Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
SejadSalihovic
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
prestigo si meSejadSalihovic je napisao/la:KRALJUUU, SRETAN ROĐENDAN
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ima da bude spreman inace cu mu ja nogle lomitscudetto je napisao/la:Vrati se Sejo vratisad si nam najpotrebniji, nadam se da ce biti spreman za baraz.
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Nerviraju me samo tako
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Salihovic je i syebao ovi dobrih dva mjeseca bas zbog reprezentacije tako da.........Za_raju je napisao/la:Sta je sa ovim strumfovima iz Hofenhajma hoce li ikad u pizdi materinoj vise biti spremni za reprezentaciju...
Nerviraju me samo tako
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
džakailibu
- Kontakt:
ovo je jedna od jacih rekla kazala informacija ali ti vjerujem. mislim, moram ti vjerovati.ako sejo bude spreman i bude igrao znaci da smo sigurno 20% posto jaci. lijeva strana bi bila beton.desno bih stavio jahica prije vranjesa zbog iskustva i ostaje da sijedimo gledajuci mravca (u kojeg i dalje imam povjerenja)
http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=3570" onclick="window.open(this.href);return false;
ne kontam !? gdje se ovdje salihovic spominje ??adom je napisao/la:Salihović spreman za Portugal!
http://www.startbih.info/Novost.aspx?novostid=3570" onclick="window.open(this.href);return false;
Kompletan tekst mozete procitati kad kupis izdanje na kioskuLimuntos je napisao/la:ne kontam !? gdje se ovdje salihovic spominje ??adom je napisao/la:Salihović spreman za Portugal!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ahhahahahahaharishp je napisao/la:Kompletan tekst mozete procitati kad kupis izdanje na kioskuLimuntos je napisao/la:ne kontam !? gdje se ovdje salihovic spominje ??adom je napisao/la:Salihović spreman za Portugal!
jao delegata, stavili pola teksta, a za ostatak kupi novine
Biznis Djasmine.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Salihovic - Lulic . Sta mislite ko ce igrati lijevog beka a ko u veznom redu
Vrlo je moguce da oba zaigraju na bekovskim pozicijama.Mozda je tako i najbolje.Jedan Cristinu a jedan Nanija u dzep.
O ovoj varianti sam i ja nesto razmisljo. Valja ta dva igraca zaustvljati, a to a ma bas nikako ne moze neki spori bek.Blue_He4rt je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Salihovic - Lulic . Sta mislite ko ce igrati lijevog beka a ko u veznom redu
Vrlo je moguce da oba zaigraju na bekovskim pozicijama.Mozda je tako i najbolje.Jedan Cristinu a jedan Nanija u dzep.
Samo se onda postvlja pitanje, ko ce praviti prodore sa strane pa da ubacuje loptu, ko sto to znaju Lulic i Salihovic ?
Kako god, samo moze biti neki kompromis a nista bas idealno, jer ipak fali 75% nase odbrane
Na terenu za desetak dana
(Sport)
http://img851.imageshack.us/img851/7330 ... 7aopsb.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, AzRimiRzA, Beli98, boki86, Burberry46, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, Coolpanda24, darker10, DeeWa, denza, Edincapitano, EdinjoBos, greenwood, Hajdeee, haklamas, Hazre, Hightower, Iceplayer, invincible1921, itatabisine, James1987, Jegres, jestamaji, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, L_blancos, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, LondonBlues, Lynx, Meshko91, miguelramos, Mmm13, Mocvara1991, moreno123, muhamedhulk, Normus90, Pensioner26, Pirke, SanaBosna, Sensei, Shategabri, StevieG8, Sveti, teamnorth1989, TETRAPAK, Truba1905burazeru, tuzlanskinacin, Vaya, VolimBiH96, xinxee, Yucca, Zglavkar, Zigazaga i 528 gostiju.