Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:23

thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...

Ne bi voli da BiH igra protiv Hrvatske samo radi tih navijača ali ako bi birao između Hrv. i Portugala onda bi izabrao Hrvatsku pa neka se koljemo ... kad bi se gledalo o nekim procentima trenutno je BiH jača radi forme ali šta se može desiti za mjesec dana od povreda, forme i tako dalje (Olić to najbolje zna) ...
Turci su takodje daleko ispred Hrvata.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 okt 2011, 20:34

I ko je još ispred Hrvata?
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:38

England je napisao/la:I ko je još ispred Hrvata?
[youtube][/youtube]
Bosna i Hercegovina naravno. ;)

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 12 okt 2011, 20:41

thulkazal je napisao/la:pa realno i nisu najopasniji od nositelja ... Portugal je tu glavni pa onda ide Hrvatska pa dalje ...

Ne bi voli da BiH igra protiv Hrvatske samo radi tih navijača ali ako bi birao između Hrv. i Portugala onda bi izabrao Hrvatsku pa neka se koljemo ... kad bi se gledalo o nekim procentima trenutno je BiH jača radi forme ali šta se može desiti za mjesec dana od povreda, forme i tako dalje (Olić to najbolje zna) ...

druze moj ti ako hoces da se koljes fino nadji ekipu od 20-30 i fino dogovorite termin NPR.suma,park ili parking pa se tucite koliko ti je volja.zar moj sin 9 godina treba da nastrada sano sto voli da gleda djeku???
lako je sjediti pored kompjutera i pisati gluposti

manite se toga prepucavanja,uzivajte u fudbalu,

ja samo mogu reci sretno HRVATSKA,eto me opet na ljeto!!!!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 12 okt 2011, 20:51

princx je napisao/la:

druze moj ti ako hoces da se koljes fino nadji ekipu od 20-30 i fino dogovorite termin NPR.suma,park ili parking pa se tucite koliko ti je volja.zar moj sin 9 godina treba da nastrada sano sto voli da gleda djeku???

Vala sranje se započne od jednog čovjeka a onda i ostali nastradaju... ja neću da se koljem ali već imam sliku kako će se sve to desiti ako budu igrali Hrvatska i BiH ... i da su to gluposti bio bi srećan ali nisu ... realnost su ...

i ja mogu reći sretno Hrvatska ... da se ne sretnemo u baražu pa vi dobili Estoniju a mi Irsku/Češku

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 okt 2011, 20:53

thulkazal je napisao/la:
princx je napisao/la:

Vala sranje se započne od jednog čovjeka a onda i ostali nastradaju... ja neću da se koljem ali već imam sliku kako će se sve to desiti ako budu igrali Hrvatska i BiH ... i da su to gluposti bio bi srećan ali nisu ... realnost su ...

i ja mogu reći sretno Hrvatska ... da se ne sretnemo u baražu pa vi dobili Estoniju a mi Irsku/Češku
Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 okt 2011, 21:17

FK Sarajevo je napisao/la: Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.
Pa gdje god dođe neće se dobro provest ;)
Čelik Zenica 1945

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 okt 2011, 22:22

Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku :mrgreen: .Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
Zivim u gradu koji je jos pati od posljedica 93 i nikako ne bi bilo lijepo da te ruzne uspomene ozive zbog nogometa,jer znamo da na obje strane ima "budala" koji jedva cekaju da naprave "gluposti".
Molim te Boze,UEFA-o,FIFA-o ne daj da se susretnu u barazu BiH i Hrvatska :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 okt 2011, 23:48

Adi_Zepce je napisao/la:Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku :mrgreen: .Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
Zivim u gradu koji je jos pati od posljedica 93 i nikako ne bi bilo lijepo da te ruzne uspomene ozive zbog nogometa,jer znamo da na obje strane ima "budala" koji jedva cekaju da naprave "gluposti".
da, Zepce bi gorilo...bilo je ludilo na Hrvatska - Turska, a sad tko zna sta bi nas snaslo
al mislim da bi najgore proslo u Mostaru
zato ja prizeljkujem Estonce, da bez po' muke to rijesimo :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 okt 2011, 23:51

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Hrvatskoj zelim da dobije Estoniju,Bosni da dobije Cesku :mrgreen: .Nikako ne bi volio mec Hrvatska-BiH,imam prijatelja u HR,a srce je za Bosnu i Hercegovinu sto je logicno.
da, Zepce bi gorilo...bilo je ludilo na Hrvatska - Turska, a sad tko zna sta bi nas snaslo
al mislim da bi najgore proslo u Mostaru
zato ja prizeljkujem Estonce, da bez po' muke to rijesimo :D
Zepce,Mostar,Livno,Vitez,Kiseljak,Novi Travnik,Busovaca itd bili bi slicni 1993 :( Zato ako Boga ima (a vjerujem u njega) nadam se da nas nece vratiti u to ludilo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 13 okt 2011, 03:21

Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 okt 2011, 06:40

Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 13 okt 2011, 10:27

Svaka čast jučer Štimcu sve im je rakao u emisiji htv o svim skupinama čovijek je enciklopedija sve zna u malom prstu.Skupine ,golove.Kritike za igru,atmosferu u Hrvatskoj,statutima,sijednicama...

I naravno za suđenje malih zemalja kako nas stalno kradu što je doživjela kako kaže Bosna boji se samo suđenja.

Sad još Ćorluka upitan uz Olića nema i Kranjčara problemi su to veći napravit uigrani tim, a kako kaže Štimac Srna i Luka nemogu sve ,kapa dole za jučerašnju emisiju! ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 13 okt 2011, 10:46

FK Sarajevo je napisao/la: Doci ce seljacine iz Mostara,Kiseljaka,Livna i ponoviti scenarij sa Grbavice.
Plus životinje iz Širokog i zapadne Hercegovine i da Bog sačuva :o
Vi mislite da vas Hrvati iz Hrvatske vole ,a da nas Hrvate iz BIH ne vole ,s obzirom da vas vecina i dan danas drzi Titinu sliku u kuci ne cudi me to ,utopija vam je u krvi

Ja bi takoder Bosnu htio izbjec ,ne radi fanaticnih navijaca vec radi Džeke ,Pjanica i Misketa
Irska ce dobit Estoniju kao kompezaciju za Hernyevu ruku u zadnjem playoffu
Ja bi volio Turke da im se revanširamo

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 okt 2011, 11:06

Momci, bez uvreda, molim lijepo!
Hvala!

bambina, Štimac je običan demagog. Sve ono što je rekao sinoć zna svaki prosječan čovjek u Hrvatskoj. Nije mi jasno što ga se stalno forsira po emisijama. Ko fol neki stručnjak.. Sirovina i vješt manipulator, isto kao i Mamić, samo što ovaj pokušava glumiti gospodina i na sve moguće načine se pokušava uguziti na klupu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 okt 2011, 11:11

Adi_Zepce je napisao/la: Zepce,Mostar,Livno,Vitez,Kiseljak,Novi Travnik,Busovaca itd bili bi slicni 1993 ...
...Stolac :twisted:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2011, 11:11

Iskreno se nadam da Stimac nikad nece sjest na klupu Hrvatske...on je prelos...sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourna...to mu je dovoljno, iako je nelose vodio Cibaliu i Zagreb treba njemu jos trenerskog zanata da se moze kvalificirati za klupu.

Ja nemogu vjerovati da mi nemamo nekog trenera koji trenira neki klub u inozemstvu...jedino je tu bio Soldo no ni on se nije proslavio u Kolnu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 okt 2011, 11:14

Tritolone je napisao/la:sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourn
Nisam 100% siguran, al' mislim da ih je tad vodio Ivan Katalinić.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 okt 2011, 11:17

Monolog je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:sjecam ga se iz Hajduka, mislim da ih je on vodio u onoj blamazi protiv Shelbourn
Nisam 100% siguran, al' mislim da ih je tad vodio Ivan Katalinić.
Moguce...mozda ga je on mijenjao...

Ne,ne, sad se sjecam...on je tad bio u nekoj ulozi sportskog direktora i zajedno sa Katalinicem je smijenjen :D da mislim da je bilo nesto tako...mozda se opet varam haha :D

ebiga...ko ce se svega vise sjecat :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 okt 2011, 11:18

Imamo Profesora Ivankovića :D
A sad kad nešto razmišljam, 90% naših trenera je; ili ostarjela (skupa sa igrom i taktikom) ili istrošena roba ili jednostavno nemaju dovoljno trenerske kvalitete za reprezentaciju..Ovi mlađi su nedovoljno iskusni, zeleni.. Npr, Scoria, Pamić, Toplak, Gudelj...sve je to slabo za reprezentaciju...
I onda se sve svodi na dva tri imena ili na stranca.. Ne vidim neke trenerske budućnosti..

Nadam se da će u ovim dodatnim Badelj i Klasnić dobiti priliku od prve. Kao i Vukojević, kao zadnji vezni..
Ma samo da se Olić oporavi, pa kad bude ko metak trčao uzduž i poprijeko :D

p.s. katalinić je tad vodio Hajduk, a te je sezone još na klupi bio i Slišković i Štimac
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []