Skijanje

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

reds
Kontakt:

Re: Skijanje

Post Postao/la reds » 19 mar 2011, 18:21

Svaka čast !

Iako je podbacio u obje vožnje ipak znao sam da Myhrer ne može do 1.mjesta. :D

Odlična sezona za nadati se da će i slijedeća biti bar upola dobra kao ova. :)

P.S. Čudi me što nisu odgodili zbog magle. :o
FK Pjetlovi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 19 mar 2011, 18:37

Ma ova zavrsnica je totalno njesra.Prvo se odgodi muski super G(a uvjeti bili isti ko danas :roll: ),pa onda Riesch pobjedi Vonn za 3 boda i to bez borbe.Odgodili zenski veleslalom gdje je Vonn mogla napasti Njemicu. ;)
I danasnji slalom je bio je uzasan,uvjeti nikakvi. :x U tome svemu Ivica se odlicno snasao i zgrabio jos jedan Globus. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 20 mar 2011, 13:24

jacky09 je napisao/la:slika

PAO JE I SLALOMSKI !!! TRI KRISTALNA GLOBUSA U OVOJ SEZONI ! BRAVO PROFESORE !
slika Ivica skijaški Messi!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 mar 2011, 13:13

Jbte kad sam procitao da je Ivica od skijanja u ovoj sezoni zaradio samo 328 tisuca eura, nisam mogao vjerovati... Znaci citavu sezonu se vuces po nekim vukojebinama u kojima prvo gledas kako izvuci glavu(mislim na one bolesne brze staze), da bi na kraju maestralno trijumfirao sa cak 3 naslova i da zaradis samo ovakve smijesne novce, zalosno... Ovo prosjecan igrač u Premiershipu zaradi za 3-4 mjeseca... Koja razlika jbte... :o :o
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 jul 2011, 22:35

Tek nekoliko mjeseci nakon teške ozljede u Chamonixu na snijeg se vratio Georg Streitberger. Za nadolazeću sezonu priprema se u Hintertuxu.

Svega pet mjeseci nakon teže i ozbiljnije ozljede lijevoga koljena zadobivene tijekom pada na stazi u Chamonixu na skije i na snijeg vratio se Austrijanac Georg Streitberger. Svoje pripreme za novu sezonu započeo je na glečeru Hintertuxer gdje se sprema od protekloga utorka.

Streitberger, drugoplasirani u super G-u protekle sezone, uspješno je završio rehabilitaciju te se vratio treningu: "Osjećam se dobro. Upravo sam završio rehabilitacijski program i vratio sam se treningu u punoj brzini. Već sam sudjelovao u nekim kondicijskim kampovima i nisam imao problema s treninzima.", izjavio je Streitberger.

Iako još uvijek osjeća bol, Streitberger je sretan zbog povratka snijegu: "Prvi okreti također nisi bili problem. Posljednjih sam tjedana bio vrlo koncentriran na povratak na snijeg i zato sam zadovoljan što je sve dobro ispalo. Osjećam malu bol, no to je normalno u ovome trenutku." , dodao je austrijski skijaš.

Vratit će se Streitberger i treninzima brzih disciplina: "Vratit ćemo se na skijaške staze početkom kolovoza u Zermattu. Sredinom kolovoza otputovat ćemo u Čile gdje se planiram vratiti treninzima spusta i super G-a."

U novoj sezoni Streitberger bi se volio vratiti formi u kojoj je bio prije ozljede: "Svaka sezona počinje od nule. Želio bih se vratiti u formu u kojoj sam bio prije ozljede tako da na semaforu vidim broj jedan u jednom trenutku sljedeće sezone.", zaključio je Streitberger.

Georg Streitberger trenirao je u Hintertuxu zajedno s Romedom Baumannom, Joachimom Puchnerom, Maxom Franzom i Otmarom Striedingerom.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2011, 00:16

Jeste da je vijest iz nordijskog, a ne alpskog skijanja al nema veze

http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=523537

:cry:

Bila su to vremena kada sam kasnio u skolu zbog igara u Naganu, majstore pocivao u miru, tvoje zlato iz Nagana ostat ce mi jedno od ljepsih sjecanja u zivotu vezano za OI
nema potpisa

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 jul 2011, 23:40

Danas nakon redovnog tehničkog pregleda na Sljemenu, direktor FIS utrka Svjetskog kupa za skijaše Günther Hujara izrazio je zadovoljstvo i velike pohvale Organizacijskom odboru Vip Snow Queen Trophy slaloma za skijašice i skijaše te je posebno istaknuo kako su utrke na Sljemenu postale nezaobilazne i klasicne utrke Svjetskog kupa...

Günther Hujara nije propustio spomenuti realni problem potrebe poboljšanja vodnih kapaciteta i izgradnje još jednog akumulacijskog jezera za proizvodnju umjetnog snijega na Sljemenu. Istaknuo je kako jezero nije uvjet za održavanje utrka, ali bi uvelike pomoglo kako organizatorima u lakšoj pripremi tako i smanjenju rizika od otkazivanja utrke zbog vremenskih nepogoda.

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić izjavio je da je ponosan organizacijom utrka koje uvelike doprinose turističkoj ponudi i pozicioniranju grada Zagreba na svjetskim kartama te da će se pri izradi prostornog plana Parka prirode Medvednice i uz pomoć resornog ministarstva sigurno naći načina za izradu jezera koje će se koristiti i za bolje zasnježenje svih staza te tako omoguciti dužu skijašku sezonu na Sljemenu, od čega će imati koristi i svi građani grada Zagreba.

"Prema istraživanjima Svjetske skijaške federacije FIS, Vip Snow Queen Trophy 2011 je u direktnom televizijskom prijenosu najgledanija muška utrka te druga ženska utrka po gledanosti iza austrijskog Semmeringa, što je posebna nagrada za trud svima koji rade i sudjeluju u organizaciji utrka, te je fantastična promocija grada Zagreba i Hrvatske u Europi i svijetu", rekao je Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza i organizacijskog odbora utrka Vip Snow Queen Trophy.

Direktor utrke Vip Snow Queen Trophy 2012, Vedran Pavlek, napomenuo je da će se u nadolazećoj sezoni sljemenske utrke održati 3. siječnja (ženska) i 5. siječnja (muška), a to je već osmi put da se održava ženska slalomska utrka te peti put muška slalomska utrka. Ponovno će obje utrke biti noćne, što se pokazalo vrlo uspješnim prošle godine, a dodatno pogoduje kako organizatorima tako i ljubiteljima skijanja. Ove su godine produženi zimski praznici do 15. siječnja te će i svi ljubitelji skijanja uživo moći prisustvovati sljemenskim utrkama jer tzv. "skijaški tjedan" počinje 7. siječnja 2012. godine.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 03 okt 2011, 23:13

kad pocinje skijaska sezona?
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2011, 23:24

ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad pocinje skijaska sezona?
Krajem oktobra,mislim u Soldenu da je prva trka. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 okt 2011, 00:53

Devil je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:kad pocinje skijaska sezona?
Krajem oktobra,mislim u Soldenu da je prva trka. ;)
Ma ja, standardno Solden ženski veleslalom.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 09 okt 2011, 01:20

22. ovog mjeseca zenski veleslalom u Soldenu, a 23. muski veleslalom isto u Soldenu
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 09 okt 2011, 01:28

Zna li neko jesul na Vlasicu spremili sve za topove?
YNWA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2011, 23:50

Solden spreman. :)
slika

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 okt 2011, 23:51

za 7 dana pocinje Svjetski kup... ;)
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 16 okt 2011, 00:01

Auuf, jesu namudali Solden u pm. 8-) Sad mi dođe da stanem na skije i opičim ovuda ko oni specijalci, kamikaze s Bjelašnice. :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 okt 2011, 22:47

Sutra budjenje u 09:45 i prva voznja veleslaloma za zene. Sigurno ce medju prve tri uskociti neka "lijeva", al to je ta draz. Nadam se da nece biti dosadan svjetski kup kao proshle godine kada su haman sve podijelile rish i von.

Iskreno se nadam i zelim da Lara Gut konacno eksplodira ove sezone

bezze mi je sto je duga pauza nakon ovog vikenda, mensecini da nema nishta do kraja novembra kada se seli sk u ameriku :roll:
nema potpisa

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 okt 2011, 23:01

Admir_Sa je napisao/la:Sutra budjenje u 09:45 i prva voznja veleslaloma za zene. Sigurno ce medju prve tri uskociti neka "lijeva", al to je ta draz. Nadam se da nece biti dosadan svjetski kup kao proshle godine kada su haman sve podijelile rish i von.

Iskreno se nadam i zelim da Lara Gut konacno eksplodira ove sezone

bezze mi je sto je duga pauza nakon ovog vikenda, mensecini da nema nishta do kraja novembra kada se seli sk u ameriku :roll:
Pauza je 3 sedmice pa se ide u Finsku,pa onda Amerika. ;)

Tesko je govoriti sta bi mogli da ocekujemo za celu sezonu,vec sada,to sledi tek nakon povratka iz Amerike,ono sto bi se mozda moglo predvidjati je sta ce se desiti ovaj vikend.

Ocekujem da Vonn pokaze da podredjivanje priprema tehnickim disciplinama nije bio uzaludan pokusaj,i da osvoji poneki bod.Trenirala je zajedno sa Norveskim muskim timom i to bi mozda moglo da ubere neke plodove.Za Vonn je vezana i jedna cudna stvar za mene a to je da ce da skija na muskim skijama.
Ocekujem sutra dosta od proslogodisnje pobednice Soldena Victorie Rebensburg,Tine Maze,te austrijskim pulenima Zettel i Goergl.Tu su i standardno dobre veleslalomasice iz Italije,i ja ocekujem ujutru odlicno nadmetanje i svakako cu pogledati prvu voznju,za drugu cu da vidim kako se dan bude odvijao.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 okt 2011, 23:10

bice sutra odlicna utrka,
samo je steta sto onda ide velika pauza, al dobro...

navijam za Vonn, al sutra cisto sumnjam da ce doci do pobjede, uglavnom treba da sakuplja bodove i u tehnickim disciplinama...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 okt 2011, 23:33

I ja isto gotivim Vonn. Nekako mi antipatična ona Njemica. :mrgreen:
Mislim da je Solden rezervisan za Austrijanke, a tipujem i da će se jedna Talijanka ugurati među 3.

PS. Nije mi jasno zašto prave ovo s.ranje sa skijama na koje se Bode žalio. Pa to je čista glupost. :roll: :evil:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 okt 2011, 23:37

Kad' kreću utrke sutra ? :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.