Iako je podbacio u obje vožnje ipak znao sam da Myhrer ne može do 1.mjesta.

Odlična sezona za nadati se da će i slijedeća biti bar upola dobra kao ova.

P.S. Čudi me što nisu odgodili zbog magle.

Moderator/ica: rio_Ferdy88

),pa onda Riesch pobjedi Vonn za 3 boda i to bez borbe.Odgodili zenski veleslalom gdje je Vonn mogla napasti Njemicu.
  ),pa onda Riesch pobjedi Vonn za 3 boda i to bez borbe.Odgodili zenski veleslalom gdje je Vonn mogla napasti Njemicu.  
  U tome svemu Ivica se odlicno snasao i zgrabio jos jedan Globus.
 U tome svemu Ivica se odlicno snasao i zgrabio jos jedan Globus. 
jacky09 je napisao/la:
PAO JE I SLALOMSKI !!! TRI KRISTALNA GLOBUSA U OVOJ SEZONI ! BRAVO PROFESORE !
 Ivica skijaški Messi!
 Ivica skijaški Messi! 

Krajem oktobra,mislim u Soldenu da je prva trka.ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad pocinje skijaska sezona?

Ma ja, standardno Solden ženski veleslalom.Devil je napisao/la:Krajem oktobra,mislim u Soldenu da je prva trka.ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad pocinje skijaska sezona?

Sad mi dođe da stanem na skije i opičim ovuda ko oni specijalci, kamikaze s Bjelašnice.
  Sad mi dođe da stanem na skije i opičim ovuda ko oni specijalci, kamikaze s Bjelašnice.  

Pauza je 3 sedmice pa se ide u Finsku,pa onda Amerika.Admir_Sa je napisao/la:Sutra budjenje u 09:45 i prva voznja veleslaloma za zene. Sigurno ce medju prve tri uskociti neka "lijeva", al to je ta draz. Nadam se da nece biti dosadan svjetski kup kao proshle godine kada su haman sve podijelile rish i von.
Iskreno se nadam i zelim da Lara Gut konacno eksplodira ove sezone
bezze mi je sto je duga pauza nakon ovog vikenda, mensecini da nema nishta do kraja novembra kada se seli sk u ameriku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.