Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 02:34

Robben: "Želim ostati i boriti se za mjesto u momčadi"

Nizozemski reprezentativac Arjen Robben je izjavio kako želi ostati u Realu i boriti se za svoje mjesto u početnoj postavi tog kluba, unatoč brojnim pojačanjima koja su pristigla ovog ljeta i interesu koji su za njegove usluge pokazali brojni europski klubovi.

Govoreći pred novinarima, Robben je rekao: "Moja namjera je ostati u Realu. Vjerujem da mogu puno pomoći ovoj momčadi. Imam puno samopouzdanja pred predstojeću sezonu. Ali za mene je najvažnije da dokažem svoju vrijednost na treninzima i utakmicama."
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 03:15

2 Higuain, 1 Robben

Kakva golcina Arjena... Ronaldo imao odlicnu priliku u 18' minuti, al usro je bio.. mogli su tu voditi.. imao je dvije opcije - sam pogoditi :D ili asistirati, al on je pronasao trecu, nemogucu :D promasio je :D

Xabi Alonso neprimjetan, Fred mu provukao loptu kroz noge, a komentator ce na to: "Welcome to United States"

Kaka jos uvijek nije onaj svoj, Ronaldo odlicno igra, trci, dribla, mjenja poziciju po krilima, a Albiol mi nekako najslabiji od svih pojacanja koje smo doveli.. nesiguran, previse panici, a juer je casillasu skoro loptu iz ruku izbio
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 13:52

Kao klinac sam razbijao stvari po kućama

Brazilski nogometni fantasist Kaka poručuje da u madridskom Realu želi osvojiti sve moguće trofeje zajedno s omiljenim suigračem Cristianom Ronaldom.

Želim osvojiti prvenstvo, Kup kralja i Ligu prvaka u Realu. Sretan sam što sam stigao u taj klub i što mogu igrati zajedno s mojim omiljenim igračem Cristianom Ronaldom. Svaki puta kada ga ugledam, sjetim se kakav je krasan gol zabio u finalu Lige prvaka prošle godine (2007/08.). Stoga se radujem izazovu osvajanja sva tri trofeja ove sezone s Cristianom, naravno, i ostalim suigračima – kaže Kaka u intervjuu za Corriere dello Sport.

Otkrio je i svog idola iz dječačkih dana.

To je Ronaldo, ali legendarni brazilski Ronaldo, on mi je uvijek bio idol dok sam odrastao.

I kada je već spomenuo odrastanje, dodao je još jednu anegdotu.

Kao klinac sam često igrao nogomet kod kuće, a majka mi je stalno prigovarala jer sam razbijao razne stvari.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2009, 13:59

Higuain, majstor! Za njega mora biti mjesta u ekipi. U suprotnom, otići će i postati igračina u nekom drugom klubu, a ovi će godinama plakati za njim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 10 avg 2009, 14:01

Ma da bas,omiljeni mu je Ronaldo i Real naravno,prije je tako govorio za Maldinija i Milan,ito ko i Ibrahimovic za Barcu :D sve je to njima isto samo da im je para.
Rjetki su igraci poput Maldinija,Del Piera i Raula.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 avg 2009, 14:06

eno-barca je napisao/la:Ma da bas,omiljeni mu je Ronaldo i Real naravno,prije je tako govorio za Maldinija i Milan,ito ko i Ibrahimovic za Barcu :D sve je to njima isto samo da im je para.
Rjetki su igraci poput Maldinija,Del Piera i Raula.

jbg mjenjaju se ko vrijeme

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 avg 2009, 14:13

Higuain odlican,Roben takodje,bas pravo...a zamjerio bih portalu jer je u jednom tekstu navedeno da je Benzema bio na klupi,sto nije tacno,pozvan je od strane Domeneka i otisao je u France :evil:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 avg 2009, 14:30

Nail for Real je napisao/la:Higuain odlican,Roben takodje,bas pravo...a zamjerio bih portalu jer je u jednom tekstu navedeno da je Benzema bio na klupi,sto nije tacno,pozvan je od strane Domeneka i otisao je u France :evil:
ma da ovi sa sportsport.ba napisali da Benzema i Lass nisu ulazili u igru,ako vec ne znaju da su na pripremama sa repkom onda bolje da ih nisu ni spomenuli 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 16:32

fkt jadan ovaj sportsport.ba :S
pise nisu ulazili ljudi ima dva dana na pripremama s francuskom, onda pisu da je robben dao gol onome wicksu, tako nekako :S a na golu bio kocic (bog zna jesm li pogodio imena)

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 42784.aspx ipak necemo igrati protiv milana

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 43016.aspx - galerija i sazeci
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 10 avg 2009, 18:31

Pravo mi je drago sto ce Robben i Higuain ostati, Robben je jedno od najjacih krila u Evropi i trebace Realu! Znam da mi je zadnjih godina Real izgledao najjaci kad bi Robben i Robinho zajedno igrali, sada ce umjesto sa izdajnikom igrati u tandemu sa 100 puta boljim- Ronaldom, moraju biti jos jaci! A sta reci za Higuaina, po meni je momak buducnost Reala... Odlican potez uprave, nisu krenuli za parama da ih prodaju, malo su se stiskli, ali imaju puuuuuunooo jacu i bolju ekipu kad su njih dvojicu ostavili!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 10 avg 2009, 18:54

ja mislim da je ovo najvece pojacanje za real ostanak Higuaina,samo mi reci zasto je Robinho izdajnik :?: :?: :?:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 10 avg 2009, 19:03

eno-barca je napisao/la:ja mislim da je ovo najvece pojacanje za real ostanak Higuaina,samo mi reci zasto je Robinho izdajnik :?: :?: :?:
Izdajnik je jer je kernuo za parama! Prepao se borbe za prvu postavu ako bi Ronaldo dosao, a govorio je da hoce da postane najbolji igrac na svijetu, znaci nije ga bilo strah nego je pohlepno krenuo za parama! Znas i sam da ga je Pele napao radi toga!? Da vidimo kako ce u City-ju postati najbolji, 2 godine ne igra LP, znaci nije ni blizu najboljeg 8-)
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 10 avg 2009, 19:20

onda je znaci i kaka izdajnik,uvijek je govorio da zeli postati kapiten milana i tamo zavrsiti karijeru a onda predje u real

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 10 avg 2009, 20:07

To nije isto, Kaka je otisao iz Milana jer je Milan bio u financijskim problemima! Real nije, nego je pravio ekipu kao sto je ima sada i Robinho se prepao konkurencije i krenuo za parama! Nebi ga Pele bezveze napao radi toga, a jeli ista rekao Kaki?

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 20:17

eno-barca je napisao/la:onda je znaci i kaka izdajnik,uvijek je govorio da zeli postati kapiten milana i tamo zavrsiti karijeru a onda predje u real
Kaka nije trazio odlazak, Robinho je zahtjevao duplo vecu platu ili deportaciju

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 avg 2009, 20:22

Tata je napisao/la:
eno-barca je napisao/la:onda je znaci i kaka izdajnik,uvijek je govorio da zeli postati kapiten milana i tamo zavrsiti karijeru a onda predje u real
Kaka nije trazio odlazak, Robinho je zahtjevao duplo vecu platu ili deportaciju
u tom slucaju jednio je deportacija bila normalno rjesenje :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 avg 2009, 22:41

Ma onaj Robinho je bio kao cackalica, isto dijete neko. Nije se puno osjetio njegov odlazak, a eto uzeli smo fine pare. Onaj Pellegrini izjavio da mu Ribery nije potreban, joj kako bih ga isamarao da mi padne saka, ne pozeljeti jednog Riberya u ekipi je cista 100% glupost ili ludost... :evil:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 10 avg 2009, 22:49

Harrison je napisao/la:Ma onaj Robinho je bio kao cackalica, isto dijete neko. Nije se puno osjetio njegov odlazak, a eto uzeli smo fine pare. Onaj Pellegrini izjavio da mu Ribery nije potreban, joj kako bih ga isamarao da mi padne saka, ne pozeljeti jednog Riberya u ekipi je cista 100% glupost ili ludost... :evil:

sta ce ti kada imas robbena koji je za klasu bolji?
U ime Gospodara...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 10 avg 2009, 22:56

Ni jedan ni drugi niste normalni :S

Robben bolji za klasu od Riberya? - pa deifinitivno nije.. igrac koji se onoliko ozljedjuje ne bi trebao imati mjesta u sastavu reala

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 11 avg 2009, 00:30

Pa onaj doktor je preuzeo Robbena da ga on savjetuje i cuva od povreda, cini mi se da radi dosta dobar posao jer kako vidim upola manje se ozljedjuje nego kad je tek stigao u Madrid! Robben je po meni najprodornije krilo na svijetu, on na sebe uvijek moze navuci 2-3 igraca, ali kad to probije onda cesto zabrlja, ne dodaje loptu ili puca, kad zabije to je vrijedno divljenja, ali cesto ne uspije. Zato je Ribery bolji, on zna zavrsiti, mozda je malo manje prodoran, malo slabiji tehnicar, nema onaj sitni hod kao Robben ali ima zavrsnicu, zna asistirat, odigrat dupli, zato je malo jaci igrac! Ali po meni, iza Ribery-ja najjace lijevo krilo je Robben... Sreca pa imamo obojicu :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.