Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

MaGiCa
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la MaGiCa » 12 okt 2011, 19:48

Tribalian je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Hrvatska može proći samo Estoniju i Crnu Goru, nikog više...
Hrvatska moze proci svakog :!: :!: :!: Jedno su licne "zelje" a drugo je realnost.Hrvati mogu da nadigraju svakog od potencijalnih protivnika,a to ce i uciniti .
+1
Hrvatska bi resila BiH mnogo lakse nego Tursku ili Grcku. Kad treba, tad BiH igra najslabije. A u barazu zavisis samo od sebe i tada treba najvise.

Off topic: @Tritolone, kako si ti dinamovac :?: Zar u Kninu i okolini ne drukaju svi ili za Hajduk ili za Zvezdu u zavisnosti od etnicke pripadnosti :?: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 okt 2011, 19:52

MaGiCa je napisao/la:
Off topic: @Tritolone, kako si ti dinamovac :?: Zar u Kninu i okolini ne drukaju svi ili za Hajduk ili za Zvezdu u zavisnosti od etnicke pripadnosti :?: :mrgreen:
To ni meni kod @ Tritolonea nije bilo bas najjasnije :mrgreen: i meni je poznato to sto si ti napisao,trece opcije sem "bile" i "crveno bele" nije bilo u Kninu i okolini? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 okt 2011, 19:54

Ev ja cu vam odgovorit.. Mislim da je podjednako i bilih i plavih u Kninu.. Prije rata je dominirala bila boja, al se poslije rata naselilo dosta ovih moji bosanaca koji drukaju za Dinama :D
A što se tiče vaših u Kninu, zna se, crveno beli dominiraju :D

p.s. a ja hajdukovac u zg :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2011, 19:56

Tribalian je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Hrvatska može proći samo Estoniju i Crnu Goru, nikog više...
Hrvatska moze proci svakog :!: :!: :!: Jedno su licne "zelje" a drugo je realnost.Hrvati mogu da nadigraju svakog od potencijalnih protivnika,a to ce i uciniti .
Tacno tako brate. Za ovo na kraju ostavimo prostora utakmici. :mrgreen:

Jednostavno nije moguce da neko zdravog razuma reprezentaciju koja je 7-a u Evropi 8-a u svijetu moze nazvati slabom i reci da jefavorit protiv njih. Ja bih najradije da izbjegnemo Portugal i Hrvatsku, logicno. Portugal je bio prosle godine a, dzaba dobre igre u posljednje vrijeme, ja jos stojim pri proslogodisnjem misljenju. Tesko da bi mogli njih izbaciti. Da ne idemo onim putem teorija zavjere i pricama o prvenstvu bez Ronalda ali ruku na srce Portugal je dosta kvalitetnija reprezentacija od nas i bilo bi pametno izbjeci ih ali hajd` da ne vazim puno o BiH na vasoj temi nego da sagledamo malo stvari realno.

Hrvatska je trenutno u uzasnoj formi, zaista uzasnoj. Nemojte misliti da je ovo provokacija, nisam provokator nego jednostavno tvrdim da ste trenutno u slaboj formi, odavno nisam gledao losiju Hrvatsku zaista. Ipak protiv ekipa koja u sastavu ima igrace tipa Srne, Lovrena, Jelavica, Modrica, Perisica... nije nikako za podcijeniti, upravo suprotno, favoriti ste protiv koje god reprezentacije igrali. Najvise bih volio da dobijete Turke, to bi bilo zaista zanimljivo pa da imate sansu da im vratite za onih par minuta, koliko su i igrali, u proslom mecu. Pored gore nabrojanih imamo mladje igrace, za Badelja se otima dosta timova i siguran sam da ce momak napraviti dobru karijeru, jedino ako ga kakav balkanski menadzer ne sjebe zbog love ili sta ja znam vec...

Itekako BiH moze igrati sa Hrvatskom, mozemo zivjeti i u zabludi, trenutnoj, da smo favoriti kako rece Index ali realnost je dosta drugacija. Hrvatska je ekipa koja se moze "podici" u sekundi i sta onda? Naravno kukaj majko sto ne dobih Irsku ili Cesku, to su moje zelje. Hrvatsku je bolje izbjeci pa u kakvoj god formi vi bili.

Naravno ima i onaj drugi aspekt, onaj na tribinama. To me strasno iritira i znam da ce biti levata na obje strane i da necu moci uzivati na miru u fudbalu kojeg bi tu malo i bilo doduse, to je jos jedan od razloga zbog kojeg bi volio izbjeci vas ali da ne odemo u krajnost onaj fudbalski je prvi, sportski da kazem.

Hrvatska vs Estonija
BiH vs Ceska
Ja prezadovoljan. Idemo i mi i komsije, savrsen scenario.
:mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 okt 2011, 19:59

@ Rooney,Hrvatska je malo pala u formi od kad Robert Prosinecki nije u strucnom stabu :mrgreen: 8-) inace su jaki kao zemlja.Za BIH necu ovde da pisem,ali najbolje opcije za Bosnu su Irska ili Ceska koju si naveo,mada mislim da je bolje sa Ircima i to je to. :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 okt 2011, 20:02

Hrvatska nikad nije izgledala lošije kao sada!
Ja sam to davno rekao!
Da nije na štetu dobrosusjedskih odnosa, ja bi njih prve izabrao od ponuđenih!
Portugal mora proći, irci nisu mnogo jaki, ali su fizički najspremniji, dok česi iako ne tako jaki kao donedavno, igraju dosadan fudbal koji nama ne leži!
Hrvati nisu slabi od grčke!Neki spominju da je to bio loš dan, ja se nebi baš složio sa tim!
Čitave kvalifikacije su im takve!
Ove zadnje parole šimunića "dajte nam najjače" su sami pokazatelj kako hrvati žele povratiti inat i atmosferu, ali mislim da sami sebe varaju!Ipak, ostaje da vidimo ko je bio u pravu.
Sutrašnji žrijeb će biti najgledaniji žrijeb na balkanu! :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 okt 2011, 20:04

Zato sta mi je otac rodom iz Zenice :mrgreen: :lol: i odgojen sam da navijam za Dinamo 8-)

Inace istina je ovo sta Dubrava kaze, ima malo vise Hajdukovaca ali i jako puno Dinamovaca, i gotovo uvijek kad Dinamo igra u ovim krajevima moze se vidit transparent BBB Knin.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:23

thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...

Ne bi voli da BiH igra protiv Hrvatske samo radi tih navijača ali ako bi birao između Hrv. i Portugala onda bi izabrao Hrvatsku pa neka se koljemo ... kad bi se gledalo o nekim procentima trenutno je BiH jača radi forme ali šta se može desiti za mjesec dana od povreda, forme i tako dalje (Olić to najbolje zna) ...
Turci su takodje daleko ispred Hrvata.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 okt 2011, 20:34

I ko je još ispred Hrvata?
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:38

England je napisao/la:I ko je još ispred Hrvata?
[youtube][/youtube]
Bosna i Hercegovina naravno. ;)

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 12 okt 2011, 20:41

thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...

Ne bi voli da BiH igra protiv Hrvatske samo radi tih navijača ali ako bi birao između Hrv. i Portugala onda bi izabrao Hrvatsku pa neka se koljemo ... kad bi se gledalo o nekim procentima trenutno je BiH jača radi forme ali šta se može desiti za mjesec dana od povreda, forme i tako dalje (Olić to najbolje zna) ...

druze moj ti ako hoces da se koljes fino nadji ekipu od 20-30 i fino dogovorite termin NPR.suma,park ili parking pa se tucite koliko ti je volja.zar moj sin 9 godina treba da nastrada sano sto voli da gleda djeku???
lako je sjediti pored kompjutera i pisati gluposti

manite se toga prepucavanja,uzivajte u fudbalu,

ja samo mogu reci sretno HRVATSKA,eto me opet na ljeto!!!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 okt 2011, 20:51

princx je napisao/la:

druze moj ti ako hoces da se koljes fino nadji ekipu od 20-30 i fino dogovorite termin NPR.suma,park ili parking pa se tucite koliko ti je volja.zar moj sin 9 godina treba da nastrada sano sto voli da gleda djeku???

Vala sranje se započne od jednog čovjeka a onda i ostali nastradaju... ja neću da se koljem ali već imam sliku kako će se sve to desiti ako budu igrali Hrvatska i BiH ... i da su to gluposti bio bi srećan ali nisu ... realnost su ...

i ja mogu reći sretno Hrvatska ... da se ne sretnemo u baražu pa vi dobili Estoniju a mi Irsku/Češku

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:53

thulkazal je napisao/la:
princx je napisao/la:

Vala sranje se započne od jednog čovjeka a onda i ostali nastradaju... ja neću da se koljem ali već imam sliku kako će se sve to desiti ako budu igrali Hrvatska i BiH ... i da su to gluposti bio bi srećan ali nisu ... realnost su ...

i ja mogu reći sretno Hrvatska ... da se ne sretnemo u baražu pa vi dobili Estoniju a mi Irsku/Češku
Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 okt 2011, 21:17

FK Sarajevo je napisao/la: Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.
Pa gdje god dođe neće se dobro provest ;)
Čelik Zenica 1945

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 okt 2011, 22:22

Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku :mrgreen: .Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
Zivim u gradu koji je jos pati od posljedica 93 i nikako ne bi bilo lijepo da te ruzne uspomene ozive zbog nogometa,jer znamo da na obje strane ima "budala" koji jedva cekaju da naprave "gluposti".
Molim te Boze,UEFA-o,FIFA-o ne daj da se susretnu u barazu BiH i Hrvatska :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 okt 2011, 23:48

Adi_Zepce je napisao/la:Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku :mrgreen: .Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
Zivim u gradu koji je jos pati od posljedica 93 i nikako ne bi bilo lijepo da te ruzne uspomene ozive zbog nogometa,jer znamo da na obje strane ima "budala" koji jedva cekaju da naprave "gluposti".
da, Zepce bi gorilo...bilo je ludilo na Hrvatska - Turska, a sad tko zna sta bi nas snaslo
al mislim da bi najgore proslo u Mostaru
zato ja prizeljkujem Estonce, da bez po' muke to rijesimo :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 okt 2011, 23:51

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku :mrgreen: .Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
da, Zepce bi gorilo...bilo je ludilo na Hrvatska - Turska, a sad tko zna sta bi nas snaslo
al mislim da bi najgore proslo u Mostaru
zato ja prizeljkujem Estonce, da bez po' muke to rijesimo :D
Zepce,Mostar,Livno,Vitez,Kiseljak,Novi Travnik,Busovaca itd bili bi slicni 1993 :( Zato ako Boga ima (a vjerujem u njega) nadam se da nas nece vratiti u to ludilo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 13 okt 2011, 03:21

Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 okt 2011, 06:40

Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 okt 2011, 10:27

Svaka čast jučer Štimcu sve im je rakao u emisiji htv o svim skupinama čovijek je enciklopedija sve zna u malom prstu.Skupine ,golove.Kritike za igru,atmosferu u Hrvatskoj,statutima,sijednicama...

I naravno za suđenje malih zemalja kako nas stalno kradu što je doživjela kako kaže Bosna boji se samo suđenja.

Sad još Ćorluka upitan uz Olića nema i Kranjčara problemi su to veći napravit uigrani tim, a kako kaže Štimac Srna i Luka nemogu sve ,kapa dole za jučerašnju emisiju! ;)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.