FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BluesForever
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BluesForever » 06 okt 2011, 22:21

Kako ovi na Pinku smiju puštati ovako poruke neprimjerenog sadržaja,ništa je ovaj forum šta ovi pišu na pinku.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 06 okt 2011, 22:21

Blueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
lijep dan, dijete mase zastavom, kad dodjem dole imam sta vidjeti, krv dim dijete se sjebalo.
bilo sto bilo, podjem kuci oko 8 h, kad kod importanea i MUP stoje "dragi" gosti i nesto kornjaca oko njih.
Parkiram auto u Importane i lagano se usetam medju njih, oni me gledaju, ne kontaju
obilazim idem od kombija do kombija, i pricam na mob, **** ustasama sva zivo i mrtvo, govorrim dijete mi bilo u autu. oni se sjebase, nesto ko gledaju, ja obilaazim jos malo i sjedam za jedan sto, uzimam im cigare sa stola i ptam sta su se usrali, ok je ako nisu gadjali djecu i zene
ostanem tu nekih sat, hodaju ko muhe bez glave, poslije toga napravim par krugova sa autom okolo i pustim do kraja Cuva bog Zelju svog doslovce na metar od njih, oni nes dosaptavaju i sute, vidjeli su me sam samcat u plavom duxu
jbg
:lol: :roll:
"JOŠ OD 1926"

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 06 okt 2011, 22:21

@index . hr

Pa to je napisao dotični Armin Hasanbegović iz Sarajeva. Znači da neki "naš" kreten zakuhava.
Zadnja izmjena: videoton1, dana/u 06 okt 2011, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 06 okt 2011, 22:21

Blueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
lijep dan, dijete mase zastavom, kad dodjem dole imam sta vidjeti, krv dim dijete se sjebalo.
bilo sto bilo, podjem kuci oko 8 h, kad kod importanea i MUP stoje "dragi" gosti i nesto kornjaca oko njih.
Parkiram auto u Importane i lagano se usetam medju njih, oni me gledaju, ne kontaju
obilazim idem od kombija do kombija, i pricam na mob, **** ustasama sva zivo i mrtvo, govorrim dijete mi bilo u autu. oni se sjebase, nesto ko gledaju, ja obilaazim jos malo i sjedam za jedan sto, uzimam im cigare sa stola i ptam sta su se usrali, ok je ako nisu gadjali djecu i zene
ostanem tu nekih sat, hodaju ko muhe bez glave, poslije toga napravim par krugova sa autom okolo i pustim do kraja Cuva bog Zelju svog doslovce na metar od njih, oni nes dosaptavaju i sute, vidjeli su me sam samcat u plavom duxu
jbg
bola odakle tebi pravo da hrvate zoves ustasama, **** mater i ustasama i cetnicima i balijama, glupani jedni zatucani. Citava situacija je izrezirana. Svi smo u nacionalnim torovima, GLADNI ALI NACIONALNO OSVJESTENI

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 06 okt 2011, 22:21

Grbavica moj zivot je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku?? :lol:
1. Mario iz Ljubuškog - lasta
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil

:lol:
3 je bio atraktivan ali nije zadovoljio ziri.Inace vec legnde toga Ivo,Josip i Ivan svi iz Sirokog
Veoma atraktivan, cak je i pokusao pored rijeke skociti :lol:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 okt 2011, 22:22

Blueone je napisao/la:logicno pitari se smiju
znam da zvuci zanimljivo, al kad ti se dijete u autu prepadne, reagujes malo drukcije
plavi dux, , luky strike garaci su bile na stolu
Niko se ne smije , već mi je muka od svega. Pročitaj moj post od ranije. Niko hajdukovcima nije mogao prići ni na 10 metara kod mupa a ne da se ušeta među njih kako ti reče al nema veze. Opet ponavljam , hvala Bogu nema mrtve glave !
U novi boj ...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 06 okt 2011, 22:22

Nekontam što mi ne bi branili svoj ponos ? Ma kad mogu oni možemo i mi samo na drugi način .
Mi nikad nismo bili " ONI " i u tome se razlikujemo al polahko sve če doči na svoje a ako če se i igrati to drugo poluvrijeme nek se igra više pa i produzeci ako trebaju samo nek ne bude ni ovako više pa nemoze brate ma nema sanse !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 okt 2011, 22:23

KB-TM87 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku?? :lol:
1. Mario iz Ljubuškog - lasta
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil

:lol:
OU JEEEE HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHA madafaka oplako sam..

sta je sa revijalnim dijelom?

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 06 okt 2011, 22:25

medoje je napisao/la:
jbg
bola odakle tebi pravo da hrvate zoves ustasama, **** mater i ustasama i cetnicima i balijama, glupani jedni zatucani. Citava situacija je izrezirana. Svi smo u nacionalnim torovima, GLADNI ALI NACIONALNO OSVJESTENI

medoje kralju rekao sam ustase a ne hrvati i da sam na kraju sjeo s ljudima na skoda oktavija KŽ tablice cini mi se, polupanih stakala.
u toku je konkurs za poticaje u poljoprivredi pa se nekako skontaj i apliciraj da nemoras vise cuvati ovce ko zadnji coban
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 06 okt 2011, 22:26

SarajlijaTM je napisao/la:
medoje je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:Kako to ljudi gledaju :o :o pa Željo ima više navijača katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti nego zrinjski i borac zajedno. Sve se na to okrece nazalost a to nema veze ni sa čim :?
naravno, isto kao i oni vise clanova islamske vjeroispovijesti nego vi? :lol:
idi u pripadajucu bogomolju pa pricaj o vjeroispovjesti,ovo je sportski forum
zeljini navijaci su radnicka djeca i zeljo je radnicki klub
kraj price

@medoje=medoji :lol: :lol:
Pa to i ja govorim :roll: da nije stvar u vjeri i da tome nije mjesto u sportu
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 22:27

shaman7 je napisao/la:sta je sa revijalnim dijelom?
Pa i nije bila neka svečanost... Ali potrudio se Josip zvani kamikaza da izmami osmjehe na licima posjetitelja. Izveo je takozvani harakiri, pojašnjenja nisu potrebna.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2011, 22:27

A da me vidi Babo,kako letim u Miljacku :D
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 06 okt 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 06 okt 2011, 22:27

Blueone je napisao/la:
medoje je napisao/la:
jbg

medoje kralju rekao sam ustase a ne hrvati i da sam na kraju sjeo s ljudima na skoda oktavija KŽ tablice cini mi se, polupanih stakala.
u toku je konkurs za poticaje u poljoprivredi pa se nekako skontaj i apliciraj da nemoras vise cuvati ovce ko zadnji coban
pa rekao si ustase, na koga si mislio!? ne seri bola

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 okt 2011, 22:29

Navijači Hajduka koji su ušli na stadion dva sata prije početka utakmice su izazvali nerede, a u tome im je pomogla policija iz Hercegovačko-neretvanskog kantona koja ih je obezbjeđivala kao podrška MUPu KS.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 okt 2011, 22:29

@medoje, medu moj.. De se ti malo raspitaj oko tih nacionalističkih finti.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 okt 2011, 22:30

medoje je napisao/la: pa rekao si ustase, na koga si mislio!? ne seri bola
a bola bola, dosadni ste vise, pali odavde !!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2011, 22:30

FCS je napisao/la:Evo gledam na pinku ovu emisiju i nemogu vjerovati koja propaganda. Čuj sada u prvom planu napad na neke navijače goška od strane navijača želje koji su istovremeno bili na utakmici sa slobodom a zanimljivo da to niko nije vidio /te fantome/ osim navedenih likova iz mjestašceta zvanog gabela hmhmhmhmhmh Sjetimo se zadnji put kada je naša repka trebala igrati baraž sa portugalom šta se dešava krv pada u širokom brijegu, stvaraju se tenzije, sve je kao u kotlu. Dvije godine kasnije naša repka ponovo ima sjajnu priliku, baraž u džepu opet zanimljive stvari:
- u banja luci otvorena vrata huliganima da uđu na teren, samo bog spasio da nebude mrtvih
- napad u mostaru, gdje 5 ljudi čuva 1000 huligana da ne upadnu u teren, tarik cerič pukom srećom izbjegao linč
- danas policija HNK uvodi ove na sjevernu tribinu i pušta ih da napadnu 15 ljudi koji pripremaju koreografiju, čekao se ogovor i nečija smrt da se napravi haos, a tko profitira u takvom scenariju NACIONALNE STRUJE KOJE SVAKI POZITIVAN SIGNAL U OVOJ ZEMLJI VIDE KAO SVOJ PORAZ. Pametnom dosta, zato mislim da bi privremena odluka o zabrani gostujućim navijačima da idu na utakmice bila jedina ispravna. Nemojmo dozvoliti da se desi novi Vedran, jer onda sve gubi bilo kakav smisao.
Svaka cast na postu drug , korektno do bola i da se nadovezem sa pitanjem : od kuda iz Hercegovine oko 200-300 "navijaca" Hajduka , ko je to organizovao i zasto su dosli ???
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 06 okt 2011, 22:31

pa medoje kingu tooo
konacno si ukapiro
reko sam hebem stasau sve a ne hrvatima, jar pazi ovo
mozda sam i ja hrvat, aaaa??
i dosta vise o nacionalizmu i bogomoljama , zapitajmo se hocemo li voditi svoju djecu na utakmice za par god ili to vise nece ni postojat
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 06 okt 2011, 22:31

SK Torcida Split 1. mjesto ( slobodni stil u Miljacku )
SK Delije 2. mjesto ( prsno u fontanu kod Inna )
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 okt 2011, 22:31

Onaj osjecaj kad ti navijac Hajduka kaze koliko je duboka Miljacka :lol: .
FK Željezničar
Chelsea FC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, perodeformero i 43 gosta.