Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Robben: "Želim ostati i boriti se za mjesto u momčadi"
Nizozemski reprezentativac Arjen Robben je izjavio kako želi ostati u Realu i boriti se za svoje mjesto u početnoj postavi tog kluba, unatoč brojnim pojačanjima koja su pristigla ovog ljeta i interesu koji su za njegove usluge pokazali brojni europski klubovi.
Govoreći pred novinarima, Robben je rekao: "Moja namjera je ostati u Realu. Vjerujem da mogu puno pomoći ovoj momčadi. Imam puno samopouzdanja pred predstojeću sezonu. Ali za mene je najvažnije da dokažem svoju vrijednost na treninzima i utakmicama."
Nizozemski reprezentativac Arjen Robben je izjavio kako želi ostati u Realu i boriti se za svoje mjesto u početnoj postavi tog kluba, unatoč brojnim pojačanjima koja su pristigla ovog ljeta i interesu koji su za njegove usluge pokazali brojni europski klubovi.
Govoreći pred novinarima, Robben je rekao: "Moja namjera je ostati u Realu. Vjerujem da mogu puno pomoći ovoj momčadi. Imam puno samopouzdanja pred predstojeću sezonu. Ali za mene je najvažnije da dokažem svoju vrijednost na treninzima i utakmicama."
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
2 Higuain, 1 Robben
Kakva golcina Arjena... Ronaldo imao odlicnu priliku u 18' minuti, al usro je bio.. mogli su tu voditi.. imao je dvije opcije - sam pogoditi
ili asistirati, al on je pronasao trecu, nemogucu
promasio je 
Xabi Alonso neprimjetan, Fred mu provukao loptu kroz noge, a komentator ce na to: "Welcome to United States"
Kaka jos uvijek nije onaj svoj, Ronaldo odlicno igra, trci, dribla, mjenja poziciju po krilima, a Albiol mi nekako najslabiji od svih pojacanja koje smo doveli.. nesiguran, previse panici, a juer je casillasu skoro loptu iz ruku izbio
Kakva golcina Arjena... Ronaldo imao odlicnu priliku u 18' minuti, al usro je bio.. mogli su tu voditi.. imao je dvije opcije - sam pogoditi

Xabi Alonso neprimjetan, Fred mu provukao loptu kroz noge, a komentator ce na to: "Welcome to United States"
Kaka jos uvijek nije onaj svoj, Ronaldo odlicno igra, trci, dribla, mjenja poziciju po krilima, a Albiol mi nekako najslabiji od svih pojacanja koje smo doveli.. nesiguran, previse panici, a juer je casillasu skoro loptu iz ruku izbio
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Kao klinac sam razbijao stvari po kućama
Brazilski nogometni fantasist Kaka poručuje da u madridskom Realu želi osvojiti sve moguće trofeje zajedno s omiljenim suigračem Cristianom Ronaldom.
Želim osvojiti prvenstvo, Kup kralja i Ligu prvaka u Realu. Sretan sam što sam stigao u taj klub i što mogu igrati zajedno s mojim omiljenim igračem Cristianom Ronaldom. Svaki puta kada ga ugledam, sjetim se kakav je krasan gol zabio u finalu Lige prvaka prošle godine (2007/08.). Stoga se radujem izazovu osvajanja sva tri trofeja ove sezone s Cristianom, naravno, i ostalim suigračima – kaže Kaka u intervjuu za Corriere dello Sport.
Otkrio je i svog idola iz dječačkih dana.
To je Ronaldo, ali legendarni brazilski Ronaldo, on mi je uvijek bio idol dok sam odrastao.
I kada je već spomenuo odrastanje, dodao je još jednu anegdotu.
Kao klinac sam često igrao nogomet kod kuće, a majka mi je stalno prigovarala jer sam razbijao razne stvari.
Brazilski nogometni fantasist Kaka poručuje da u madridskom Realu želi osvojiti sve moguće trofeje zajedno s omiljenim suigračem Cristianom Ronaldom.
Želim osvojiti prvenstvo, Kup kralja i Ligu prvaka u Realu. Sretan sam što sam stigao u taj klub i što mogu igrati zajedno s mojim omiljenim igračem Cristianom Ronaldom. Svaki puta kada ga ugledam, sjetim se kakav je krasan gol zabio u finalu Lige prvaka prošle godine (2007/08.). Stoga se radujem izazovu osvajanja sva tri trofeja ove sezone s Cristianom, naravno, i ostalim suigračima – kaže Kaka u intervjuu za Corriere dello Sport.
Otkrio je i svog idola iz dječačkih dana.
To je Ronaldo, ali legendarni brazilski Ronaldo, on mi je uvijek bio idol dok sam odrastao.
I kada je već spomenuo odrastanje, dodao je još jednu anegdotu.
Kao klinac sam često igrao nogomet kod kuće, a majka mi je stalno prigovarala jer sam razbijao razne stvari.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Higuain, majstor! Za njega mora biti mjesta u ekipi. U suprotnom, otići će i postati igračina u nekom drugom klubu, a ovi će godinama plakati za njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma da bas,omiljeni mu je Ronaldo i Real naravno,prije je tako govorio za Maldinija i Milan,ito ko i Ibrahimovic za Barcu
sve je to njima isto samo da im je para.
Rjetki su igraci poput Maldinija,Del Piera i Raula.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eno-barca je napisao/la:Ma da bas,omiljeni mu je Ronaldo i Real naravno,prije je tako govorio za Maldinija i Milan,ito ko i Ibrahimovic za Barcusve je to njima isto samo da im je para.
jbg mjenjaju se ko vrijeme
- Nail for Real
- Kontakt:
Higuain odlican,Roben takodje,bas pravo...a zamjerio bih portalu jer je u jednom tekstu navedeno da je Benzema bio na klupi,sto nije tacno,pozvan je od strane Domeneka i otisao je u France 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ma da ovi sa sportsport.ba napisali da Benzema i Lass nisu ulazili u igru,ako vec ne znaju da su na pripremama sa repkom onda bolje da ih nisu ni spomenuliNail for Real je napisao/la:Higuain odlican,Roben takodje,bas pravo...a zamjerio bih portalu jer je u jednom tekstu navedeno da je Benzema bio na klupi,sto nije tacno,pozvan je od strane Domeneka i otisao je u France

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
fkt jadan ovaj sportsport.ba :S
pise nisu ulazili ljudi ima dva dana na pripremama s francuskom, onda pisu da je robben dao gol onome wicksu, tako nekako :S a na golu bio kocic (bog zna jesm li pogodio imena)
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 42784.aspx ipak necemo igrati protiv milana
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 43016.aspx - galerija i sazeci
pise nisu ulazili ljudi ima dva dana na pripremama s francuskom, onda pisu da je robben dao gol onome wicksu, tako nekako :S a na golu bio kocic (bog zna jesm li pogodio imena)
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 42784.aspx ipak necemo igrati protiv milana
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 43016.aspx - galerija i sazeci
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Pravo mi je drago sto ce Robben i Higuain ostati, Robben je jedno od najjacih krila u Evropi i trebace Realu! Znam da mi je zadnjih godina Real izgledao najjaci kad bi Robben i Robinho zajedno igrali, sada ce umjesto sa izdajnikom igrati u tandemu sa 100 puta boljim- Ronaldom, moraju biti jos jaci! A sta reci za Higuaina, po meni je momak buducnost Reala... Odlican potez uprave, nisu krenuli za parama da ih prodaju, malo su se stiskli, ali imaju puuuuuunooo jacu i bolju ekipu kad su njih dvojicu ostavili!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
ja mislim da je ovo najvece pojacanje za real ostanak Higuaina,samo mi reci zasto je Robinho izdajnik

Izdajnik je jer je kernuo za parama! Prepao se borbe za prvu postavu ako bi Ronaldo dosao, a govorio je da hoce da postane najbolji igrac na svijetu, znaci nije ga bilo strah nego je pohlepno krenuo za parama! Znas i sam da ga je Pele napao radi toga!? Da vidimo kako ce u City-ju postati najbolji, 2 godine ne igra LP, znaci nije ni blizu najboljegeno-barca je napisao/la:ja mislim da je ovo najvece pojacanje za real ostanak Higuaina,samo mi reci zasto je Robinho izdajnik![]()
![]()

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
onda je znaci i kaka izdajnik,uvijek je govorio da zeli postati kapiten milana i tamo zavrsiti karijeru a onda predje u real
To nije isto, Kaka je otisao iz Milana jer je Milan bio u financijskim problemima! Real nije, nego je pravio ekipu kao sto je ima sada i Robinho se prepao konkurencije i krenuo za parama! Nebi ga Pele bezveze napao radi toga, a jeli ista rekao Kaki?
Kaka nije trazio odlazak, Robinho je zahtjevao duplo vecu platu ili deportacijueno-barca je napisao/la:onda je znaci i kaka izdajnik,uvijek je govorio da zeli postati kapiten milana i tamo zavrsiti karijeru a onda predje u real
u tom slucaju jednio je deportacija bila normalno rjesenjeTata je napisao/la:Kaka nije trazio odlazak, Robinho je zahtjevao duplo vecu platu ili deportacijueno-barca je napisao/la:onda je znaci i kaka izdajnik,uvijek je govorio da zeli postati kapiten milana i tamo zavrsiti karijeru a onda predje u real

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Ma onaj Robinho je bio kao cackalica, isto dijete neko. Nije se puno osjetio njegov odlazak, a eto uzeli smo fine pare. Onaj Pellegrini izjavio da mu Ribery nije potreban, joj kako bih ga isamarao da mi padne saka, ne pozeljeti jednog Riberya u ekipi je cista 100% glupost ili ludost... 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
Harrison je napisao/la:Ma onaj Robinho je bio kao cackalica, isto dijete neko. Nije se puno osjetio njegov odlazak, a eto uzeli smo fine pare. Onaj Pellegrini izjavio da mu Ribery nije potreban, joj kako bih ga isamarao da mi padne saka, ne pozeljeti jednog Riberya u ekipi je cista 100% glupost ili ludost...
sta ce ti kada imas robbena koji je za klasu bolji?
U ime Gospodara...
Ni jedan ni drugi niste normalni :S
Robben bolji za klasu od Riberya? - pa deifinitivno nije.. igrac koji se onoliko ozljedjuje ne bi trebao imati mjesta u sastavu reala
Robben bolji za klasu od Riberya? - pa deifinitivno nije.. igrac koji se onoliko ozljedjuje ne bi trebao imati mjesta u sastavu reala
Pa onaj doktor je preuzeo Robbena da ga on savjetuje i cuva od povreda, cini mi se da radi dosta dobar posao jer kako vidim upola manje se ozljedjuje nego kad je tek stigao u Madrid! Robben je po meni najprodornije krilo na svijetu, on na sebe uvijek moze navuci 2-3 igraca, ali kad to probije onda cesto zabrlja, ne dodaje loptu ili puca, kad zabije to je vrijedno divljenja, ali cesto ne uspije. Zato je Ribery bolji, on zna zavrsiti, mozda je malo manje prodoran, malo slabiji tehnicar, nema onaj sitni hod kao Robben ali ima zavrsnicu, zna asistirat, odigrat dupli, zato je malo jaci igrac! Ali po meni, iza Ribery-ja najjace lijevo krilo je Robben... Sreca pa imamo obojicu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.