FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 10 avg 2009, 21:19

Tras, pocinjes se navikavati da zivis od stare "slave" ala Rafini pemzioneri(koji vas nabise 5 : 1)?
Vidim da su ti ovo zadnji trzaji pa cu te malo popustiti ;)
Vi ostali, dusmani, zavidnici i protivnici najboljeg kluba na svijetu-razlaz :!:
Morska soli, nije ti mjesto na suhom, pobacati vas u vodu treba :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 avg 2009, 21:26

secer je napisao/la:Tras, pocinjes se navikavati da zivis od stare "slave" ala Rafini pemzioneri(koji vas nabise 5 : 1)?
Vidim da su ti ovo zadnji trzaji pa cu te malo popustiti ;)
Vi ostali, dusmani, zavidnici i protivnici najboljeg kluba na svijetu-razlaz :!:
Morska soli, nije ti mjesto na suhom, pobacati vas u vodu treba :mrgreen:
5:1? :mrgreen: Stara slava? :mrgreen: Ako ti pod starom slavom podrazumijevas nesto sto je staro nekoliko mjeseci, onda OK. Slazem se u potpunosti. :mrgreen: Sto se tice zadnjeg trzaja... moli se da je zadnji! :mrgreen: Ja ovako mogu da trzam do mile volje. A vidim ko vise ne moze da trza, pa se smilovao i popustio me! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2009, 22:23

Minhenski Bajern započeo je pregovore sa Milanom u vezi transfera Gruzijca Kahabera Kaladzea na "Alijanc arenu". Nakon prodaje Lusija i povrede Martina Demikelisa, Bavarci su u potrazi za defanzivcem, a igrač Milana je prva opcija.
Očekuje se da će roso-neri za Kaladzea tražiti obeštećenje od oko četiri miliona evra što neće predstavljati veliki problem za klub iz Minhena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 10 avg 2009, 22:41

Ljudi nemogu da vjerujem da pregovaramo sa Kaldazeom pa covjek ima 40 kusur godina, stvarno svaki dan se sve vise i vise razocaram dali su oni normalni iz uprave :o

By : FC BAYERN dobio ban :cry:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 10 avg 2009, 22:44

Trasimaco je napisao/la:Postao/la Trasimaco dana 10 aug 2009, 21:08

secer je napisao/la:

Trasimaco je napisao/la:

secer je napisao/la:´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili :lol:

Kad smo vec kod gubitnika... :mrgreen: Sta ce jadni, raduju se pobjedi cak i na pripremama! :mrgreen:
Ti ko onaj neki sa teme Liverpoola. "I sto je najvaznije: Pobijedili smo United!" Odmah se vidi koliko je coravim kokama drago kad zrno ubodu. :lol:
A znas sta bih ti ja preporucio, seceru slatki?! Uvijek citaj moj potpis! :mrgreen:
cuj ovog mali klubovi pa razumijes li ti sta pricas bayer je po osvojenim titulama ispred manchestera prijatelju i on je i ostat ce veliki klub man utd ima 18 ligaskih titula a bayern 21 man utd ima 3 pokala lige prvaka a bayern 4 a za kup neznam ali znam da bayern ima dosta titula i tu :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Zaboravio si kako glasi poslovica :(
I corava koka jedno zrno ubode ;)
ala ti nas mancho
sta bi poslije te godine?
joj, zaboravih, nabi vas Rafin dom pemzionera 5 : 1 buuuaaahahahahahaaaa

Poslovica je parafrazirana secerko! Moram li ti i to bona objasnjavati? :mrgreen:
Spomenuo sam Liverpool, jer je jedan na toj temi istu stvar rekao. Nista ostalo nije bitno, samo da se United pobijedi. Nakon ne znam ni ja koliko godina. Ali to je nebitno sad. Ono sto je bitno jeste da mali klubovi, kao Bayern naprimjer, uvijek pocnu galamiti kad nekim pukim slucajem dobiju ove gigante. Ja to potpuno razumijem. :mrgreen: Takvima je cast samo igrati sa gigantima. Veca podrska na Allianz Areni Unitedu nego Bayernu. :lol: Ne dolazi United svaki dan u grad, je li tako seceru?
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 10 avg 2009, 22:47

cuj ovoga kaze mali klub bayern a veci je od man utda gledaj titule ili te je stid :o man utd ima 18 ligaskih titula a bayer 21 man utd ima 3 pokala lige prvaka a bayern 4 a za kup neznam ali znam da i tu bayern ima dosta pokala osvajaca i zato ne pricaj gluposti unaprijed hvala!! :evil: :evil:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 22:48

Kakhaber Kaladze m 31 godinu ima, mašAllah.65 utakmica za Gruziju i 1 gol. Nije loš, već je dobar, igrao je sa Maldijijem, , Nestom, i činio je sjajnu odbranu kojoj je bilo teško dati gol. Osvojio je sa Milam mnoge stvari. Taman sada iskusan, za 4 miliona eura, odlično.

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 10 avg 2009, 22:55

Rz88 je napisao/la:Kakhaber Kaladze m 31 godinu ima, mašAllah.65 utakmica za Gruziju i 1 gol. Nije loš, već je dobar, igrao je sa Maldijijem, , Nestom, i činio je sjajnu odbranu kojoj je bilo teško dati gol. Osvojio je sa Milam mnoge stvari. Taman sada iskusan, za 4 miliona eura, odlično.
Malo sam pretjerao sa godinama :D Ali mi se nesvidza nikako kao igrac nekako mi je previse mekan za stopera i spor je nekakav, ali eto mozda grijesim vidjecemo kakav ce biti ma da mi ovo mirise na lose...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 22:56

Pa sto onda Luciju ne produzise ugovor. Boze dragi istih su godina. Ja ovog Hoenesa, kad on kaze da hoce nekoga to ce i dobiti. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 22:58

Jednostavno, ako kupe ovoga Kaladzea za 4 miliona onda su u dobitku. Ispada Lucio za Kaladze. I još nešto, prodali su Lucia, prije nego što se ozljedio Martin, pa sada moraju intervenirati. :mrgreen:

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 10 avg 2009, 23:02

omerbavarac je napisao/la:Pa sto onda Luciju ne produzise ugovor. Boze dragi istih su godina. Ja ovog Hoenesa, kad on kaze da hoce nekoga to ce i dobiti. :mrgreen:
Ma vjeruj mi brate da je Lucio bolji od Kaladzea u svim segmentima Kaladze je toliko slab da bi ga jedan Dzeko mogao zubima nosati i valjati po terenu, napravili smo veliku gresku sa Luciom prodali smo kapitena Brazila i jednog od boljih stopera na svijetu za jako male pare, eto otisao nam je Lucio jedan od boljih igraca u ovom sastavu pored Riberya i Lahma, ode i Ribery sljedece godine ... Ne znam na sta ovo sve vodi, Wukovi sretna vam jos jedna titiula nazalost tako je :shock:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 23:12

Pa ja ne mogu prezaliti Lucia, jest da je grijesio sa onim svojim istrcavanjima, ali i spasavao je golove. Mozda su i napravili dobar potez sto su ga prodali, s obzirom da mu je slijedece sezone isticao ugovor, pa je mogao otici dzaba. Ali po meni su mu trebali ponuditi novi ugovor, ali sta je tu je. Protivim se dovodjenju Kaladzea, po meni je los igrac, ali vidjecemo. A usput jos informacija o KAPITENU (**** go onaj ko mu dade traku). ABD da ga kazne cijelu sezonu.

Osim što će zbog ozljede stopala biti dva mjesec izvan terena, Bayernov nogometaš Mark van Bommel mogao bi se uskoro suočiti s novom nevoljom...

Njemački nogometni savez (DFB) mogao bi ga, naime, kazniti zbog udaranja Hoffenheimovog nogometaša Isaaca Vorsaha, što je promaklo sucu Babaku Rafatiju, ali ne i televizijskim kamerama. Snimka jasno pokazuje nesportski potez Bayernova kapetana u subotnjoj utakmici prvog kola Bundeslige, a čak je i legenda bavarskog kluba Franz Beckenbauer bio vrlo kritičan prema Nizozemcu.

- Ovakve scene pripadaju američkom nogometu - rekao je Beckenabuer tijekom televizijskom prijenosa.

Hoće li DFB poduzeti mjere protiv Van Bommela bit će poznato sljedećih dan
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 23:18

Prije svega o kapitenu , ono općenito. On treba biti uzor, on treba tjerati svoje igrače na više zalaganje, i kada se gubi biti tu i psihički te uvijek motivirati ostale, da se nikad ne predaje. Njemci su bili uvijek ti koji se nikad ne predavaju, ali sada imaju stranca za kapitena i to se odmah vidi.

Mark Van Bommel kao igrač srednja klasa, kao motivator solida, kao fair play igrač i uzor VELIKA NULA, NIŠTA. Ko njemu date kapitensku traka nema veze o taktici, o igračima i ostalim osnovnim stvarima, Jurgen i Gaal ista s.... drugo pakovanje. Treba njega zatjerati iz lige i neka ode u Englesku neka se gore bije pa da dobije suzpenziju na duge staze.

Po meni kapiten Bayerna je trebao biti Lucio ali on je otišao pa ne znam koga bi trebalo. Lahm će biti, ali on kao motivator slab, nema ono da se dere kao što je nekad Titan to radio ili ipak Effenberg. Potreban nam je vođa u ekipi ali trenutno nemamo njega, nažalost.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 23:29

Ja bi dao traku Bilalu, i stavio na stol 10 miliona godisnje za produzenje ugovora.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 23:35

Brate, ja sam skoro 99% siguran da je on več potpisao predugovor sa Realom, kao što je to i sam Ronaldo uradio. Nema šanse da ga zadržimo još jednu sezonu. Možda je čak bilo bolje da smo ga i ove pustili. Došlo je i vrijeme kada bez uloženog novca ne možeš sve lagano pobjediti kao prije.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 23:40

Pa ja jos ne vjerujem, ali ako treba da ide nek ide sad. Ne treba nama igrac koji ce, opet ponavljam razmisljti o Realu a igrati za Byatern. Sjeti se samo Hargreavesa, kad se javi ponuda Manche, njega nigdje, pa na kraju se i povrijedi, pa skoro i ***** karijeru. Naci ce Abd oni novog Riberya.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 23:45

Našli smo novoga Ballacka, Baslera, Tarnata, Hamana, Nerlingera, Jankera, Elbera, Matthueusa, Paula Sergia, Patrika nadersona, Sagnola, Jeremisa, Finka, Helmera, Salihamidžića, sve smo našli ali mislim da nikad nećemo OLIVERA KAHNA, kao golmana ali kao i čovjeka, ličnost .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2009, 23:48

Oli je majstor, kralj. Mislim da ce svim navijacima Bayerna ostati u srcu, ponajvise zbog motivacije koju je davao igracima. Kad se samo sjetim one osvojene lige prvaka, kad je odbranio onaj penal, pa to mu niko nikad nece zaboraviti. Tesko da ce ikad naci onakvog golmana, ali barem mogu pribliznog dobrog.Jednom Kahn, uvijek Kahn.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 avg 2009, 23:50

Heh, morao je otići u penziju kad tad. Nema veze, okreće se nova stranica u Historiji Bayerna, nadam se da će biti lijepša od ovih priijašnjih.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2009, 00:25

Znaci sa novom Historijom, u nove pobjede. Nadam se da ce ova sezona biti uspjesna, i da se ponovi 2001! ! !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []