Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 03 okt 2011, 17:15

Koliko god mi je drago što se Kaka vratio, bojim se da će Ozil polako u zaborav padat, to su 2 slična igrača i jednostavno ne može se dovoljan broj lopta napriravit za njih dvojicu, obojica vole puno dodira s loptom i još kad tu dodamo CR - a znamo da će netko morati biti "zapušten".
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 03 okt 2011, 20:33

Toxicity je napisao/la:Koliko god mi je drago što se Kaka vratio, bojim se da će Ozil polako u zaborav padat, to su 2 slična igrača i jednostavno ne može se dovoljan broj lopta napriravit za njih dvojicu, obojica vole puno dodira s loptom i još kad tu dodamo CR - a znamo da će netko morati biti "zapušten".
Slazem se.Nekako ,kako se Kaka vraca, Ozil slabi, i sve se rjedje spominje u pobjedama Reala kao jedan od najzasluznijih,odnosno nema vise onaj posjed lopte,odmah nema ni igre,a tek gdje su golovi i asistencije...
Sretno zmajevi!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 okt 2011, 20:55

tyler durden je napisao/la: da je ronaldova ova usla,bila bi kandidat za gol godine :D

[youtube][/youtube]
Na slican nacin je Dzeko dao Unitedu gol u Community Shieldu. Samo sto mu je udarac bio sekundi slabiji i precizniji.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 03 okt 2011, 20:59

MARCELO je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Koliko god mi je drago što se Kaka vratio, bojim se da će Ozil polako u zaborav padat, to su 2 slična igrača i jednostavno ne može se dovoljan broj lopta napriravit za njih dvojicu, obojica vole puno dodira s loptom i još kad tu dodamo CR - a znamo da će netko morati biti "zapušten".
Slazem se.Nekako ,kako se Kaka vraca, Ozil slabi, i sve se rjedje spominje u pobjedama Reala kao jedan od najzasluznijih,odnosno nema vise onaj posjed lopte,odmah nema ni igre,a tek gdje su golovi i asistencije...
Jednostavno,zajedno ne mogu nikako.Tako je uvijek bilo.Još kada se vrati Sahin,i za njega tesko da ce biti mjesta,ali uklopice Mou kockice valjda :D .Bez obzira ne sve,Real Madrid uskoro mora traziti pojacanje za zadnju liniju :)
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 okt 2011, 21:01

Nema problema momci, ako neko zakaze od igraca, uvijek imamo zamjenu 8-) . Sirok izbor na klupi zaista, idemo rotacijom do naslova :mrgreen: . Ozil nece vjecno igrati slabo, forma varira, pogotovo kod mladih igraca i ovo ne treba mnogo da cudi.
Doduse, mozda bi vec u narednom mecu mogao poceti Di Maria(suspenzija istekla?), mislim da bi dobili dosta i na defanzivnom planu. I da, hocemo Coentraa na lijevom beku 8-) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 okt 2011, 21:02

Donnie Darko je napisao/la:
tyler durden je napisao/la: da je ronaldova ova usla,bila bi kandidat za gol godine :D

[youtube][/youtube]
Na slican nacin je Dzeko dao Unitedu gol u Community Shieldu. Samo sto mu je udarac bio sekundi slabiji i precizniji.
:o Ovaj udarac i Dzekin nmg se mjerit , ovaj udarac je najmanje 20% jaci od Dzekinog... Ovdje je sreca pa je lopta isla direkt u golmana.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 okt 2011, 21:07

Ocito sam pogrijesio kad sam procjenio da je Higuain klasa Bendtnera,ako ovako nastavi jos malo pa ce biti klasa Gomeza,a kasnije mozda cak i ozbiljnih evropskih napadaca..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 okt 2011, 21:07

Nail for Real je napisao/la:Nema problema momci, ako neko zakaze od igraca, uvijek imamo zamjenu 8-) . Sirok izbor na klupi zaista, idemo rotacijom do naslova :mrgreen: . Ozil nece vjecno igrati slabo, forma varira, pogotovo kod mladih igraca i ovo ne treba mnogo da cudi.
Doduse, mozda bi vec u narednom mecu mogao poceti Di Maria(suspenzija istekla?), mislim da bi dobili dosta i na defanzivnom planu. I da, hocemo Coentraa na lijevom beku 8-) .
Mogu majstori igrat zajedno pravi vam je primjer Barcelona odakle dovoljno lopti za Iniestu,Messija,Xavija,Cesca,Alexisa,Pedra jbg bolje je imati predobre igrače nego padavičare poput Di Marie ;)
Da hoće više i Coentrao na beku igrat da vidiš da nije bolji od Marcela :D
Dylan Dog je napisao/la:Ocito sam pogrijesio kad sam procjenio da je Higuain klasa Bendtnera,ako ovako nastavi jos malo pa ce biti klasa Gomeza,a kasnije mozda cak i ozbiljnih evropskih napadaca..
Ne odustaješ :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 03 okt 2011, 21:08

Nail for Real je napisao/la:Nema problema momci, ako neko zakaze od igraca, uvijek imamo zamjenu 8-) . Sirok izbor na klupi zaista, idemo rotacijom do naslova :mrgreen: . Ozil nece vjecno igrati slabo, forma varira, pogotovo kod mladih igraca i ovo ne treba mnogo da cudi.
Bice sjajno ako se Angel vrati,bili bismo znatno brzi po desnom krilu,a Kaku i Ozila rotirati povremeno-jedan mora na klupu :(
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 okt 2011, 21:09

Lbj,pa ja sam ga zapravo upravo pohvalio :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 okt 2011, 21:16

Dylan Dog je napisao/la:Lbj,pa ja sam ga zapravo upravo pohvalio :mrgreen:
Nek se javi ta klapa na celu sa Gomezima i ostalim antitalentima kad zabije izvan sesnaesterca :lol: .
@LBJ, koliko je Ozil na krilu dobar u defanzivi kao Di Maria? Da li je uopste on koristan u defanzivi kao free role igrac? Mislim da ne moze on da trci u oba pravca kao Di Maria, previse se trosi a i ionako nije najbolje sa kondicijom. Jbg, treba razmisljati i o tome. Vidjeli smo jucer kako su bekovi ispadali prelako, ne mogu sve ni defanzivni vezni pokrivati , treba pomoc od krila. Bekovi grijesili(pogotovo Marcelo, ali znamo kakav je on kad ostane 1 na 1), sto je rezultiralo da stoperi maltene ostaju sami.
I da, nemoj da poredis nas sa Barcelonom. Kod njih se brane maltene svi, osim isturenog napadaca koji opet pravi pritisak na zadnju liniju :!: . Nije to jos taj nivo.
Ali, rotacija je po meni odgovor. No, vidjecemo sta ce Mourinho pripremiti.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 okt 2011, 21:27

Dylan Dog je napisao/la:Lbj,pa ja sam ga zapravo upravo pohvalio :mrgreen:
:lol: Opet ne odustaješ :mrgreen:
@Naile pa nek igra Coentrao na krilu ili Hamit nemoj onog padavičara u ekipu :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 03 okt 2011, 21:57

....................Kasiljas....................
.................................................
Ramos.....Karvaljo.......Pepe.....Marselo
.............Kedira..........Alonso...........
Ronaldo............Kaka............Di Maria
.....................Iguain.....................

Ovako bi bilo najbolje i najlogicnije:Iguain svakako prvi napadac-Benzema je igrac koji moze uvijek uci u igru i pogoditi,sto se vidjelo prosle sezone.Bez obzira na formu Kedira je korisniji od Dijare,Kaka polako ali sigurno ulazi u formu,mada tesko on moze odigrati cijelu tekmu,pa je zato tu Ozil da zamijeni-pogotovo u manjim tekmama.Bez obzira na sve Marselo je najbolji izbor na lijevom beku,a Di Marija,kao sto je Nail rekao moze posluziti i za defanzivu.Mislim i da bi Iguain postizao daleko veci broj golova kada bi ovako igrali,jer bi CR i Di Marija upucivali vise centarsuteva kada bi igrali na ovim pozicijama,a Iguain daleko bolje igra glavom od Benzeme.Sahin ponekad umjesto Alonsa ili na Di Marijino mjesto.Mislim da je ovakav tim i daleko iskusniji i trebao bi donijeti dobre rezultate :)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 okt 2011, 00:07

Treba Ramosa na štopera što više stavljat, ne znam kad je loše odigrao na toj poziciji, brz, odličan u skoku, beton. Koliko se sjećam u finalu kupa je odigrao na toj poziciji protiv Barce savršeno. Carvalho je u godinama, ne znamo koliko još može na vrhunskom nivou odigrat, lagano uigravat Pepea i Ramosa za svaki slučaj.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 okt 2011, 10:06

Toxicity je napisao/la:Treba Ramosa na štopera što više stavljat, ne znam kad je loše odigrao na toj poziciji, brz, odličan u skoku, beton. Koliko se sjećam u finalu kupa je odigrao na toj poziciji protiv Barce savršeno. Carvalho je u godinama, ne znamo koliko još može na vrhunskom nivou odigrat, lagano uigravat Pepea i Ramosa za svaki slučaj.
Ramos i Varane idealan štoperski par ;) U ovoj formaciji ja bi Pepea stavio na zadnjeg veznog Kaka,Ozil,Ronaldo i jedan napadač ostavljaju puno rupa nazad,a to Khedira(pogotovo Lass)ne može zatvoriti,a Pepe bi mogao 8-)

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 04 okt 2011, 15:54

Stručnjak do stručnjaka.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 okt 2011, 21:46

prije Moua na klupi jedini trener za kojeg sam bio siguran da zna šta radi je Capello,mrzili ga ili voljeli genijalac koji je u dva navrata na klupi Madrida razbijao protivnika i osvajao La Ligu,a i liga prvaka 1998 je osvojena sa ekipom koju je on sastavio godinu i po prije,dosta gluposti na račun Fabija je izrečeno ali samo se prisjetimo sezone mislim 06/07 i zadnjih deset kola,tu je svaka tekma bila žešća od predhodne i sve smo dobili i osvojili titulu, svaka čast ostalim trenerima koji su vodili Madrid ali za mene je dvojac Mourinho i Capello najveći.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 okt 2011, 21:52

madridist je napisao/la:prije Moua na klupi jedini trener za kojeg sam bio siguran da zna šta radi je Capello,mrzili ga ili voljeli genijalac koji je u dva navrata na klupi Madrida razbijao protivnika i osvajao La Ligu,a i liga prvaka 1998 je osvojena sa ekipom koju je on sastavio godinu i po prije,dosta gluposti na račun Fabija je izrečeno ali samo se prisjetimo sezone mislim 06/07 i zadnjih deset kola,tu je svaka tekma bila žešća od predhodne i sve smo dobili i osvojili titulu, svaka čast ostalim trenerima koji su vodili Madrid ali za mene je dvojac Mourinho i Capello najveći.
del Bosque?Nepoznat jelde :roll:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 04 okt 2011, 21:56

Zasto ono otjerase Del Bosquea? Ah da,nije bio dovoljno atraktivan, zato su bili atraktivni pomocnik Fergusona i "toki voki" trener Luxemburgo :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 okt 2011, 22:00

LBJ MVP je napisao/la:
madridist je napisao/la:prije Moua na klupi jedini trener za kojeg sam bio siguran da zna šta radi je Capello,mrzili ga ili voljeli genijalac koji je u dva navrata na klupi Madrida razbijao protivnika i osvajao La Ligu,a i liga prvaka 1998 je osvojena sa ekipom koju je on sastavio godinu i po prije,dosta gluposti na račun Fabija je izrečeno ali samo se prisjetimo sezone mislim 06/07 i zadnjih deset kola,tu je svaka tekma bila žešća od predhodne i sve smo dobili i osvojili titulu, svaka čast ostalim trenerima koji su vodili Madrid ali za mene je dvojac Mourinho i Capello najveći.
del Bosque?Nepoznat jelde :roll:
Rekao sam za mene su Capello i Mou najveći,a pritom ne mislim omalovažavat ni jednog od trenera koji su vodili Madrid,ako je tebi Del Bosque favorit meni je to ok neću te ubjedjivat da griješiš
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.