Pa sad da je velika šteta,hmm zavisi kako za kogaMonolog je napisao/la:Odlična akcija. Odbrana Espanyola od samog početka pod velikim pritiskom. Mog'o bi ovdje Real dobrano popraviti gol razliku. Mada, moram priznati da je velika šteta što Romaric nije zabio sa 40+ metara.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Drzi se ovaj espanyol, mada vjerujem da cemo dati bar jos 1 gol u nastavku. Kaka je onaj stari, rastrcan, sjajne pasove dijeli, dosad najbolji u timu Reala
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- skyisthelimit
steta za ovu bombu, bio bi ovo najbolji gol ove godine
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
hahahRaul7 je napisao/la:Drzi se ovaj espanyol, mada vjerujem da cemo dati bar jos 1 gol u nastavku. Kaka je onaj stari, rastrcan, sjajne pasove dijeli, dosad najbolji u timu Reala
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemate pojma koliko mi je drago da se Kaka polahko vraca na staru formu 
Nemam srca da komentarišem igru ja sam na sedmom nebu Pipta <3
Jedino što mi može popravit pobjedu Reala je to da je ekipa koju pobjedimo Barcelona ili da Pipita da gol,a evo sad ih 3 dao 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ronaldo se poceo brinut za asistencije
Rutinska pobjeda, polahko se izdvajamo mi i barcelona na celu, a volio bi da jos neko ostane s nama, bar dok kraja polusezone 
ps Kakva rutina Callehona, buducnost Hetafea, a mozda i Valensije
ps Kakva rutina Callehona, buducnost Hetafea, a mozda i Valensije
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- anonymousHD
- Kontakt:
skyisthelimit je napisao/la:steta za ovu bombu, bio bi ovo najbolji gol ove godine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čega najbolji?
I da, odigrali smo odlično, polako ali sigurno ulazimo u onu pravu formu!
- Nail for Real
- Kontakt:
I sta kazes, kako smo se drzalispizz je napisao/la:hahahRaul7 je napisao/la:Drzi se ovaj espanyol, mada vjerujem da cemo dati bar jos 1 gol u nastavku. Kaka je onaj stari, rastrcan, sjajne pasove dijeli, dosad najbolji u timu Reala![]()
cuj drži se Espanyol...valjda se Real drži odlicno jer su trebali primiti koji gol komotno
Jos par segmenata igre treba da se popravi, ali mozemo se nadati da cemo ostvariti zeljenu formu pred duele sa Barcom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Iguain je bolji napadač od Karima.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
budite sretni sto imate Higuaina...ono je zaista jedan VELEMAJSTOR!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
kakav sex od utakmice haha 
Sve je to u redu al mene brine Ozil...
Zadnjih nekoliko tekmi napusta igru prije kraja

Zadnjih nekoliko tekmi napusta igru prije kraja
Sretno zmajevi!!
Ma proradio Kaka, to je najveće pojačanje ove sezone.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- tyler durden
- Kontakt:
pa ovakvih golova koliko hocesanonymousHD je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:steta za ovu bombu, bio bi ovo najbolji gol ove godine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čega najbolji?Jesi ti vidio gol Eren Derdiyok, juče protiv Wolfsburga? Ono je najbolji gol godine!
![]()
I da, odigrali smo odlično, polako ali sigurno ulazimo u onu pravu formu!
da je ronaldova ova usla,bila bi kandidat za gol godine
[youtube][/youtube]
inace, DERDIYOK I BAPTISTA FTW:
Koliko god mi je drago što se Kaka vratio, bojim se da će Ozil polako u zaborav padat, to su 2 slična igrača i jednostavno ne može se dovoljan broj lopta napriravit za njih dvojicu, obojica vole puno dodira s loptom i još kad tu dodamo CR - a znamo da će netko morati biti "zapušten".
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Slazem se.Nekako ,kako se Kaka vraca, Ozil slabi, i sve se rjedje spominje u pobjedama Reala kao jedan od najzasluznijih,odnosno nema vise onaj posjed lopte,odmah nema ni igre,a tek gdje su golovi i asistencije...Toxicity je napisao/la:Koliko god mi je drago što se Kaka vratio, bojim se da će Ozil polako u zaborav padat, to su 2 slična igrača i jednostavno ne može se dovoljan broj lopta napriravit za njih dvojicu, obojica vole puno dodira s loptom i još kad tu dodamo CR - a znamo da će netko morati biti "zapušten".
Sretno zmajevi!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na slican nacin je Dzeko dao Unitedu gol u Community Shieldu. Samo sto mu je udarac bio sekundi slabiji i precizniji.tyler durden je napisao/la: da je ronaldova ova usla,bila bi kandidat za gol godine
[youtube][/youtube]
- Bane Madridista
- Kontakt:
Jednostavno,zajedno ne mogu nikako.Tako je uvijek bilo.Još kada se vrati Sahin,i za njega tesko da ce biti mjesta,ali uklopice Mou kockice valjdaMARCELO je napisao/la:Slazem se.Nekako ,kako se Kaka vraca, Ozil slabi, i sve se rjedje spominje u pobjedama Reala kao jedan od najzasluznijih,odnosno nema vise onaj posjed lopte,odmah nema ni igre,a tek gdje su golovi i asistencije...Toxicity je napisao/la:Koliko god mi je drago što se Kaka vratio, bojim se da će Ozil polako u zaborav padat, to su 2 slična igrača i jednostavno ne može se dovoljan broj lopta napriravit za njih dvojicu, obojica vole puno dodira s loptom i još kad tu dodamo CR - a znamo da će netko morati biti "zapušten".
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.