IgorBL je napisao/la:Jubitubi, nemoj se dzaba prepucavati sa amebama.
Seli se iz BiH ako ti nevalja ali ni parce BiH neces ponjeti sa sobom ni ti ni bilo koji drugi bolesnik .....

Fina Gradska sarajevska raja
Hoće li Lešinari ponovo otjerati Stojnića iz istih sramotnih razloga zbog kojih je otišao prije par godina?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
A, koji su bili razlozi?gollum je napisao/la:Hoće li Lešinari ponovo otjerati Stojnića iz istih sramotnih razloga zbog kojih je otišao prije par godina?
Nisam upratio i do danas mi nije jasno zašto je taj čovjek dobio otkaz, u njegovo vrijeme igrali su odlično.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Gollume,pa bar ti si pokazivao znakove normalnosti...nisi valjda povjerovao u pricu da je otjeran zbog pretjeranog forsiranja Hrvata?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- vidovitadjemila
Djes ba Dule stari prijatelju sta ima reko samo da vas pozdravim...Dule 078 je napisao/la:Gollume,pa bar ti si pokazivao znakove normalnosti...nisi valjda povjerovao u pricu da je otjeran zbog pretjeranog forsiranja Hrvata?

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Dobar sam i dalje.Dule 078 je napisao/la:Gollume,pa bar ti si pokazivao znakove normalnosti...nisi valjda povjerovao u pricu da je otjeran zbog pretjeranog forsiranja Hrvata?

Činjenica je da su Lešinari bili protiv njega, a priča ide da je to zbog stavljanja Tonija Markića u sastav.
Eh sad, ako nije to, ja se izvinjavam, a ti mi reci šta jest, mislim da možemo o ovom diskutovati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.