Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edvin_Mg
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Edvin_Mg » 07 okt 2011, 23:53

Vedo veceras solidan,ocekivao sam takav povratak.. puno je trcao,uvijek navuce 2 igraca na sebe sto pojedini ne cijene,ustvari ne vide..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 okt 2011, 23:57

Možda mnogi neće dijeliti moje mišljenje, al' Vedo je večeras bio dobar. Bitno je istaći da nije igr'o 100 godina zbog povrede. Uvijek može bolje, naravno, al' večeras je bio dobar.

Kod prvog gola je razvuk'o odbranu, navukao 3 igrača na sebe i izbacio Mujdžu. Poslije je izborio jedanaesterac. Odlično sarađivao sa Džekom (vidjeli smo kako mu Ibišević u par navrata ostavlja loptu). Borbenost nikada nije dolazila u pitanje, a i sam ga je Pape ostavio do kraja ne bi li mu povratio samopouzdanje nekim pogotkom. No, do istog nije došlo. Jbg, biće golova, bitno je da se vratio i da je spreman.

Bravo Vedo!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 okt 2011, 23:57

marseille7 je napisao/la:Najsmješni fudbaler svih vremena
mora da imas preko 100 godina pa si zakljucio, veliki fudbalski fan od doba ragbi-fudbala.Ja bih prije rekao da je tvoj post jedan od smijesnijih.Obiluje realnim i logickim zakljućcima na nivou trogodisnjeg dijeteta.
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 08 okt 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 okt 2011, 23:59

Pape je veceras sa Vedom mnogo rizikovao. Tek oporavljenog igraca je ostavio na terenu 90 minuta po onakvom terenu. Vedo je idradio solidnu utakmicu, ali je imao prilike da se upise u listu strijelaca. Nema veze, bitno je da je zdrav, a bit ce vremena za golove.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2011, 00:01

Iskreno receno, zaboli me ona stvar za misljenjem drugih, Vedo je danas bio jako dobar, s obzirom da je pauzirao vise oko 2-3 mjeseca, te mu je ovo bila prva utakmica. Dobro proigrao Mujdzu kod prvog gola, izborio penal, trcao, borio se i vrsio pritisak. Onu sansu jeste morao pogoditi, mozda su malo nervoza i teren utjecali na to.

Samo naprijed Vedo majstore ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 08 okt 2011, 00:02

Odlična utakmica Vede, većinu toga je napisao @monolog, pa tako da se ne ponavljam :D. Falio je on ovoj reprezentaciji, kada Vedo igra odmah i Džeko ima više prostora, to se moglo vidjeti i večeras (iako protivnik nije dorastao :D). Ja se nadam da će nas Vedo obradovati u utorak :)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 okt 2011, 00:07

bimbrlica je napisao/la:Vedo je veceras pokazao koliki je levat.Veze on nema.Daleko najgori igrac ove reprezentacije.Samo se nadam da nece igrati u Parizu.
Šta reći..neki ljudi jednostavno uvijek traže razloge da kritikuju i kada to ne treba raditi. Iz iskustva znam da uvijek najviše kritikuju oni koji najmanje navijaju zbog svojih ličnih nezadovoljstava. Mi smo pogana nacija i to je tako, ali dajte ljudi stvarajte pozitivnu energiju jer sa ovakvim poganlukom nećemo mi ni do Vakufa a kamoli do velikog takmičenja. Sve je do nas :oops:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2011, 00:23

Napravio razliku na terenu. Tacka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2011, 00:41

Vidjelo se da je zeljan igre i gladan golova ali se takodjer i vidjelo da je ta povreda ostavila traga na njemu.

Vremenom ce on nadoci, a sto se to bas ne bi desilo u Francuskoj. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 okt 2011, 00:41

JuveSissoko je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:Najsmješni fudbaler svih vremena
mora da imas preko 100 godina pa si zakljucio, veliki fudbalski fan od doba ragbi-fudbala.Ja bih prije rekao da je tvoj post jedan od smijesnijih.Obiluje realnim i logickim zakljućcima na nivou trogodisnjeg dijeteta.
Samo bih dodao, ne "post", vec "postovi". Ostalo napisano je ok. ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 okt 2011, 01:07

Iskreno, bas samo se nasmijao. Valjda sam toliko sretan poslije ove petarde nasih zmajeva, pa me i neke stvari, koje mozda i nisu smijesne, nasmiju. Ovo bas i ne mogu svrstati u tu kategoriju.
Post na Edinovoj temi, nisam ni procitao. Citao sam (neke) tvoje prethodne postove, i zakljucio da...
Obiluju realnim i logickim zaključcima na nivou trogodišnjeg dijeteta.
I da, napisao sam nesto u vesi s tobom, i to bas na Edinovoj temi, u postu na kojem si mi replicirao (nazalost, nisam citao). Nadam se da si shvatio da se na tebe odnosilo, lijepo sam to naglasio. Citiracu se jos jednom, valjda shvatis...
Rasprava s' tobom zavrsena!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 okt 2011, 01:21

Igrac kojeg se nepotrebno podcjenjuje.
Ja razumim kad neko popljuva Ibricica,Mravca(cak podrzavam :mrgreen: ) al nije mi jasno kako neki mogu tako omalozaviti Vedada koji igra vrlo dobro.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 okt 2011, 01:22

Dylan Dog je napisao/la:Igrac kojeg se nepotrebno podcjenjuje.
Ja razumim kad neko popljuva Ibricica,Mravca(cak podrzavam :mrgreen: ) al nije mi jasno kako neki mogu tako omalozaviti Vedada koji igra vrlo dobro.
Ma, kad vidis ko ga pljuje i omalovazava, sve ti bude jasno. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 okt 2011, 01:29

Dylan Dog je napisao/la:Igrac kojeg se nepotrebno podcjenjuje.
Vala je večeras bio loš ,među najslabijima u našoj ekipi ,1-2 zicera promašena ,nekoliko izgubljenih lopti ,slabih prijema ,trudi se on ,trči sve ,ali ovo večeras je loše ,može on puno bolje ;)
Izborio je penal ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 08 okt 2011, 01:59

Ma Dobar je Vedo bio većeras , da je samo dao jedan go,al eto šta je tu je meni je bio npr. bolji od Mede koji se upiso u strijelce ! ;)
Pod prečku u devet banki.... :)

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 08 okt 2011, 02:43

Vazno je da se Vedo vratio... neka je fulao veceras bolje i veceras da se isfulao nego u Parizu...Svaka cast Vedo
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 08 okt 2011, 08:48

marseille7 je napisao/la:Siso dosta je tog tvog spamanja, idi odmori i uzmi kakve antibiotike da ti se spusti paranoja :lol:

A rogerRF neko te rastavio u Dzekinom topicu 8-)
svasta se da procitat.Hajd sto nemas veze o fudbalu i medicina ti je slaba strana,cuj antibiotici i paranoja.Lupas nako recenice u nadi da ce jedna ispast smislena.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 08 okt 2011, 09:15

Vedo je odigrao solidno ,izborio penal ali i promasio je par sansi.Kad se uzme u obzir da nije igrao toliko dugo plus imao je fkd up povredu onda nemam nista drugo nego reci respect.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 okt 2011, 10:00

U Parizu ce startati s klupe, tako bi bilo najpostenije i najbolje....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 08 okt 2011, 10:02

iako nije igro duze vremena , bio je jedan od boljih, ucestvovo kod prvog gola, izborio penal, pa slobodnjak iz kojeg smo zabili, neznam sta jos treba... poslije ovolike pauze i vise nego dobro..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 36 gostiju.