Eduard je osnovao Želju, Ivica proslavio, Amar ga održava na životu a čekamo četvrtoga da nas odvede među zvijezde

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hehe, nemoj cetvrtog da cekamo, nek nas Amar vodi do zvijezdaemchoz je napisao/la:Stadion Želje će se jednog dana zvati Ivica Osim!
Eduard je osnovao Želju, Ivica proslavio, Amar ga održava na životu a čekamo četvrtoga da nas odvede među zvijezde
Svidja mi se,mozda i jeste bolje,tacnije jeste bolje...Napredujemo!!!Ako moze Terminator da zivi sa saznanjem da jedan stadion nosi njegovo ime samo zato sto je iz te zemlje,vala moze i Osim izdurace on i taj ''teret''...@tekk je napisao/la:A da se stadion zove Ivica Osim bolje je od bilo kakve statue,spomenika..
joj evo i sada kad gledam ovaj klip,kako mi je krivo shto ponistise gol,jos ono kad je gredic osuto strava...a mulaosmanovic je na ovoj utakmici dijelio lopte kao rukom...strava...veceras svi na grbavicu...i aBd.pobjeda VOLIM TE ZELJO....tanzla je napisao/la:
Eo malo zagrijavanja za veceras, blago receno da se najezim svaki put od ovoga.. pogotovo kod ponistenog gola, to kad sam prezivio, zivjecu 100 godina!
tanzla je napisao/la:
Eo malo zagrijavanja za veceras, blago receno da se najezim svaki put od ovoga.. pogotovo kod ponistenog gola, to kad sam prezivio, zivjecu 100 godina!
Ako nije frka napisi izvorlottdogg je napisao/la:99% potpisuje lazar popovic iz cukarickog , napadac 190 visok
kakva nam je liga i ako pogledamo konstituciju Ćuluma vjerujem da bi ovaj bio pojačanje! Vidjećemo...lottdogg je napisao/la:99% potpisuje lazar popovic iz cukarickog , napadac 190 visok
...e 'ebat ga sad!!!nisam znao taj podatak,sad znam,al'nije to ni poenta ni mjerilo,njihova legenda je Terminator,a nasa Osim...@tekk je napisao/la:ako pod terminator mislis na ovo...http://www.austria-archiv.at/images/sta ... negger.jpg....jbg on ga je i napravio ...mislim financirao izgradnju ili sta vec
Knele je napisao/la:Večeras piva, bhtv i ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Iz Gradačca je čovjek, čitaj19TM87 je napisao/la:Knele je napisao/la:Večeras piva, bhtv i ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
KAKAV BHT NA GRBAVICU
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blank123, Google Adsense [Bot], Levin i 46 gostiju.