Marikzio, Onuci i Motnolivio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mislio da su oni iz Avaza najocajniji sto se tice strucnosti ali Magica ovi vasi su me debelo iznenadili...MaGiCa je napisao/la:
Marikzio, Onuci i Motnolivio![]()
![]()
![]()
Ne seri. Svi zvizde, nemoj da se pravis lud.skyisthelimit je napisao/la:fin docek talijanima uz salve zvizduka nema sta,,..To samo moze srpska publika
ne zvizde vise,nije to vise furkaIgorBL je napisao/la:Ne seri. Svi zvizde, nemoj da se pravis lud.skyisthelimit je napisao/la:fin docek talijanima uz salve zvizduka nema sta,,..To samo moze srpska publika
Navijaci BiH prvi zvizde svima redom. Bar bi ti to trebao znati.
IgorBL je napisao/la:Ne seri. Svi zvizde, nemoj da se pravis lud.skyisthelimit je napisao/la:fin docek talijanima uz salve zvizduka nema sta,,..To samo moze srpska publika
Navijaci BiH prvi zvizde svima redom. Bar bi ti to trebao znati.
Kako nikad ne uplatim tiket, kad sam siguran u nestoMaGiCa je napisao/la:
Srbija - Italija 1-1.
Opet ti mesas teze.Admir_Sa je napisao/la:a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono
a gle sad italiji nish nije trebalo pa ih izdominirashe u sred beograda, srbija u drugom pol polupriliku jednu napravila, a trebala im pobjeda
bez kvalitetnog Juventusa tesko da ima i kvalitetne Italije, tako je bilo a mislim da ce tako i ubuduce cesto biti.Arogantni je napisao/la:Vidjeli bi vi da su Italijani veceras bili u poziciji u kojoj su Srbi... Pa 5 bi strpali da su htjeli malo ozbiljnije igrati...
Pirlo magija nije htio 3x otrcati naprijed-nazad, sto je meni kao simpatizeru JUVETA veoma draago jer se nije nikako umorio bas kao ni svi ostali igraci JUVETA...
Sad protiv S. Iraca dati priliku svim igracima koji nisu toliko igrali u kvalifikacijama a ove je bolje da postede...
I kad bi sve odmarali Italijani su opet za 3-4 klase jaci od Iraca...
Nadam se da se Marcha nije ozbiljnije povrijedio iako ga nesto plaho ni ne volim... Kao i obicno JUVENTUS dao skoro polovinu igraca, sto sadasnjih, sto prijasnjih...
FORZA BiH, FORZA ITALIA, FORZA JUVE...
Kakva je tad Srbija bila majke ti? Dobili farane, zijanili dva boda kuci protiv slovenaca i osramotili se protiv estonaca kuci. Pa veci optimizam se nekom logikom trebao graditi prije ove sad tekme, nego one u genovi.Devil je napisao/la:Opet ti mesas teze.Admir_Sa je napisao/la:a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono
a gle sad italiji nish nije trebalo pa ih izdominirashe u sred beograda, srbija u drugom pol polupriliku jednu napravila, a trebala im pobjeda![]()
Kakva je ta Srbija,kakva je ta Italija ?
Kakva je ova Srbija,kakva je ova Italija ?
Kakva je tada atmosfera bila u nasoj reprezentaciji,kakva sada.
Ko je selektirao i pripremao ekipu tada,a ko sada ?
Kada sam sebi odgovoris na ta pitanja doci ces do logicnog odgovora.
Veceras Italija s obzirom da je obezbedila plasman dosta dobra,svidja mi se njihova jednostavnost i pas igra koju su veceras pokazali,nakon nekoliko godina izuzetno lose igre Italijani su se sa Prandelijem vratili na pravi kolosek.
nemoj tako, u boljij si formi kad izgubis od Estonije(to ti je ona velesila sto primi 7 komada) kuci, nego kad pobijedis otocice FarskeAdmir_Sa je napisao/la:Kakva je tad Srbija bila majke ti? Dobili farane, zijanili dva boda kuci protiv slovenaca i osramotili se protiv estonaca kuci. Pa veci optimizam se nekom logikom trebao graditi prije ove sad tekme, nego one u genovi.Devil je napisao/la:Opet ti mesas teze.Admir_Sa je napisao/la:a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono
a gle sad italiji nish nije trebalo pa ih izdominirashe u sred beograda, srbija u drugom pol polupriliku jednu napravila, a trebala im pobjeda![]()
Veceras Italija s obzirom da je obezbedila plasman dosta dobra,svidja mi se njihova jednostavnost i pas igra koju su veceras pokazali,nakon nekoliko godina izuzetno lose igre Italijani su se sa Prandelijem vratili na pravi kolosek.
Al su se onda talijani usrali, a sad je kao losha atmosfera bila u ekipi srbije![]()
ne kontam majke mi
Znas dobro @Admire da te cenim i volim kao forumasa,ali jednostavno si neupucen u dosta stvari u i oko reprezentacije Srbije kako u to vreme,kako sada,kako prosle godine...,a ja stvarno nisam veceras raspolozen da pisem o tome,razjebala mi je Severna Irska moral totalno.Admir_Sa je napisao/la:Kakva je tad Srbija bila majke ti? Dobili farane, zijanili dva boda kuci protiv slovenaca i osramotili se protiv estonaca kuci. Pa veci optimizam se nekom logikom trebao graditi prije ove sad tekme, nego one u genovi.Devil je napisao/la:Opet ti mesas teze.Admir_Sa je napisao/la:a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono
Al su se onda talijani usrali, a sad je kao losha atmosfera bila u ekipi srbije![]()
ne kontam majke mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.