Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Dok se ne očisti temelj mafije ne može dalje kakav Srebrić Marković penzija! strački dom!!!
Zašto su Prosinečkog otjerali kao nema škole. Smeta i Žuti!!!
Priliku ne daju nikom,briga Štimca kako kaže s ovakvim neće sijedit na klupi,uostalom kako se Šukerov glas prodao!
@ Dubrava pozz znamo mi sve zato je teko.Onda Još Šušak,Barić dijele savijete Biliću kao stručnjaci....
Sretno Kockicama ,bilo kako bilo ,kartonaža,ozljede su problem,treba se nakon ovih 'Riječkih sijednica ' u wc-ima ,dignut ostat vjerni kako kažu BBB! Sramota!!!
Zašto su Prosinečkog otjerali kao nema škole. Smeta i Žuti!!!
Priliku ne daju nikom,briga Štimca kako kaže s ovakvim neće sijedit na klupi,uostalom kako se Šukerov glas prodao!
@ Dubrava pozz znamo mi sve zato je teko.Onda Još Šušak,Barić dijele savijete Biliću kao stručnjaci....
Sretno Kockicama ,bilo kako bilo ,kartonaža,ozljede su problem,treba se nakon ovih 'Riječkih sijednica ' u wc-ima ,dignut ostat vjerni kako kažu BBB! Sramota!!!
Robija se nije otjeralo...Robi je samo dobio priliku da trenira CZ i naravno otisao je...to je njegov klub.
Inace ja uopce nebi imao nista protiv Robija na klupi, samo velika bi se prasina digla ovdje zbog toga sta je napustio klupu repke za Zvezdu.
Inace ja uopce nebi imao nista protiv Robija na klupi, samo velika bi se prasina digla ovdje zbog toga sta je napustio klupu repke za Zvezdu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Katalinic je presmijesan.dubrava je napisao/la:Imamo Profesora Ivankovića
A sad kad nešto razmišljam, 90% naših trenera je; ili ostarjela (skupa sa igrom i taktikom) ili istrošena roba ili jednostavno nemaju dovoljno trenerske kvalitete za reprezentaciju..Ovi mlađi su nedovoljno iskusni, zeleni.. Npr, Scoria, Pamić, Toplak, Gudelj...sve je to slabo za reprezentaciju...
I onda se sve svodi na dva tri imena ili na stranca.. Ne vidim neke trenerske budućnosti..
Nadam se da će u ovim dodatnim Badelj i Klasnić dobiti priliku od prve. Kao i Vukojević, kao zadnji vezni..
Ma samo da se Olić oporavi, pa kad bude ko metak trčao uzduž i poprijeko
p.s. katalinić je tad vodio Hajduk, a te je sezone još na klupi bio i Slišković i Štimac
To je jadnik kakvog nema. To treba jasno reci i dobro znati. Taj levat danas vise nema sta raditi u nogometu, da mu Barcelonu das, unazadio bi je.
...Život za Široki...
uuuuuuuuuu turskaaaa ,tooooooooooooo,ajmoooo po osvetuuu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Hvala Bogu svetom i svim svetcima...jedva cekam 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
E nek su nam ih metnuli!!! Idemo po pobjedu!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
sad se trebamo pokazat,imamo dodatni motivv,ajmooo vatreniiii
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- M. Scofield
- Kontakt:
evo i dodatnog motiva za prolaz, nadam se da će Bilić postavit momčad hrabro i napadački, mi znamo jedino igrat 4-4-2 i ništa više to se vidjelo protiv Grčke. Ajmo Vatreni po osvetu.
Audere est Facere
- Principatus
- Kontakt:
Evo mene malo kod vas, dok se moji ne isplacu. 
Svidja mi se kako se radujete utakmici. Tako se gleda na takve stvari. To je draz igre.
Ovo je dakle vrijeme da se naplate stari dugovi:
BiH : Portugal
Hrvatska : Turska
Turska je ocajna.
Hrvatska mozda ima probleme u igri, ali ce to u ove 2 utakmice izgledati drugacije. Da je sad Terim selektor on bi ih napucao i nabrusio, doveo ih do onog opasnog ludila. To sadasnji selektor nemoze. Razbijte ih, nemogu ih gledati ovdje po Berlinu kako se *urce.
*=T
Svidja mi se kako se radujete utakmici. Tako se gleda na takve stvari. To je draz igre.
Turska je ocajna.
Hrvatska mozda ima probleme u igri, ali ce to u ove 2 utakmice izgledati drugacije. Da je sad Terim selektor on bi ih napucao i nabrusio, doveo ih do onog opasnog ludila. To sadasnji selektor nemoze. Razbijte ih, nemogu ih gledati ovdje po Berlinu kako se *urce.
*=T
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I ja pobjegoh, to ce bit k'o Inter - Bayern, oba puta Inter prosoPrincipatus je napisao/la:Evo mene malo kod vas, dok se moji ne isplacu.
Turska je ocajna.
*=T
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Naplata dugova. Daj te Turke da ih se zgazi jednom za sva vremena.
S tom utakmicom na prvenstvu je poceo pad. Sa ovom mora poceti novi uzlet, uz novog izbornika i novu zelju i inat u igracima.
S tom utakmicom na prvenstvu je poceo pad. Sa ovom mora poceti novi uzlet, uz novog izbornika i novu zelju i inat u igracima.
...Život za Široki...
- BH Patriot
- Kontakt:
Dakle stari rival i vas očekuje valjda ćete dugove otplatiti nakon Eura i dramatične završnice navedenog meča .
Turska je u odnosu na tadašnji sastav još jača u sadašnjoj reprezentaciji igraju vrlo talentovani igrači kao što su Ekici, Sahin, Bulut, Erdinç i još otprije iskusni igrači kao što su Çetin, Balta, Emre, Hamit i Aurélio. Dakle veoma jaka momčad sa pojedincima koji mogu riješiti utakmicu vrlo lahko, ali vjerujem u vašu momčad i pobjedu. Mislim da vaše igrače još boli onaj poraz na penale i mislim da će Bilić sastaviti respektabilan sastav za predstojeće duele baraža mislim da vi igrate najbolji nogomet sa formacijom 4-4-2, šta vi mislite ?
Turska je u odnosu na tadašnji sastav još jača u sadašnjoj reprezentaciji igraju vrlo talentovani igrači kao što su Ekici, Sahin, Bulut, Erdinç i još otprije iskusni igrači kao što su Çetin, Balta, Emre, Hamit i Aurélio. Dakle veoma jaka momčad sa pojedincima koji mogu riješiti utakmicu vrlo lahko, ali vjerujem u vašu momčad i pobjedu. Mislim da vaše igrače još boli onaj poraz na penale i mislim da će Bilić sastaviti respektabilan sastav za predstojeće duele baraža mislim da vi igrate najbolji nogomet sa formacijom 4-4-2, šta vi mislite ?
Livin' La Vida Loca ;)
Prosinečki za vas Hrvate nikad nije bio dovoljno velik Hrvat. Godinama ste yebavali čovjeka u zdrav mozak, pogotovo ona spodoba Ćiro. I da mu nudite da bude selektor on to ne bi prihvatio.Tritolone je napisao/la:Robija se nije otjeralo...Robi je samo dobio priliku da trenira CZ i naravno otisao je...to je njegov klub.
Ps: Nadam se da ćete se osvetiti Turcima!
YNWA!
MA je, sve to stoji BH patriot, jaki su oni, nema šta, al Hidink je u dosadašnjim kvalifikacijama isprobavao 36 igrača!! Svaka nova utakmica sasvim druga postava. A time se ekipa razvodnjava, ne zna se tko koju poziciju više igra. A osim toga, imali su gro problema sa ozljedama. Nisam siguran da li će se Sahin oporavati i kakvo je stanje sa kartonima.. A ni forma pojedinih Turaka nije na nekom nivou, uostalom kao ni pojedinih hrvatskih igrača..
Ako Hrvatska bude prava, bez obzira na izostanke (ima tu mladih koji mogu dobro zamijeniti i Kranjčara i Ćorluku), ne sumnjam u pobjedu(e).
Ako Hrvatska bude prava, bez obzira na izostanke (ima tu mladih koji mogu dobro zamijeniti i Kranjčara i Ćorluku), ne sumnjam u pobjedu(e).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Pa ponasate se kao da niste, uvijek pravite belaje kad imate priliku da igrate u Sarajevugospodin Seljakovic je napisao/la:zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
- BH Patriot
- Kontakt:
@dubrava
To što si napisao jeste istina, ali Hiddink je stari lisac i sigurno da ćete imati velikih problema sa ovom selekcijom. Kada pogledamo realnu situaciju šanse su jednake 50 - 50 %, uglavnom nas čekaju epski dueli !
To što si napisao jeste istina, ali Hiddink je stari lisac i sigurno da ćete imati velikih problema sa ovom selekcijom. Kada pogledamo realnu situaciju šanse su jednake 50 - 50 %, uglavnom nas čekaju epski dueli !
Livin' La Vida Loca ;)
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Sole je napisao/la:Pa ponasate se kao da niste, uvijek pravite belaje kad imate priliku da igrate u Sarajevugospodin Seljakovic je napisao/la:zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
zbog par budala ti osudjujes 200 000 ljudi, pa mene bi bilo stid
Jako sam zadovoljan, ovo su još 2 vrhunske utakmice, uvjek smo im zabili gol, a i svjesni su reprezentativci da moraju nešto i odigrati da upadnu na Euro.
Povoljan je to zdrijeb.Bit će teško, al' je protivnik sa kojim ne dolaziš u situaciju da ga podcijeniš, to je dobro.
Sumnjam da se nisu digli i da će to odigrati, teško da mogu igrati loše kao što igrali u zadnje vrijeme, ipak je mjesec dana dosta vremena, samo da ostanu svi zdravi i nema problema.
Povoljan je to zdrijeb.Bit će teško, al' je protivnik sa kojim ne dolaziš u situaciju da ga podcijeniš, to je dobro.
Sumnjam da se nisu digli i da će to odigrati, teško da mogu igrati loše kao što igrali u zadnje vrijeme, ipak je mjesec dana dosta vremena, samo da ostanu svi zdravi i nema problema.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kao prvo, povodis se medijskim lazima. Od tih ljudi gore je makar pola bilo sa sjevera Hrvatske plus Metkovic.Sole je napisao/la:Pa ponasate se kao da niste, uvijek pravite belaje kad imate priliku da igrate u Sarajevugospodin Seljakovic je napisao/la:zasto se vrijedjamo?? jel mi nismo ljudi??Sole je napisao/la:Volio bih da dobijemo Hrvatsku pa da se poigramo sa njima. Da se razumijemo, Hrvati iz Hrvatske, znaci PRAVI HRVATI, nemam nista ni protiv vas ni protiv vase drzave (ja sam 5 godina zivota proveo u Varazdinu, prelijep grad stvarno), ali ove kvazi hrvate koji se predstavljaju vecim hrvatima od vas ne mogu ocima smisliti. Zato zelim vas, pa da vas izbacimo i onda haos u Bosni, ludnica
Kao drugo, dobro ti momak kaze, to je tebi samo izgovor da diskriminiras i oblatis vise od 200 000 ljudi, konstitutivne nacije u ovoj drzavi. Necu ni govoriti o tim diskriminacijama i osporavanju nacionalnih institucija i dijeljenje na nekakve zamisljene ''prave'' i ''krive/lazne'' Hrvate. Ti si mozda neki relevantan faktor da stoljeca povijesti krojis i naturas ljudima svoja odredjenja? Mene bi stid bilo.
S ovakvima bi se moderacija morala pozabaviti jer izazivaju ovakve rasprave, a kaznjavaju se oni koji se na to nastave. Evo, pisem ovo s ciljem dokazivanja te poante.
...Život za Široki...
S ovim postom @ŠB_Fidelisa je kraj rasprave na tu temu
Dakle, nogometna reprezentacija Hrvatske. Izvol'te.
Dakle, nogometna reprezentacija Hrvatske. Izvol'te.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.