Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
KRALJUUU, SRETAN ROĐENDAN 

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
prestigo si meSejadSalihovic je napisao/la:KRALJUUU, SRETAN ROĐENDAN

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Vrati se Sejo vrati
sad si nam najpotrebniji, nadam se da ce biti spreman za baraz.

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ima da bude spreman inace cu mu ja nogle lomitscudetto je napisao/la:Vrati se Sejo vratisad si nam najpotrebniji, nadam se da ce biti spreman za baraz.

SLOBODA do groba .
Sta je sa ovim strumfovima iz Hofenhajma hoce li ikad u pizdi materinoj vise biti spremni za reprezentaciju...
Nerviraju me samo tako
Nerviraju me samo tako

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Dobre novosti. Jedan tip sa Transfermarkta, iz Hoffenheima, je vidio Seju na putu kuci iz trening centra i pitao kada pocinje sa ekipom trenirati. On mu je reako da ce poceti krajem ove sedmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Salihovic je i syebao ovi dobrih dva mjeseca bas zbog reprezentacije tako da.........Za_raju je napisao/la:Sta je sa ovim strumfovima iz Hofenhajma hoce li ikad u pizdi materinoj vise biti spremni za reprezentaciju...
Nerviraju me samo tako
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
quote="Principatus"]Dobre novosti. Jedan tip sa Transfermarkta, iz Hoffenheima, je vidio Seju na putu kuci iz trening centra i pitao kada pocinje sa ekipom trenirati. On mu je reako da ce poceti krajem ove sedmice.[/quote]
ovo je jedna od jacih rekla kazala informacija ali ti vjerujem. mislim, moram ti vjerovati.ako sejo bude spreman i bude igrao znaci da smo sigurno 20% posto jaci. lijeva strana bi bila beton.desno bih stavio jahica prije vranjesa zbog iskustva i ostaje da sijedimo gledajuci mravca (u kojeg i dalje imam povjerenja)
ovo je jedna od jacih rekla kazala informacija ali ti vjerujem. mislim, moram ti vjerovati.ako sejo bude spreman i bude igrao znaci da smo sigurno 20% posto jaci. lijeva strana bi bila beton.desno bih stavio jahica prije vranjesa zbog iskustva i ostaje da sijedimo gledajuci mravca (u kojeg i dalje imam povjerenja)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Salihović spreman za Portugal!
http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=3570" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=3570" onclick="window.open(this.href);return false;
ne kontam !? gdje se ovdje salihovic spominje ??adom je napisao/la:Salihović spreman za Portugal!
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Kompletan tekst mozete procitati kad kupis izdanje na kioskuLimuntos je napisao/la:ne kontam !? gdje se ovdje salihovic spominje ??adom je napisao/la:Salihović spreman za Portugal!

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ahhahahahahaharishp je napisao/la:Kompletan tekst mozete procitati kad kupis izdanje na kioskuLimuntos je napisao/la:ne kontam !? gdje se ovdje salihovic spominje ??adom je napisao/la:Salihović spreman za Portugal!

jao delegata, stavili pola teksta, a za ostatak kupi novine

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Posto znaju da raja ocekuje seju k'o ozebli sunca.puknu naslov o seji a ovamo na internetu napisu o Hasagicu i onda nastavak kod Mensura u kiosku.Posto to raju kopka,Menso ce dobro da pazari
Biznis Djasmine.

Biznis Djasmine.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
Salihovic - Lulic . Sta mislite ko ce igrati lijevog beka a ko u veznom redu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Salihovic - Lulic . Sta mislite ko ce igrati lijevog beka a ko u veznom redu
Vrlo je moguce da oba zaigraju na bekovskim pozicijama.Mozda je tako i najbolje.Jedan Cristinu a jedan Nanija u dzep.
Chelsea F.C.
O ovoj varianti sam i ja nesto razmisljo. Valja ta dva igraca zaustvljati, a to a ma bas nikako ne moze neki spori bek.Blue_He4rt je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Salihovic - Lulic . Sta mislite ko ce igrati lijevog beka a ko u veznom redu
Vrlo je moguce da oba zaigraju na bekovskim pozicijama.Mozda je tako i najbolje.Jedan Cristinu a jedan Nanija u dzep.
Samo se onda postvlja pitanje, ko ce praviti prodore sa strane pa da ubacuje loptu, ko sto to znaju Lulic i Salihovic ?
Kako god, samo moze biti neki kompromis a nista bas idealno, jer ipak fali 75% nase odbrane

Salihović: Portugalci već igraju prljavu igru
Na terenu za desetak dana
(Sport)
http://img851.imageshack.us/img851/7330 ... 7aopsb.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Na terenu za desetak dana
(Sport)
http://img851.imageshack.us/img851/7330 ... 7aopsb.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta je ovo Sejo opet nije bio u sastavu, jel se to nije oporavio? Meni se cini da nece biti ni pozvan 

Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbt, opet ga nije bilo u sastavu
. Jos kad se sjetim, kad su rekli prije mjesec dana, da ce biti spreman za samo 7 dana
.

Trenutno korisnika/ca: ASD, Beduin, BosnianDragon2024, katalinski i 25 gostiju.