Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

MaGiCa
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la MaGiCa » 07 okt 2011, 19:31

slika

Marikzio, Onuci i Motnolivio :lol: :lol: :lol:

slika

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 okt 2011, 19:41

MaGiCa je napisao/la:slika

Marikzio, Onuci i Motnolivio :lol: :lol: :lol:

slika
Mislio da su oni iz Avaza najocajniji sto se tice strucnosti ali Magica ovi vasi su me debelo iznenadili...
Koji urac mu Pirlo igra po strani... Valjda ce Marchisio to igrati a De Rosi i Pirlo na sredini...
Nadam se da ce moja dr. najdraza zemlja pobjediti tj. Italija a nju simpatisem iz razloga sto u njenoj fud. ligi igra moj uz ZELJU omiljeni tim tj. JUVE....
Pa nek se onda Srbija i Slovenija pokolju u Ljubljani za prolaz u baraz mada sam sam siguran da ce u barazu biti Srbija jer je dosta kvalitetnija od Janeza...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 19:54

Forza Italia,bod je dovoljan.Kakav je ovo gore sasav azzura?:D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 okt 2011, 20:48

fin docek talijanima uz salve zvizduka nema sta,,..To samo moze srpska publika
15.10 - 15.06 ...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 okt 2011, 20:50

Ma Marchisioooooooooooooooooooo :lol: :lol:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 okt 2011, 20:51

Toooooooooooooooooooo :lol: nek su ih spustili pa nek materi svojoj zvizde :lol:
15.10 - 15.06 ...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 okt 2011, 20:53

Ma realno Juventus, onaj Italija :mrgreen: je mnogo jaca od od ove Srbije, samo ako se ne budu previse zajebavali, to je sigurna pobjeda...

Igraju ko Juventus jbt, sa mnogo posjeda i presinga :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 07 okt 2011, 20:59

skyisthelimit je napisao/la:fin docek talijanima uz salve zvizduka nema sta,,..To samo moze srpska publika
Ne seri. Svi zvizde, nemoj da se pravis lud.
Navijaci BiH prvi zvizde svima redom. Bar bi ti to trebao znati.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 okt 2011, 21:02

IgorBL je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:fin docek talijanima uz salve zvizduka nema sta,,..To samo moze srpska publika
ne zvizde vise,nije to vise furka :D :D
ZZ

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 07 okt 2011, 21:03

IgorBL je napisao/la:

a zasto talijanima prosvjetitelju :?

...Da, BiH je zvizdala rumunima opravdano..bjelorusima nije jer nisu ni oni nama..

, a to da svi zvizde slazem se, srbi nisu ni sa kim u dobrim odnosima, svima zvizde
15.10 - 15.06 ...

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 okt 2011, 21:05

Sad kad ga Kolarov zabije iz slobodnjaka. :P ...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 okt 2011, 23:03

Kao sto rekoh:
MaGiCa je napisao/la:
Srbija - Italija 1-1. 8-)
Kako nikad ne uplatim tiket, kad sam siguran u nesto :?: :!: slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2011, 23:24

a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono

a gle sad italiji nish nije trebalo pa ih izdominirashe u sred beograda, srbija u drugom pol polupriliku jednu napravila, a trebala im pobjeda :roll:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 okt 2011, 23:31

Ma dobro, ondje je Italija bila jos uvijek relativno losa, trazila se. Tek poslije su uhvatili pravu formu i nasli sistem koji im odgovara...

Ova Italija je medju 4-5 reprezentacija. Imaju strasan vezni red, mahom igraci koji su u formi....sa svima bi mogli igrat. Pobjedise i Spaniju jbg, ravnopravni sa Nijemcima na Westfallenu...itd...

Samo da nastave tako, a veceras bi pobjedili da su imali te aspiracije.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 okt 2011, 23:36

Admir_Sa je napisao/la:a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono

a gle sad italiji nish nije trebalo pa ih izdominirashe u sred beograda, srbija u drugom pol polupriliku jednu napravila, a trebala im pobjeda :roll:
Opet ti mesas teze. ;)

Kakva je ta Srbija,kakva je ta Italija ?
Kakva je ova Srbija,kakva je ova Italija ?
Kakva je tada atmosfera bila u nasoj reprezentaciji,kakva sada.
Ko je selektirao i pripremao ekipu tada,a ko sada ?

Kada sam sebi odgovoris na ta pitanja doci ces do logicnog odgovora.

Veceras Italija s obzirom da je obezbedila plasman dosta dobra,svidja mi se njihova jednostavnost i pas igra koju su veceras pokazali,nakon nekoliko godina izuzetno lose igre Italijani su se sa Prandelijem vratili na pravi kolosek. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 okt 2011, 23:39

Vidjeli bi vi da su Italijani veceras bili u poziciji u kojoj su Srbi... Pa 5 bi strpali da su htjeli malo ozbiljnije igrati...
Pirlo magija nije htio 3x otrcati naprijed-nazad, sto je meni kao simpatizeru JUVETA veoma draago jer se nije nikako umorio bas kao ni svi ostali igraci JUVETA...
Sad protiv S. Iraca dati priliku svim igracima koji nisu toliko igrali u kvalifikacijama a ove je bolje da postede...
I kad bi sve odmarali Italijani su opet za 3-4 klase jaci od Iraca...
Nadam se da se Marcha nije ozbiljnije povrijedio iako ga nesto plaho ni ne volim... Kao i obicno JUVENTUS dao skoro polovinu igraca, sto sadasnjih, sto prijasnjih...
FORZA BiH, FORZA ITALIA, FORZA JUVE...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 23:43

Arogantni je napisao/la:Vidjeli bi vi da su Italijani veceras bili u poziciji u kojoj su Srbi... Pa 5 bi strpali da su htjeli malo ozbiljnije igrati...
Pirlo magija nije htio 3x otrcati naprijed-nazad, sto je meni kao simpatizeru JUVETA veoma draago jer se nije nikako umorio bas kao ni svi ostali igraci JUVETA...
Sad protiv S. Iraca dati priliku svim igracima koji nisu toliko igrali u kvalifikacijama a ove je bolje da postede...
I kad bi sve odmarali Italijani su opet za 3-4 klase jaci od Iraca...
Nadam se da se Marcha nije ozbiljnije povrijedio iako ga nesto plaho ni ne volim... Kao i obicno JUVENTUS dao skoro polovinu igraca, sto sadasnjih, sto prijasnjih...
FORZA BiH, FORZA ITALIA, FORZA JUVE...
bez kvalitetnog Juventusa tesko da ima i kvalitetne Italije, tako je bilo a mislim da ce tako i ubuduce cesto biti.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 okt 2011, 23:46

Devil je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:a kad su oni neredi bili ovde navijaci srbije pricali kao talijani se prepali, losija im ekipa, ovo ono

Opet ti mesas teze. ;)

Veceras Italija s obzirom da je obezbedila plasman dosta dobra,svidja mi se njihova jednostavnost i pas igra koju su veceras pokazali,nakon nekoliko godina izuzetno lose igre Italijani su se sa Prandelijem vratili na pravi kolosek. ;)
Kakva je tad Srbija bila majke ti? Dobili farane, zijanili dva boda kuci protiv slovenaca i osramotili se protiv estonaca kuci. Pa veci optimizam se nekom logikom trebao graditi prije ove sad tekme, nego one u genovi.

Al su se onda talijani usrali, a sad je kao losha atmosfera bila u ekipi srbije :roll:

ne kontam majke mi
nema potpisa

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 23:48

Admir_Sa je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Opet ti mesas teze. ;)

Kakva je tad Srbija bila majke ti? Dobili farane, zijanili dva boda kuci protiv slovenaca i osramotili se protiv estonaca kuci. Pa veci optimizam se nekom logikom trebao graditi prije ove sad tekme, nego one u genovi.

Al su se onda talijani usrali, a sad je kao losha atmosfera bila u ekipi srbije :roll:

ne kontam majke mi
nemoj tako, u boljij si formi kad izgubis od Estonije(to ti je ona velesila sto primi 7 komada) kuci, nego kad pobijedis otocice Farske :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 okt 2011, 23:54

Admir_Sa je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Opet ti mesas teze. ;)

ne kontam majke mi
Znas dobro @Admire da te cenim i volim kao forumasa,ali jednostavno si neupucen u dosta stvari u i oko reprezentacije Srbije kako u to vreme,kako sada,kako prosle godine...,a ja stvarno nisam veceras raspolozen da pisem o tome,razjebala mi je Severna Irska moral totalno. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.