Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kod prvog gola je razvuk'o odbranu, navukao 3 igrača na sebe i izbacio Mujdžu. Poslije je izborio jedanaesterac. Odlično sarađivao sa Džekom (vidjeli smo kako mu Ibišević u par navrata ostavlja loptu). Borbenost nikada nije dolazila u pitanje, a i sam ga je Pape ostavio do kraja ne bi li mu povratio samopouzdanje nekim pogotkom. No, do istog nije došlo. Jbg, biće golova, bitno je da se vratio i da je spreman.
Bravo Vedo!
- JuveSissoko
- Kontakt:
mora da imas preko 100 godina pa si zakljucio, veliki fudbalski fan od doba ragbi-fudbala.Ja bih prije rekao da je tvoj post jedan od smijesnijih.Obiluje realnim i logickim zakljućcima na nivou trogodisnjeg dijeteta.marseille7 je napisao/la:Najsmješni fudbaler svih vremena
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo naprijed Vedo majstore
Šta reći..neki ljudi jednostavno uvijek traže razloge da kritikuju i kada to ne treba raditi. Iz iskustva znam da uvijek najviše kritikuju oni koji najmanje navijaju zbog svojih ličnih nezadovoljstava. Mi smo pogana nacija i to je tako, ali dajte ljudi stvarajte pozitivnu energiju jer sa ovakvim poganlukom nećemo mi ni do Vakufa a kamoli do velikog takmičenja. Sve je do nasbimbrlica je napisao/la:Vedo je veceras pokazao koliki je levat.Veze on nema.Daleko najgori igrac ove reprezentacije.Samo se nadam da nece igrati u Parizu.
- Principatus
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vremenom ce on nadoci, a sto se to bas ne bi desilo u Francuskoj.
Samo bih dodao, ne "post", vec "postovi". Ostalo napisano je ok.JuveSissoko je napisao/la:mora da imas preko 100 godina pa si zakljucio, veliki fudbalski fan od doba ragbi-fudbala.Ja bih prije rekao da je tvoj post jedan od smijesnijih.Obiluje realnim i logickim zakljućcima na nivou trogodisnjeg dijeteta.marseille7 je napisao/la:Najsmješni fudbaler svih vremena
Post na Edinovoj temi, nisam ni procitao. Citao sam (neke) tvoje prethodne postove, i zakljucio da...
I da, napisao sam nesto u vesi s tobom, i to bas na Edinovoj temi, u postu na kojem si mi replicirao (nazalost, nisam citao). Nadam se da si shvatio da se na tebe odnosilo, lijepo sam to naglasio. Citiracu se jos jednom, valjda shvatis...Obiluju realnim i logickim zaključcima na nivou trogodišnjeg dijeteta.
Rasprava s' tobom zavrsena!
Ja razumim kad neko popljuva Ibricica,Mravca(cak podrzavam
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma, kad vidis ko ga pljuje i omalovazava, sve ti bude jasno.Dylan Dog je napisao/la:Igrac kojeg se nepotrebno podcjenjuje.
Ja razumim kad neko popljuva Ibricica,Mravca(cak podrzavam) al nije mi jasno kako neki mogu tako omalozaviti Vedada koji igra vrlo dobro.
- legenda reala
- Kontakt:
Vala je večeras bio loš ,među najslabijima u našoj ekipi ,1-2 zicera promašena ,nekoliko izgubljenih lopti ,slabih prijema ,trudi se on ,trči sve ,ali ovo večeras je loše ,može on puno boljeDylan Dog je napisao/la:Igrac kojeg se nepotrebno podcjenjuje.
Ja razumim kad neko popljuva Ibricica,Mravca(cak podrzavam) al nije mi jasno kako neki mogu tako omalozaviti Vedada koji igra vrlo dobro.
Izborio je penal
- JuveSissoko
- Kontakt:
svasta se da procitat.Hajd sto nemas veze o fudbalu i medicina ti je slaba strana,cuj antibiotici i paranoja.Lupas nako recenice u nadi da ce jedna ispast smislena.marseille7 je napisao/la:Siso dosta je tog tvog spamanja, idi odmori i uzmi kakve antibiotike da ti se spusti paranoja![]()
A rogerRF neko te rastavio u Dzekinom topicu
1921 BLEED BLUE
- sanelmasetic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, aqarius, arabijskisupi, AzRimiRzA, bavarian_bk, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, delko, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FCB1986, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], guillermo, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hrasno15, invincible1921, Jabroni, JimmyPage, Jurica95, kakarut, karajlo, komax, koraj, lakilone, legendarnadruga, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, miki09, MikiPirs, mk1008, MokraKifla, Muumii, napoleon72, nebeskasila, NEZALAGANJE, Poligon10, PSV, resko1, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, ugursuz, unavita, Venom, VivaLaLiberta i 478 gostiju.