I meni je Begović draži, čak štaviše radije bih ukazao priliku Šehiću ili nekom drugom golmanu nego Hasagiću, jer me zna nervirat, al' opet o tome ne odlučujem ja, a ni vi.

Da se ja pitam izveo bih:
----------------Begović----------------
Mujdža---Pandža---Spahić----Papac
Pjanić----Rahimić---Misimović----Lulić
---------------Džeko----Ibišević----------
Ovo bih poslao na teren, jer jednostavno ne volim igru na rezultat, volim spektakle, tekme života, otvorenu igru, a ne igru zbog nekog cilja, jer onda igraju zbog toga a ne zbog nas ,navijača,publike, al' daleko od toga da ću biti nezadovoljan čak i ako vidim drugu ekipu, drugačiji postavku, drugačiju taktiku, ipak su ovo moje želje, a ta tekma je sasvim nešto drugo, jer sam ja ovaj sastav napisao bez imalo odgovornosti spram rezultata.

Jedino što je bitno je da smo održali kontinuitet i na neki načim smo nadogradili "prošlosezonski" rezultat (baraž), jer smo značajno popravili i odbranu, stim da nismo oslabili napad.
Ekipa napreduje, malo po malo, gradi se, nadgradjuje i to mi je drago. Drago mi je što Pape nije dozvolio da mu novinari i navijači kroje repku, nego je sam uzeo ono što mu paše i nastoji unutar te ekipe održati maksimalno dobru atmosferu, odnose i mir.