FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

zvjezdas
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la zvjezdas » 03 okt 2011, 06:07

Najavljenih 150 lesinara nije stiglo u Gradačac iz nepoznatih razloga.Mozda je tih 150 bilo medju onim nasim 2000,2500 hiljade jer sam po zavrsetku utakmice primijetio veliki broj nepoznatih likova ali i slatkih curica,vjerovatno banjalučanki.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 03 okt 2011, 08:55

Eh sad dolazite kod jednog novog Čelika ;)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 03 okt 2011, 10:45

Sacuvaj boze,pa nismo mi kao neki,da se iz utakmice u utakmicu,mijenjamo kao vremenska prognoza.Izgubis od Travnika,pa kukas kako neces Evropu vidjeti,a onda pobjedis Slobodu kuci,i dodjes na temu konkurenta i krenes podjebavati,a imas samo bod prednosti nad njim.Mislim cudno,ali okej...

Borac je u krizi nakon onoga sa Zeljeznicarom,i to je to.Vjerovatno ce biti nekih promjena u strucnom stabu ali o tom po tom.Evropa mora biti prioritet,mora se izboriti,inace je sve uzalud.
zvjezdas je napisao/la:Najavljenih 150 lesinara nije stiglo u Gradačac iz nepoznatih razloga.Mozda je tih 150 bilo medju onim nasim 2000,2500 hiljade jer sam po zavrsetku utakmice primijetio veliki broj nepoznatih likova ali i slatkih curica,vjerovatno banjalučanki.
150 Lesinara je doslo u Gradacac u pola 6 navece.Dosli su iako su u Klasnicama upali u zasjedu policije koja je nad njima vrsila torturu kakva se ne vidja ni kod najvecih ubica,manijaka,silovatelja,pedofila.Policija je u pola 4 zavrsila sa njima,i rekla sad mozete ici.Nisu se vratili kuci,nego su dosli gore,iako su znali da stadiona nece vidjeti.A ti zezaj...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 03 okt 2011, 10:58

Jubitubi, nemoj se dzaba prepucavati sa amebama.
Borac jeste u krizi, ali proci ce to. Ne pucamo na prvo mjesto, nije nam vazno uopste. Zna se zasto. Vazna je samo Evropa. A nju cemo izboriti. To je jedan i jedini cilj.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 okt 2011, 11:00

jubitubi je napisao/la:Sacuvaj boze,pa nismo mi kao neki,da se iz utakmice u utakmicu,mijenjamo kao vremenska prognoza.Izgubis od Travnika,pa kukas kako neces Evropu vidjeti,a onda pobjedis Slobodu kuci,i dodjes na temu konkurenta i krenes podjebavati,a imas samo bod prednosti nad njim.Mislim cudno,ali okej...

Borac je u krizi nakon onoga sa Zeljeznicarom,i to je to.Vjerovatno ce biti nekih promjena u strucnom stabu ali o tom po tom.Evropa mora biti prioritet,mora se izboriti,inace je sve uzalud.
zvjezdas je napisao/la:Najavljenih 150 lesinara nije stiglo u Gradačac iz nepoznatih razloga.Mozda je tih 150 bilo medju onim nasim 2000,2500 hiljade jer sam po zavrsetku utakmice primijetio veliki broj nepoznatih likova ali i slatkih curica,vjerovatno banjalučanki.
150 Lesinara je doslo u Gradacac u pola 6 navece.Dosli su iako su u Klasnicama upali u zasjedu policije koja je nad njima vrsila torturu kakva se ne vidja ni kod najvecih ubica,manijaka,silovatelja,pedofila.Policija je u pola 4 zavrsila sa njima,i rekla sad mozete ici.Nisu se vratili kuci,nego su dosli gore,iako su znali da stadiona nece vidjeti.A ti zezaj...
e to je zalosno zao mi je sto nisu prisustovali utakmici,al dosta je ljudi sa autima bilo iz banja luke :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 03 okt 2011, 11:14

pa sta ste mislili u gradaccu su zajebavat ovo je grad zmaja od bosne...ovdje nema zajebancije... 8-) 8-) i onako bi provocirali ...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 03 okt 2011, 12:11

Zar nisu zabranjena gostovanja navijaca,vjerovatno zbog toga nje bilo lesinara.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 03 okt 2011, 12:31

damirfile je napisao/la:Zar nisu zabranjena gostovanja navijaca,vjerovatno zbog toga nje bilo lesinara.
Nisu zabranjena! :roll:

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 03 okt 2011, 12:42

IgorBL je napisao/la:Jubitubi, nemoj se dzaba prepucavati sa amebama.
Borac jeste u krizi, ali proci ce to. Ne pucamo na prvo mjesto, nije nam vazno uopste. Zna se zasto. Vazna je samo Evropa. A nju cemo izboriti. To je jedan i jedini cilj.
a ti si sigurno neki bitan lik čim se pitaš šta je borcu važno a šta nije, isto je igrati ligu prvaka i evropa ligu :cry:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 03 okt 2011, 14:14

Trener Cvetkovic je dobio otkaz.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 okt 2011, 14:16

jubitubi je napisao/la:Trener Cvetkovic je dobio otkaz.
Ma pusti to nego ko koga razbi sinoc :lol: Sipovac udarac :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 03 okt 2011, 14:16

jubitubi je napisao/la:Trener Cvetkovic je dobio otkaz.
jel to zvanični ili mu se tek sprema korpica, ali i ovako on nije bio trener nego samo službeno lice zar ne

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 03 okt 2011, 14:18

Pa nije jos sluzbeno,danas je sjednica,ali 98% da je bivsi ljubavnik...

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 03 okt 2011, 15:24

Pitam se samo koji ce vrag takvi bolesnici poput tebe u BiH.. Ako ti se nesvidja BiH idi pusti posteni normalni svijet da zivi takvi bolesnici poput tebe i prave ovo sto prave i na fudbalskim terenima i van njih ....
Seli se iz BiH ako ti nevalja ali ni parce BiH neces ponjeti sa sobom ni ti ni bilo koji drugi bolesnik .....

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 03 okt 2011, 15:35

LFCBiH je napisao/la:
Pitam se samo koji ce vrag takvi bolesnici poput tebe u BiH.. Ako ti se nesvidja BiH idi pusti posteni normalni svijet da zivi takvi bolesnici poput tebe i prave ovo sto prave i na fudbalskim terenima i van njih ....
Seli se iz BiH ako ti nevalja ali ni parce BiH neces ponjeti sa sobom ni ti ni bilo koji drugi bolesnik .....
jok mom je dedi vaazna titula :lol: :lol: vidio sam koliko vam nije vazna i koliko ste je slavili milion nekih proslava bilo,kazem ti tu pricu mozes nekom drugom pricat,ili onako formalno samo al svi znamo da vam je stalo do titule,inace ako vam nije stalo istupite iz lige i osvajajte ligu RS-a sta vas boli briga
Fina Gradska sarajevska raja

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 okt 2011, 19:49

Hoće li Lešinari ponovo otjerati Stojnića iz istih sramotnih razloga zbog kojih je otišao prije par godina?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 okt 2011, 19:51

gollum je napisao/la:Hoće li Lešinari ponovo otjerati Stojnića iz istih sramotnih razloga zbog kojih je otišao prije par godina?
A, koji su bili razlozi?
Nisam upratio i do danas mi nije jasno zašto je taj čovjek dobio otkaz, u njegovo vrijeme igrali su odlično.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 03 okt 2011, 19:57

Gollume,pa bar ti si pokazivao znakove normalnosti...nisi valjda povjerovao u pricu da je otjeran zbog pretjeranog forsiranja Hrvata?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 03 okt 2011, 20:05

Dule 078 je napisao/la:Gollume,pa bar ti si pokazivao znakove normalnosti...nisi valjda povjerovao u pricu da je otjeran zbog pretjeranog forsiranja Hrvata?
Djes ba Dule stari prijatelju sta ima reko samo da vas pozdravim... :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 okt 2011, 20:05

Dule 078 je napisao/la:Gollume,pa bar ti si pokazivao znakove normalnosti...nisi valjda povjerovao u pricu da je otjeran zbog pretjeranog forsiranja Hrvata?
Dobar sam i dalje. :)
Činjenica je da su Lešinari bili protiv njega, a priča ide da je to zbog stavljanja Tonija Markića u sastav.
Eh sad, ako nije to, ja se izvinjavam, a ti mi reci šta jest, mislim da možemo o ovom diskutovati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.