Edine, kad se vratiš u Manchester, zaprdi mu jednom za raju, crko dabogda.mozak je napisao/la:
@juznjak, naglasi kome, obojica su dala go. I ja sam se svasta nagovorio i jednom i drugom.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Edine, kad se vratiš u Manchester, zaprdi mu jednom za raju, crko dabogda.mozak je napisao/la:
Sigurno mu se svida Džeko, pa za njega su pisali da je ****mozak je napisao/la:Nuuhttp://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... nozju.html
Možda jedino Šuker, ali pred Džekom je vrijeme i nesumnjam da će zasjeniti i pomenutog.skyisthelimit je napisao/la:Dzeko je najbolji napadac poslije rata na ovim prostorima...NIKO MU nije ravan
U biti je to to, fali jedino Pedja Mijatović.BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Elvir Baljić (prije Reala)
- Edin Džeko
Ispričavam se ako sam nekoga izostavio, nisam namjerno.
Elvir Baljić je bio nešto između krila i ofanzivnog veznog , nije bio čista devetka.Po meni Dzeko je najbolji od pobrojanih.BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
Nije još ali će vjerovatno biti za par godina.DRHAUSE je napisao/la:Elvir Baljić je bio nešto između krila i ofanzivnog veznog , nije bio čista devetka.Po meni Dzeko je najbolji od pobrojanih.BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
Šta tu "radi" Robert Prosinečki - klasčni kreator igre!?BH Patriot je napisao/la:Edin sigurno spada u najbolje napadače poslije rata na ovim prostorima, ovakvu bih ja listu postavio:
- Robert Prosinečki
- Davor Šuker
- Meho Kodro
- Edin Džeko
Ma nema problema momak - sve je ovo, ipak, zabava....a bude i edukacije, ponekadBH Patriot je napisao/la:Izvinite malo se teže snalazim, jer u to vrijeme i nisam bio u mogućnosti da pratim nogomet.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beli98, bosanskizmaj246, bvsic, General505, Goalgetter, random11, Zglavkar i 57 gostiju.