Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Svaka mu dala za onu golcinu
moram priznati da sam mu se prije tog gola svasta nagovorio 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- NoName
- Kontakt:
Edine, kad se vratiš u Manchester, zaprdi mu jednom za raju, crko dabogda.mozak je napisao/la:
@juznjak, naglasi kome, obojica su dala go. I ja sam se svasta nagovorio i jednom i drugom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Edinu svaka cast na predivnom pogotku. Opet se vidi ta razlika koju EPL pravi, mnogo vise je trcao, napadao, ganjao protivnicke igrace.
Fali nam jos jedan raspolozen napdac, koji ce uz Dzeku da nam pomogne da prodjemo na EP..
Sjajno, sjajno Edine, samo tako nastavi !
Fali nam jos jedan raspolozen napdac, koji ce uz Dzeku da nam pomogne da prodjemo na EP..
Sjajno, sjajno Edine, samo tako nastavi !
Sigurno mu se svida Džeko, pa za njega su pisali da je ****mozak je napisao/la:Nuuhttp://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... nozju.html
Uvijek sam ga velicao i jedan sam od najaktivnijih na ovoj temi a hvala Bogu, nisam jedini. Samo, mislim da mnogi od nas nisu svjesni ko je Edin u ostatku svijeta i kakvog mi igraca imamo. 
Dzeko je "velicina" u svakom smislu te rijeci.
Kad smo jucer dosli u Pariz, hodamo po gradu i srecemo ljude, mnogi su nam nesto rekli. Najcesce sto su govorili i Turci i Alzirci i Francuzi i mnogi drugi je bilo DZEKO DZEKO DZEKO i prst gore.... Poslije utakmice je bilo isto, DZEKO DZEKO DZEKO.
Dzeko je "velicina" u svakom smislu te rijeci.
Kad smo jucer dosli u Pariz, hodamo po gradu i srecemo ljude, mnogi su nam nesto rekli. Najcesce sto su govorili i Turci i Alzirci i Francuzi i mnogi drugi je bilo DZEKO DZEKO DZEKO i prst gore.... Poslije utakmice je bilo isto, DZEKO DZEKO DZEKO.
- skyisthelimit
Dzeko je najbolji napadac poslije rata na ovim prostorima...NIKO MU nije ravan
15.10 - 15.06 ...
Možda jedino Šuker, ali pred Džekom je vrijeme i nesumnjam da će zasjeniti i pomenutog.skyisthelimit je napisao/la:Dzeko je najbolji napadac poslije rata na ovim prostorima...NIKO MU nije ravan
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sutra BHT u 16 h prenosi Man City - Aston Villa. Džeko će biti u prvom sastavu. Aguero je povrijeđen, Balotelli ima problema sa leđima, a Tevez je suspendovan, tako da nema dileme.
Edin je odradio fantastično tekmu protiv Francuza, brutalan. Samo se možemo zahvaliti HAsagiću što Vedad nije mogao ući i razvuči odbranu Francuza u drugom poluvremenu. Bilo bi svašta !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- BH Patriot
- Kontakt:
Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Elvir Baljić (prije Reala)
- Edin Džeko
Ispričavam se ako sam nekoga izostavio, nisam namjerno.
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
Livin' La Vida Loca ;)
U biti je to to, fali jedino Pedja Mijatović.BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
YNWA!
Elvir Baljić je bio nešto između krila i ofanzivnog veznog , nije bio čista devetka.Po meni Dzeko je najbolji od pobrojanih.BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nije još ali će vjerovatno biti za par godina.DRHAUSE je napisao/la:Elvir Baljić je bio nešto između krila i ofanzivnog veznog , nije bio čista devetka.Po meni Dzeko je najbolji od pobrojanih.BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
YNWA!
- BH Patriot
- Kontakt:
@H0PLIT
Ah' da i Mijatović izvinjavam se zbog toga što sam zaboravio jedno tako veliko ime u fudbalu.
Ah' da i Mijatović izvinjavam se zbog toga što sam zaboravio jedno tako veliko ime u fudbalu.
Livin' La Vida Loca ;)
Šta tu "radi" Robert Prosinečki - klasčni kreator igre!?BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
A i E.Baljić nije bio klasični napadač...
Da zaboravio si Predraga Mijatovića i Alena Bokšića.
Šuker je za sad #1, ali Edin Džeko je na dobrom putu da ga vrlo brzo prevaziđe
Bosno moja poharana....
- BH Patriot
- Kontakt:
Izvinite malo se teže snalazim, jer u to vrijeme i nisam bio u mogućnosti da pratim nogomet. 
Livin' La Vida Loca ;)
Ma nema problema momak - sve je ovo, ipak, zabava....a bude i edukacije, ponekadBH Patriot je napisao/la:Izvinite malo se teže snalazim, jer u to vrijeme i nisam bio u mogućnosti da pratim nogomet.
Bosno moja poharana....
- BH Patriot
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Shevko i 12 gostiju.