FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@index . hr
Pa to je napisao dotični Armin Hasanbegović iz Sarajeva. Znači da neki "naš" kreten zakuhava.
Pa to je napisao dotični Armin Hasanbegović iz Sarajeva. Znači da neki "naš" kreten zakuhava.
Zadnja izmjena: videoton1, dana/u 06 okt 2011, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.
bola odakle tebi pravo da hrvate zoves ustasama, J*** mater i ustasama i cetnicima i balijama, glupani jedni zatucani. Citava situacija je izrezirana. Svi smo u nacionalnim torovima, GLADNI ALI NACIONALNO OSVJESTENIBlueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
lijep dan, dijete mase zastavom, kad dodjem dole imam sta vidjeti, krv dim dijete se sjebalo.
bilo sto bilo, podjem kuci oko 8 h, kad kod importanea i MUP stoje "dragi" gosti i nesto kornjaca oko njih.
Parkiram auto u Importane i lagano se usetam medju njih, oni me gledaju, ne kontaju
obilazim idem od kombija do kombija, i pricam na mob, **** ustasama sva zivo i mrtvo, govorrim dijete mi bilo u autu. oni se sjebase, nesto ko gledaju, ja obilaazim jos malo i sjedam za jedan sto, uzimam im cigare sa stola i ptam sta su se usrali, ok je ako nisu gadjali djecu i zene
ostanem tu nekih sat, hodaju ko muhe bez glave, poslije toga napravim par krugova sa autom okolo i pustim do kraja Cuva bog Zelju svog doslovce na metar od njih, oni nes dosaptavaju i sute, vidjeli su me sam samcat u plavom duxu
jbg
Veoma atraktivan, cak je i pokusao pored rijeke skocitiGrbavica moj zivot je napisao/la:3 je bio atraktivan ali nije zadovoljio ziri.Inace vec legnde toga Ivo,Josip i Ivan svi iz SirokogKB-TM87 je napisao/la:1. Mario iz Ljubuškog - lastaBluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku??
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil
Niko se ne smije , već mi je muka od svega. Pročitaj moj post od ranije. Niko hajdukovcima nije mogao prići ni na 10 metara kod mupa a ne da se ušeta među njih kako ti reče al nema veze. Opet ponavljam , hvala Bogu nema mrtve glave !Blueone je napisao/la:logicno pitari se smiju
znam da zvuci zanimljivo, al kad ti se dijete u autu prepadne, reagujes malo drukcije
plavi dux, , luky strike garaci su bile na stolu
U novi boj ...
Nekontam što mi ne bi branili svoj ponos ? Ma kad mogu oni možemo i mi samo na drugi način .
Mi nikad nismo bili " ONI " i u tome se razlikujemo al polahko sve če doči na svoje a ako če se i igrati to drugo poluvrijeme nek se igra više pa i produzeci ako trebaju samo nek ne bude ni ovako više pa nemoze brate ma nema sanse !
Mi nikad nismo bili " ONI " i u tome se razlikujemo al polahko sve če doči na svoje a ako če se i igrati to drugo poluvrijeme nek se igra više pa i produzeci ako trebaju samo nek ne bude ni ovako više pa nemoze brate ma nema sanse !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
OU JEEEE HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAAHA madafaka oplako sam..KB-TM87 je napisao/la:1. Mario iz Ljubuškog - lastaBluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku??
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil
sta je sa revijalnim dijelom?
medoje je napisao/la:bola odakle tebi pravo da hrvate zoves ustasama, **** mater i ustasama i cetnicima i balijama, glupani jedni zatucani. Citava situacija je izrezirana. Svi smo u nacionalnim torovima, GLADNI ALI NACIONALNO OSVJESTENIBlueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
lijep dan, dijete mase zastavom, kad dodjem dole imam sta vidjeti, krv dim dijete se sjebalo.
bilo sto bilo, podjem kuci oko 8 h, kad kod importanea i MUP stoje "dragi" gosti i nesto kornjaca oko njih.
Parkiram auto u Importane i lagano se usetam medju njih, oni me gledaju, ne kontaju
obilazim idem od kombija do kombija, i pricam na mob, **** ustasama sva zivo i mrtvo, govorrim dijete mi bilo u autu. oni se sjebase, nesto ko gledaju, ja obilaazim jos malo i sjedam za jedan sto, uzimam im cigare sa stola i ptam sta su se usrali, ok je ako nisu gadjali djecu i zene
ostanem tu nekih sat, hodaju ko muhe bez glave, poslije toga napravim par krugova sa autom okolo i pustim do kraja Cuva bog Zelju svog doslovce na metar od njih, oni nes dosaptavaju i sute, vidjeli su me sam samcat u plavom duxu
jbg
medoje kralju rekao sam ustase a ne hrvati i da sam na kraju sjeo s ljudima na skoda oktavija KŽ tablice cini mi se, polupanih stakala.
u toku je konkurs za poticaje u poljoprivredi pa se nekako skontaj i apliciraj da nemoras vise cuvati ovce ko zadnji coban
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Pa to i ja govorimSarajlijaTM je napisao/la:idi u pripadajucu bogomolju pa pricaj o vjeroispovjesti,ovo je sportski forummedoje je napisao/la:naravno, isto kao i oni vise clanova islamske vjeroispovijesti nego vi?diego_TM je napisao/la:Kako to ljudi gledaju![]()
pa Željo ima više navijača katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti nego zrinjski i borac zajedno. Sve se na to okrece nazalost a to nema veze ni sa čim
zeljini navijaci su radnicka djeca i zeljo je radnicki klub
kraj price
@medoje=medoji![]()
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa i nije bila neka svečanost... Ali potrudio se Josip zvani kamikaza da izmami osmjehe na licima posjetitelja. Izveo je takozvani harakiri, pojašnjenja nisu potrebna.shaman7 je napisao/la:sta je sa revijalnim dijelom?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
Bundesliga
- Kontakt:
A da me vidi Babo,kako letim u Miljacku 
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 06 okt 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
pa rekao si ustase, na koga si mislio!? ne seri bolaBlueone je napisao/la:medoje je napisao/la:bola odakle tebi pravo da hrvate zoves ustasama, **** mater i ustasama i cetnicima i balijama, glupani jedni zatucani. Citava situacija je izrezirana. Svi smo u nacionalnim torovima, GLADNI ALI NACIONALNO OSVJESTENIBlueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
jbg
medoje kralju rekao sam ustase a ne hrvati i da sam na kraju sjeo s ljudima na skoda oktavija KŽ tablice cini mi se, polupanih stakala.
u toku je konkurs za poticaje u poljoprivredi pa se nekako skontaj i apliciraj da nemoras vise cuvati ovce ko zadnji coban
Navijači Hajduka koji su ušli na stadion dva sata prije početka utakmice su izazvali nerede, a u tome im je pomogla policija iz Hercegovačko-neretvanskog kantona koja ih je obezbjeđivala kao podrška MUPu KS.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
@medoje, medu moj.. De se ti malo raspitaj oko tih nacionalističkih finti.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
a bola bola, dosadni ste vise, pali odavde !!medoje je napisao/la: pa rekao si ustase, na koga si mislio!? ne seri bola
- Neandertalac
- Kontakt:
Svaka cast na postu drug , korektno do bola i da se nadovezem sa pitanjem : od kuda iz Hercegovine oko 200-300 "navijaca" Hajduka , ko je to organizovao i zasto su dosli ???FCS je napisao/la:Evo gledam na pinku ovu emisiju i nemogu vjerovati koja propaganda. Čuj sada u prvom planu napad na neke navijače goška od strane navijača želje koji su istovremeno bili na utakmici sa slobodom a zanimljivo da to niko nije vidio /te fantome/ osim navedenih likova iz mjestašceta zvanog gabela hmhmhmhmhmh Sjetimo se zadnji put kada je naša repka trebala igrati baraž sa portugalom šta se dešava krv pada u širokom brijegu, stvaraju se tenzije, sve je kao u kotlu. Dvije godine kasnije naša repka ponovo ima sjajnu priliku, baraž u džepu opet zanimljive stvari:
- u banja luci otvorena vrata huliganima da uđu na teren, samo bog spasio da nebude mrtvih
- napad u mostaru, gdje 5 ljudi čuva 1000 huligana da ne upadnu u teren, tarik cerič pukom srećom izbjegao linč
- danas policija HNK uvodi ove na sjevernu tribinu i pušta ih da napadnu 15 ljudi koji pripremaju koreografiju, čekao se ogovor i nečija smrt da se napravi haos, a tko profitira u takvom scenariju NACIONALNE STRUJE KOJE SVAKI POZITIVAN SIGNAL U OVOJ ZEMLJI VIDE KAO SVOJ PORAZ. Pametnom dosta, zato mislim da bi privremena odluka o zabrani gostujućim navijačima da idu na utakmice bila jedina ispravna. Nemojmo dozvoliti da se desi novi Vedran, jer onda sve gubi bilo kakav smisao.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pa medoje kingu tooo
konacno si ukapiro
reko sam hebem stasau sve a ne hrvatima, jar pazi ovo
mozda sam i ja hrvat, aaaa??
i dosta vise o nacionalizmu i bogomoljama , zapitajmo se hocemo li voditi svoju djecu na utakmice za par god ili to vise nece ni postojat
konacno si ukapiro
reko sam hebem stasau sve a ne hrvatima, jar pazi ovo
mozda sam i ja hrvat, aaaa??
i dosta vise o nacionalizmu i bogomoljama , zapitajmo se hocemo li voditi svoju djecu na utakmice za par god ili to vise nece ni postojat
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
SK Torcida Split 1. mjesto ( slobodni stil u Miljacku )
SK Delije 2. mjesto ( prsno u fontanu kod Inna )
SK Delije 2. mjesto ( prsno u fontanu kod Inna )
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
Onaj osjecaj kad ti navijac Hajduka kaze koliko je duboka Miljacka
.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Sa orga :
Koreografija je radjena dva dana ,skoro 24 sata par momaka uz podrsku mladjih , uz par manjih tehnickih problema dovedena je do perfekcije i trebala je bit jedna od boljih uz parolu od 80 metara i kartone , u 16 i 45 dolaze tri autobusa par kombija i par auta Torcide , na juznoj tribini nije bilo nijednog policajca , bilo je 20 tak pripadnika game il vec ne znam koga , nakon izlaska iz buseva 150-200 torcidasa krece prema jugu , gama im se sklanja za to vrijeme nas 5 uz 10tak djecaka od 14-15 godina postavljamo kartone , djeca bjeze a momak koji je bio najblize do njih dobija batine na svu srecu nije teze povrijedjen a moglo je bit najgore . Kod sebe smo imali jednu baklju koju bacamo prema njima i povlacimo se do izlaza gdje nas nasa milicija istjeruje i udara koda smo mi nesto uradili a torcidu su zadrzali 5 minuta na tribini bez da su ista poduzeli , na izlazu sa zapada nas udaraju ponovo i istjeruju sa stadiona .
MOLIM ORGANIZATORE UTAKMICE ,ZASTITARSKU AGENCIJU ,MILICIJU IL KOGA VEC DA SE DOGOVORE KO CE SKUPIT 1000 KM ZA unistenu koreografiju za sta su oni krivi prije svega .
Incidenti poslje utakmice su bili logican slijed svega , o tome se ne treba po forumu jer izgleda da pola evrope cita ovaj forum i prenosi gdje ko hoce , deblji kraj nisu izvukli nikakvi hercegovci kosto direktor Muharemovic kaze nego Torcida iz Splita ,Dubrovnika ,Zagreba i dalmacije , izgleda da su nekim cudom promakli divnim bh drotovima i to bas tih 4-5 kombija i par auta prve ekipe torcide ...
Koreografija je radjena dva dana ,skoro 24 sata par momaka uz podrsku mladjih , uz par manjih tehnickih problema dovedena je do perfekcije i trebala je bit jedna od boljih uz parolu od 80 metara i kartone , u 16 i 45 dolaze tri autobusa par kombija i par auta Torcide , na juznoj tribini nije bilo nijednog policajca , bilo je 20 tak pripadnika game il vec ne znam koga , nakon izlaska iz buseva 150-200 torcidasa krece prema jugu , gama im se sklanja za to vrijeme nas 5 uz 10tak djecaka od 14-15 godina postavljamo kartone , djeca bjeze a momak koji je bio najblize do njih dobija batine na svu srecu nije teze povrijedjen a moglo je bit najgore . Kod sebe smo imali jednu baklju koju bacamo prema njima i povlacimo se do izlaza gdje nas nasa milicija istjeruje i udara koda smo mi nesto uradili a torcidu su zadrzali 5 minuta na tribini bez da su ista poduzeli , na izlazu sa zapada nas udaraju ponovo i istjeruju sa stadiona .
MOLIM ORGANIZATORE UTAKMICE ,ZASTITARSKU AGENCIJU ,MILICIJU IL KOGA VEC DA SE DOGOVORE KO CE SKUPIT 1000 KM ZA unistenu koreografiju za sta su oni krivi prije svega .
Incidenti poslje utakmice su bili logican slijed svega , o tome se ne treba po forumu jer izgleda da pola evrope cita ovaj forum i prenosi gdje ko hoce , deblji kraj nisu izvukli nikakvi hercegovci kosto direktor Muharemovic kaze nego Torcida iz Splita ,Dubrovnika ,Zagreba i dalmacije , izgleda da su nekim cudom promakli divnim bh drotovima i to bas tih 4-5 kombija i par auta prve ekipe torcide ...
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Capt_Billy
- Kontakt:
INFO: Tko je god kupio kartu neka je ne baca!! Trebat ce je za sljedecu prijateljsku tekmu!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 21 gost.