Vidim da su ti ovo zadnji trzaji pa cu te malo popustiti
Vi ostali, dusmani, zavidnici i protivnici najboljeg kluba na svijetu-razlaz
Morska soli, nije ti mjesto na suhom, pobacati vas u vodu treba
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
5:1?secer je napisao/la:Tras, pocinjes se navikavati da zivis od stare "slave" ala Rafini pemzioneri(koji vas nabise 5 : 1)?
Vidim da su ti ovo zadnji trzaji pa cu te malo popustiti![]()
Vi ostali, dusmani, zavidnici i protivnici najboljeg kluba na svijetu-razlaz![]()
Morska soli, nije ti mjesto na suhom, pobacati vas u vodu treba
Trasimaco je napisao/la:Postao/la Trasimaco dana 10 aug 2009, 21:08
secer je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
secer je napisao/la:´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili![]()
Kad smo vec kod gubitnika...Sta ce jadni, raduju se pobjedi cak i na pripremama!
Ti ko onaj neki sa teme Liverpoola. "I sto je najvaznije: Pobijedili smo United!" Odmah se vidi koliko je coravim kokama drago kad zrno ubodu.
A znas sta bih ti ja preporucio, seceru slatki?! Uvijek citaj moj potpis!![]()
cuj ovog mali klubovi pa razumijes li ti sta pricas bayer je po osvojenim titulama ispred manchestera prijatelju i on je i ostat ce veliki klub man utd ima 18 ligaskih titula a bayern 21 man utd ima 3 pokala lige prvaka a bayern 4 a za kup neznam ali znam da bayern ima dosta titula i tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio si kako glasi poslovica
I corava koka jedno zrno ubode
ala ti nas mancho
sta bi poslije te godine?
joj, zaboravih, nabi vas Rafin dom pemzionera 5 : 1 buuuaaahahahahahaaaa
Poslovica je parafrazirana secerko! Moram li ti i to bona objasnjavati?
Spomenuo sam Liverpool, jer je jedan na toj temi istu stvar rekao. Nista ostalo nije bitno, samo da se United pobijedi. Nakon ne znam ni ja koliko godina. Ali to je nebitno sad. Ono sto je bitno jeste da mali klubovi, kao Bayern naprimjer, uvijek pocnu galamiti kad nekim pukim slucajem dobiju ove gigante. Ja to potpuno razumijem.Takvima je cast samo igrati sa gigantima. Veca podrska na Allianz Areni Unitedu nego Bayernu.
Ne dolazi United svaki dan u grad, je li tako seceru?
Malo sam pretjerao sa godinamaRz88 je napisao/la:Kakhaber Kaladze m 31 godinu ima, mašAllah.65 utakmica za Gruziju i 1 gol. Nije loš, već je dobar, igrao je sa Maldijijem, , Nestom, i činio je sjajnu odbranu kojoj je bilo teško dati gol. Osvojio je sa Milam mnoge stvari. Taman sada iskusan, za 4 miliona eura, odlično.
Ma vjeruj mi brate da je Lucio bolji od Kaladzea u svim segmentima Kaladze je toliko slab da bi ga jedan Dzeko mogao zubima nosati i valjati po terenu, napravili smo veliku gresku sa Luciom prodali smo kapitena Brazila i jednog od boljih stopera na svijetu za jako male pare, eto otisao nam je Lucio jedan od boljih igraca u ovom sastavu pored Riberya i Lahma, ode i Ribery sljedece godine ... Ne znam na sta ovo sve vodi, Wukovi sretna vam jos jedna titiula nazalost tako jeomerbavarac je napisao/la:Pa sto onda Luciju ne produzise ugovor. Boze dragi istih su godina. Ja ovog Hoenesa, kad on kaze da hoce nekoga to ce i dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.