Turci su takodje daleko ispred Hrvata.thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...
Ne bi voli da BiH igra protiv Hrvatske samo radi tih navijača ali ako bi birao između Hrv. i Portugala onda bi izabrao Hrvatsku pa neka se koljemo ... kad bi se gledalo o nekim procentima trenutno je BiH jača radi forme ali šta se može desiti za mjesec dana od povreda, forme i tako dalje (Olić to najbolje zna) ...
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
I ko je još ispred Hrvata?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina naravno.England je napisao/la:I ko je još ispred Hrvata?
[youtube][/youtube]
thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...
Ne bi voli da BiH igra protiv Hrvatske samo radi tih navijača ali ako bi birao između Hrv. i Portugala onda bi izabrao Hrvatsku pa neka se koljemo ... kad bi se gledalo o nekim procentima trenutno je BiH jača radi forme ali šta se može desiti za mjesec dana od povreda, forme i tako dalje (Olić to najbolje zna) ...
druze moj ti ako hoces da se koljes fino nadji ekipu od 20-30 i fino dogovorite termin NPR.suma,park ili parking pa se tucite koliko ti je volja.zar moj sin 9 godina treba da nastrada sano sto voli da gleda djeku???
lako je sjediti pored kompjutera i pisati gluposti
manite se toga prepucavanja,uzivajte u fudbalu,
ja samo mogu reci sretno HRVATSKA,eto me opet na ljeto!!!!!!
princx je napisao/la:thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...
druze moj ti ako hoces da se koljes fino nadji ekipu od 20-30 i fino dogovorite termin NPR.suma,park ili parking pa se tucite koliko ti je volja.zar moj sin 9 godina treba da nastrada sano sto voli da gleda djeku???
Vala sranje se započne od jednog čovjeka a onda i ostali nastradaju... ja neću da se koljem ali već imam sliku kako će se sve to desiti ako budu igrali Hrvatska i BiH ... i da su to gluposti bio bi srećan ali nisu ... realnost su ...
i ja mogu reći sretno Hrvatska ... da se ne sretnemo u baražu pa vi dobili Estoniju a mi Irsku/Češku
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.thulkazal je napisao/la:princx je napisao/la:thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...
Vala sranje se započne od jednog čovjeka a onda i ostali nastradaju... ja neću da se koljem ali već imam sliku kako će se sve to desiti ako budu igrali Hrvatska i BiH ... i da su to gluposti bio bi srećan ali nisu ... realnost su ...
i ja mogu reći sretno Hrvatska ... da se ne sretnemo u baražu pa vi dobili Estoniju a mi Irsku/Češku
Pa gdje god dođe neće se dobro provestFK Sarajevo je napisao/la: Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.
Čelik Zenica 1945
Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku
.Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
Zivim u gradu koji je jos pati od posljedica 93 i nikako ne bi bilo lijepo da te ruzne uspomene ozive zbog nogometa,jer znamo da na obje strane ima "budala" koji jedva cekaju da naprave "gluposti".
Molim te Boze,UEFA-o,FIFA-o ne daj da se susretnu u barazu BiH i Hrvatska
Zivim u gradu koji je jos pati od posljedica 93 i nikako ne bi bilo lijepo da te ruzne uspomene ozive zbog nogometa,jer znamo da na obje strane ima "budala" koji jedva cekaju da naprave "gluposti".
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
da, Zepce bi gorilo...bilo je ludilo na Hrvatska - Turska, a sad tko zna sta bi nas snasloAdi_Zepce je napisao/la:Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku.Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
al mislim da bi najgore proslo u Mostaru
zato ja prizeljkujem Estonce, da bez po' muke to rijesimo
Zepce,Mostar,Livno,Vitez,Kiseljak,Novi Travnik,Busovaca itd bili bi slicni 1993gospodin Seljakovic je napisao/la:da, Zepce bi gorilo...bilo je ludilo na Hrvatska - Turska, a sad tko zna sta bi nas snasloAdi_Zepce je napisao/la:Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku.Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
al mislim da bi najgore proslo u Mostaru
zato ja prizeljkujem Estonce, da bez po' muke to rijesimo
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
Svaka čast jučer Štimcu sve im je rakao u emisiji htv o svim skupinama čovijek je enciklopedija sve zna u malom prstu.Skupine ,golove.Kritike za igru,atmosferu u Hrvatskoj,statutima,sijednicama...
I naravno za suđenje malih zemalja kako nas stalno kradu što je doživjela kako kaže Bosna boji se samo suđenja.
Sad još Ćorluka upitan uz Olića nema i Kranjčara problemi su to veći napravit uigrani tim, a kako kaže Štimac Srna i Luka nemogu sve ,kapa dole za jučerašnju emisiju!
I naravno za suđenje malih zemalja kako nas stalno kradu što je doživjela kako kaže Bosna boji se samo suđenja.
Sad još Ćorluka upitan uz Olića nema i Kranjčara problemi su to veći napravit uigrani tim, a kako kaže Štimac Srna i Luka nemogu sve ,kapa dole za jučerašnju emisiju!
-
felix123
- Kontakt:
Plus životinje iz Širokog i zapadne Hercegovine i da Bog sačuvaFK Sarajevo je napisao/la: Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.
Vi mislite da vas Hrvati iz Hrvatske vole ,a da nas Hrvate iz BIH ne vole ,s obzirom da vas vecina i dan danas drzi Titinu sliku u kuci ne cudi me to ,utopija vam je u krvi
Ja bi takoder Bosnu htio izbjec ,ne radi fanaticnih navijaca vec radi Džeke ,Pjanica i Misketa
Irska ce dobit Estoniju kao kompezaciju za Hernyevu ruku u zadnjem playoffu
Ja bi volio Turke da im se revanširamo
Momci, bez uvreda, molim lijepo!
Hvala!
bambina, Štimac je običan demagog. Sve ono što je rekao sinoć zna svaki prosječan čovjek u Hrvatskoj. Nije mi jasno što ga se stalno forsira po emisijama. Ko fol neki stručnjak.. Sirovina i vješt manipulator, isto kao i Mamić, samo što ovaj pokušava glumiti gospodina i na sve moguće načine se pokušava uguziti na klupu.
Hvala!
bambina, Štimac je običan demagog. Sve ono što je rekao sinoć zna svaki prosječan čovjek u Hrvatskoj. Nije mi jasno što ga se stalno forsira po emisijama. Ko fol neki stručnjak.. Sirovina i vješt manipulator, isto kao i Mamić, samo što ovaj pokušava glumiti gospodina i na sve moguće načine se pokušava uguziti na klupu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
...StolacAdi_Zepce je napisao/la: Zepce,Mostar,Livno,Vitez,Kiseljak,Novi Travnik,Busovaca itd bili bi slicni 1993 ...
Iskreno se nadam da Stimac nikad nece sjest na klupu Hrvatske...on je prelos...sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourna...to mu je dovoljno, iako je nelose vodio Cibaliu i Zagreb treba njemu jos trenerskog zanata da se moze kvalificirati za klupu.
Ja nemogu vjerovati da mi nemamo nekog trenera koji trenira neki klub u inozemstvu...jedino je tu bio Soldo no ni on se nije proslavio u Kolnu.
Ja nemogu vjerovati da mi nemamo nekog trenera koji trenira neki klub u inozemstvu...jedino je tu bio Soldo no ni on se nije proslavio u Kolnu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam 100% siguran, al' mislim da ih je tad vodio Ivan Katalinić.Tritolone je napisao/la:sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourn
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moguce...mozda ga je on mijenjao...Monolog je napisao/la:Nisam 100% siguran, al' mislim da ih je tad vodio Ivan Katalinić.Tritolone je napisao/la:sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourn
Ne,ne, sad se sjecam...on je tad bio u nekoj ulozi sportskog direktora i zajedno sa Katalinicem je smijenjen
ebiga...ko ce se svega vise sjecat
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Imamo Profesora Ivankovića 
A sad kad nešto razmišljam, 90% naših trenera je; ili ostarjela (skupa sa igrom i taktikom) ili istrošena roba ili jednostavno nemaju dovoljno trenerske kvalitete za reprezentaciju..Ovi mlađi su nedovoljno iskusni, zeleni.. Npr, Scoria, Pamić, Toplak, Gudelj...sve je to slabo za reprezentaciju...
I onda se sve svodi na dva tri imena ili na stranca.. Ne vidim neke trenerske budućnosti..
Nadam se da će u ovim dodatnim Badelj i Klasnić dobiti priliku od prve. Kao i Vukojević, kao zadnji vezni..
Ma samo da se Olić oporavi, pa kad bude ko metak trčao uzduž i poprijeko
p.s. katalinić je tad vodio Hajduk, a te je sezone još na klupi bio i Slišković i Štimac
A sad kad nešto razmišljam, 90% naših trenera je; ili ostarjela (skupa sa igrom i taktikom) ili istrošena roba ili jednostavno nemaju dovoljno trenerske kvalitete za reprezentaciju..Ovi mlađi su nedovoljno iskusni, zeleni.. Npr, Scoria, Pamić, Toplak, Gudelj...sve je to slabo za reprezentaciju...
I onda se sve svodi na dva tri imena ili na stranca.. Ne vidim neke trenerske budućnosti..
Nadam se da će u ovim dodatnim Badelj i Klasnić dobiti priliku od prve. Kao i Vukojević, kao zadnji vezni..
Ma samo da se Olić oporavi, pa kad bude ko metak trčao uzduž i poprijeko
p.s. katalinić je tad vodio Hajduk, a te je sezone još na klupi bio i Slišković i Štimac
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.